Piombino
Přímá cesta trajekt do Rio Marina
Rio Marina
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Piombino do Rio Marina ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Piombino do Rio Marina? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Piombino do Rio Marina je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Piombino do Rio Marina může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Piombino do Rio Marina co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Toremar. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Piombino Rio Marina, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Toremar nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Piombino do Rio Marina, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Piombino do Rio Marina

Přístav odjezdu
Piombino
Itálie
Toskánsko
Přístav příjezdu
Rio Marina
Itálie
Toskánsko
Vzdálenost
15 km
Trajektové společnosti
Toremar
Četnost přejezdů
8 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
50 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Piombino Rio Marina: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Piombino do Rio Marina se pohybují od 346 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 2542 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Piombino - Rio Marina, je 1111 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Piombino do Rio Marina je 45 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Rio Marina 45 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Rio Marina za 45 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Piombino ve 08:20. Poslední loď do Rio Marina vyplouvá z přístavu Piombino ve 15:30.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Piombino do Rio Marina.
1111 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Piombino do Rio Marina (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
346 Kč - 2542 Kč
Průměrná doba přejezdu Piombino Rio Marina
45 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Rio Marina
08:20
Čas odjezdu posledního trajektu do Rio Marina
15:30
Čas příjezdu prvního trajektu do Rio Marina
09:05
Čas příjezdu posledního trajektu do Rio Marina
16:15

Které společnosti provozují přepravu mezi Piombino a Rio Marina?

Pokud chcete cestovat mezi Piombino a Rio Marina trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Toremar, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Toremar Piombino Rio Marina
Toremar
Společnost Toremar byla založena v roce 1981 a sídlí v Itálii. Společnost nabízí přejezdy mezi toskánskými ostrovy a Sardinií. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Piombino-Rio Marina a rezervovat si jízdenku Toremar mezi Piombino a Rio Marina. Toremar provozuje 8 přejezdů denně do Rio Marina z Piombino a doba jízdy je 50 min. Více informací o společnosti Toremar
50 min
8 přejezdů denně

Odkud vyplouvají trajekty v Piombino? Kam připlouvají lodě v Rio Marina?

Přístav odjezdu v Piombino

Trajekty Toremar vyplouvají do Rio Marina z následujících přístavů v Piombino:

Piombino
Mapa

Přístav příjezdu v Rio Marina

Lodě společnosti Toremar připlouvají do Rio Marina z následujících přístavů:

Rio Marina
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu