Piombino
Přímá cesta trajekt do Portoferraio
Portoferraio
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Piombino do Portoferraio ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Piombino do Portoferraio? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Piombino do Portoferraio je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Piombino do Portoferraio může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Piombino do Portoferraio co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar nebo Blu Navy. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Piombino Portoferraio, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar nebo Blu Navy nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Piombino do Portoferraio, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Piombino do Portoferraio

Přístav odjezdu
Piombino
Itálie
Toskánsko
Přístav příjezdu
Portoferraio
Itálie
Toskánsko
Vzdálenost
21 km
Trajektové společnosti
Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar, Blu Navy
Četnost přejezdů
43 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
40 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Piombino Portoferraio: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Piombino do Portoferraio se pohybují od 370 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 3110 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Piombino - Portoferraio, je 1259 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Piombino do Portoferraio je 55 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Portoferraio 1 hodin, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Portoferraio za 40 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Piombino ve 06:15. Poslední loď do Portoferraio vyplouvá z přístavu Piombino ve 18:10.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Piombino do Portoferraio.
1259 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Piombino do Portoferraio (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
370 Kč - 3110 Kč
Průměrná doba přejezdu Piombino Portoferraio
55 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Portoferraio
06:15
Čas odjezdu posledního trajektu do Portoferraio
18:10
Čas příjezdu prvního trajektu do Portoferraio
07:15
Čas příjezdu posledního trajektu do Portoferraio
18:55

Proč jet trajektem z Piombino do Portoferraio?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Piombino do Portoferraio může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Portoferraio. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Piombino do Portoferraio je ideální způsob cestování.

Nespěchat se stává potěšením
Je známo, že žijeme ve společnosti, kde všechno musí jít rychle, rychleji a rychleji. Plavba rychlostí nižší než 40 km/h na palubě trajektu Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar nebo Blu Navy na trase dlouhé 21 km mezi Piombinoem a Portoferraioem bude pohodovou zastávkou. Všechny lodě jsou vybaveny salonky, restauracemi, promenádními palubami a někdy i mnohem více... Možná se vám přejezd Piombino-Portoferraio bude zdát příliš krátký!
Vezměte si s sebou neomezené množství zavazadel
U vlaku, autobusu nebo letadla se často uplatňuje limit 1 bezplatného zavazadla a každé další zavazadlo generuje další náklady. Při nástupu na trajekt Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar nebo Blu Navy v Piombinou si však můžete vzít libovolné množství zavazadel, pokud jsou uložena ve vozidle. Pokud cestujete bez auta, budete mít po celou dobu cesty do Portoferraiou omezený pohyb. Doporučujeme však zeptat se posádky Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar nebo Blu Navy, protože cestujícím jsou často k dispozici skříňky na zavazadla, kam si mohou během plavby svá zavazadla uložit.
Nemusíte se bát cestovat s kolem
Cestování vlakem, letadlem nebo autobusem s vaším kolem se často mění v noční můru, protože jeho přeprava je velmi těžkopádná. Na trajektu tomu tak není. Stejně jako každé jiné vozidlo bude i vaše dvoukolka zaparkována v lodní garáži. Z Piombinou do Portoferraiou pojedete s naprostým klidem a bez obav z poškození vašeho motocyklu. V Portoferraiou nasednete na své kolo a vystoupíte z lodi.

Které společnosti provozují přepravu mezi Piombino a Portoferraio?

Pokud chcete cestovat mezi Piombino a Portoferraio trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar nebo Blu Navy, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Corsica Ferries Piombino Portoferraio
Corsica Ferries
Corsica Ferries je francouzsko-italská trajektová společnost obsluhující Korsiku a Sardinii z pevninské Francie a Itálie. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Piombino-Portoferraio a rezervovat si jízdenku Corsica Ferries mezi Piombino a Portoferraio. Corsica Ferries provozuje 5 přejezdů denně do Portoferraio z Piombino a doba jízdy je 40 min. Více informací o společnosti Corsica Ferries
40 min
5 přejezdů denně
Moby Lines Piombino Portoferraio
Moby Lines
Moby Lines je italská trajektová společnost, která obsluhuje Sardinii a Korsiku z Itálie již od roku 1959. Jak si mohu rezervovat přejezd Moby Lines Piombino Portoferraio? Pomocí Vivanody a jejího vyhledávače pro více druhů přepravy! Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Piombino-Portoferraio a rezervovat si jízdenku Moby Lines mezi Piombino a Portoferraio. Moby Lines provozuje 12 přejezdů denně do Portoferraio z Piombino a doba jízdy je 1 hodin. Více informací o společnosti Moby Lines
1 hodin
12 přejezdů denně
Toremar Piombino Portoferraio
Toremar
Společnost Toremar byla založena v roce 1981 a sídlí v Itálii. Společnost nabízí přejezdy mezi toskánskými ostrovy a Sardinií. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Piombino-Portoferraio a rezervovat si jízdenku Toremar mezi Piombino a Portoferraio. Toremar provozuje 21 přejezdů denně do Portoferraio z Piombino a doba jízdy je 40 min. Více informací o společnosti Toremar
40 min
21 přejezdů denně
Blu Navy Piombino Portoferraio
Blu Navy
Společnost Blu Navy provozuje trajektovou dopravu do Itálie, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Piombino a Portoferraio. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Piombino-Portoferraio a rezervovat si jízdenku Blu Navy mezi Piombino a Portoferraio. Blu Navy provozuje 5 přejezdů denně do Portoferraio z Piombino a doba jízdy je 1 hodin. Více informací o společnosti Blu Navy
1 hodin
5 přejezdů denně

Odkud vyplouvají trajekty v Piombino? Kam připlouvají lodě v Portoferraio?

Přístav odjezdu v Piombino

Trajekty Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar nebo Blu Navy vyplouvají do Portoferraio z následujících přístavů v Piombino:

Piombino
Mapa

Přístav příjezdu v Portoferraio

Lodě společnosti Blu Navy, Toremar, Moby Lines nebo Corsica Ferries připlouvají do Portoferraio z následujících přístavů:

Portoferraio
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Piombino do Portoferraio, bude vám cesta dlouhá 21 km mezi Piombino a Portoferraio trvat nejméně 40 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Piombino a Portoferraio méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar a Blu Navy). V současné době se mezi Piombino a Portoferraio uskuteční 43 přejezdů denně.

Mezi Piombino a Portoferraio jezdí 4 trajektových společností: Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar a Blu Navy.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar, Blu Navy.

Před rezervací si porovnejte ceny Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar, Blu Navy na našich webových stránkách Vivanoda. Poté si vybraný přejezd snadno a bezpečně rezervujte na stránkách našeho partnera.

Pokud chcete změnit nebo zrušit svou rezervaci trajektu Piombino Portoferraio, můžete tak snadno učinit u našeho partnera, který spravuje vaši rezervaci. Vezměte prosím na vědomí, že v závislosti na tarifních podmínkách jsou některé jízdenky nevratné nebo nezměnitelné. Je důležité, abyste to při rezervaci jízdenky vzali v úvahu.

Během cesty mezi Piombino a Portoferraio urazíte 21 km.

Ceny lodních lístků z Piombino do Portoferraio se pohybují od 370 Kč za nejnižší cenu až po 3110 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 1259 Kč.

První trajekt z Piombino odjíždí ve 06:15 do Portoferraio.

Poslední trajekt do Portoferraio obvykle vyplouvá z Piombino ve 18:10.

Jak vypadá přejezd trajektem z Piombino do Portoferraio?

Pokud jste ještě nikdy nejeli trajektem, je těžké si představit, jak vypadá den na moři mezi Piombino a Portoferraio. Abychom vám pomohli ponořit se do atmosféry plavby trajektem Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar nebo Blu Navy, vysvětlíme vám jednotlivé fáze cesty od nalodění v Piombino až po vylodění v Portoferraio. Najdete zde také praktické informace o Piombino a Portoferraio.

Nalodění v Piombino

Než se vydáte na cestu trajektem z Piombino do Portoferraio, zde je několik kroků, které je třeba učinit před nástupem na loď:

  • Prezentace v přístavu Piombino / Na příjezd do přístaviště trajektů v Piombino si musíte vyhradit určitou dobu (ověřte si u společnosti Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar nebo Blu Navy) před skutečným časem odjezdu lodi. Po uplynutí této doby vám společnost může odmítnout nástup na palubu.
  • Odbavení na přejezd Piombino - Portoferraio / Na trajektovém terminálu Piombino vyhledejte přepážky Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar nebo Blu Navy a předložte svůj pas a číslo rezervace. Pokud cestujete autem, stůjte ve vyhrazených pruzích. Odbavení bude probíhat přímo z vašeho vozidla.
  • Nástup na trajekt do Portoferraio / V terminálu trajektů v Piombino sledujte hlasové zprávy vyzývající k nalodění. Při cestě autem se řiďte pokyny pracovníků Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar nebo Blu Navy k nástupu a zaparkujte své vozidlo na palubě.

Přejezd z Piombino do Portoferraio: na palubě lodi...

Na lodi Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar nebo Blu Navy má každý svou vlastní filozofii cestování. Někteří cestující budou chtít relaxovat v soukromí kajuty, zatímco jiní si budou užívat v barech, restauracích, hernách a obchodech.

Portoferraio je na dohled, vylodění se blíží!

Na závěr naleznete několik informací o vylodění trajektu v Portoferraio:

  • Portoferraio přístav je na dohled / Přístup do garáže vám bude umožněn až po zakotvení lodi. Nemá smysl spěchat. Pokud chcete počkat, doporučujeme sledovat vplutí do přístavu Portoferraio z vnější paluby.
  • Opusťte svou kajutu. / Pokud jste cestovali z Piombino do Portoferraio v pohodlné kajutě, budete muset kajutu opustit přibližně půl hodiny před příjezdem do Portoferraio.
  • Opuštění lodi a prohlídka Portoferraio / Po otevření garážových vrat je výstup z lodi poměrně rychlý. Jako chodec se dostanete ven ještě rychleji. V Portoferraio pravděpodobně projdete celní kontrolou. Konečně začala vaše dovolená v Portoferraio!

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu