Piombino
Přímá cesta trajekt do Cavo
Cavo
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Piombino do Cavo ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Piombino do Cavo? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Piombino do Cavo je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Piombino do Cavo může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Piombino do Cavo co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Moby Lines nebo Toremar. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Piombino Cavo, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Moby Lines nebo Toremar nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Piombino do Cavo, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Piombino do Cavo

Přístav odjezdu
Piombino
Itálie
Toskánsko
Přístav příjezdu
Cavo
Itálie
Toskánsko
Vzdálenost
11 km
Trajektové společnosti
Moby Lines, Toremar
Četnost přejezdů
10 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
20 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Piombino Cavo: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Piombino do Cavo se pohybují od 444 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 3110 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Piombino - Cavo, je 987 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Piombino do Cavo je 22 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Cavo 30 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Cavo za 15 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Piombino ve 08:40. Poslední loď do Cavo vyplouvá z přístavu Piombino ve 16:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Piombino do Cavo.
987 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Piombino do Cavo (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
444 Kč - 3110 Kč
Průměrná doba přejezdu Piombino Cavo
22 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Cavo
08:40
Čas odjezdu posledního trajektu do Cavo
16:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Cavo
08:55
Čas příjezdu posledního trajektu do Cavo
16:30

Proč jet trajektem z Piombino do Cavo?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Piombino do Cavo může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Cavo. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Piombino do Cavo je ideální způsob cestování.

Odpočinek v kajutě
Ačkoli je rezervace kajuty na přejezdu z Piombinou do Cavou nepovinná, jedná se o komfort, který byste si měli dopřát. Kajuty vybavené lůžky, vlastními koupelnami a někdy i průzory nebo balkony nejsou nepodobné skutečným hotelovým pokojům. Jejich využití je nejzřetelnější při nočních plavbách, ale je možné si je rezervovat i během dne.
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Obecně platí, že když jedeme na dovolenou k moři, vyhledáváme co nejvíce výhled na moře (v restauraci, v hotelu, na výletě...). Během plavby přes Piombino Cavo, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Moby Lines nebo Toremar, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Restaurace, bary, salonky, kajuty... nádherný výhled na moře je na lodi všudypřítomný.
Chcete-li se nadýchat mořského vzduchu
O tom, že mořský vzduch má mnoho zdraví prospěšných účinků, již není pochyb. Během plavby Piombino-Cavo vstupte do vnějších prostor lodi Moby Lines nebo Toremar a zhluboka se nadechněte vzduchu. Pocit pohody se vás rychle zmocní. Díky tomu začnete svou dovolenou v Cavou plni energie.

Které společnosti provozují přepravu mezi Piombino a Cavo?

Pokud chcete cestovat mezi Piombino a Cavo trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Moby Lines nebo Toremar, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Moby Lines Piombino Cavo
Moby Lines
Moby Lines je italská trajektová společnost, která obsluhuje Sardinii a Korsiku z Itálie již od roku 1959. Jak si mohu rezervovat přejezd Moby Lines Piombino Cavo? Pomocí Vivanody a jejího vyhledávače pro více druhů přepravy! Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Piombino-Cavo a rezervovat si jízdenku Moby Lines mezi Piombino a Cavo. Moby Lines provozuje 5 přejezdů denně do Cavo z Piombino a doba jízdy je 30 min. Více informací o společnosti Moby Lines
30 min
5 přejezdů denně
Toremar Piombino Cavo
Toremar
Společnost Toremar byla založena v roce 1981 a sídlí v Itálii. Společnost nabízí přejezdy mezi toskánskými ostrovy a Sardinií. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Piombino-Cavo a rezervovat si jízdenku Toremar mezi Piombino a Cavo. Toremar provozuje 5 přejezdů denně do Cavo z Piombino a doba jízdy je 20 min. Více informací o společnosti Toremar
20 min
5 přejezdů denně

Odkud vyplouvají trajekty v Piombino? Kam připlouvají lodě v Cavo?

Přístav odjezdu v Piombino

Trajekty Moby Lines nebo Toremar vyplouvají do Cavo z následujících přístavů v Piombino:

Piombino
Mapa

Přístav příjezdu v Cavo

Lodě společnosti Toremar nebo Moby Lines připlouvají do Cavo z následujících přístavů:

Cavo
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Piombino do Cavo, bude vám cesta dlouhá 11 km mezi Piombino a Cavo trvat nejméně 20 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Piombino a Cavo méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Moby Lines a Toremar). V současné době se mezi Piombino a Cavo uskuteční 10 přejezdů denně.

Mezi Piombino a Cavo jezdí 2 trajektových společností: Moby Lines a Toremar.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Moby Lines, Toremar.

Během cesty mezi Piombino a Cavo urazíte 11 km.

Ceny lodních lístků z Piombino do Cavo se pohybují od 444 Kč za nejnižší cenu až po 3110 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 987 Kč.

První trajekt z Piombino odjíždí ve 08:40 do Cavo.

Poslední trajekt do Cavo obvykle vyplouvá z Piombino ve 16:00.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu