Piran
Přímá cesta trajekt do Rovinj
Rovinj
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Piran do Rovinj ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Piran do Rovinj? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Piran do Rovinj je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Piran do Rovinj může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Piran do Rovinj co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Trieste Lines. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Piran Rovinj, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Trieste Lines nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Piran do Rovinj, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Piran do Rovinj

Přístav odjezdu
Piran
Slovinsko
Přístav příjezdu
Rovinj
Chorvatsko
Istrie
Vzdálenost
50 km
Trajektové společnosti
Trieste Lines
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Které společnosti provozují přepravu mezi Piran a Rovinj?

Pokud chcete cestovat mezi Piran a Rovinj trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Trieste Lines, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Trieste Lines Piran Rovinj
Trieste Lines
Společnost Trieste Lines byla založena v roce 2015 a sídlí v Itálii. Nabízí přejezdy mezi Itálií a Chorvatskem. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Piran-Rovinj a rezervovat si jízdenku Trieste Lines mezi Piran a Rovinj. Více informací o společnosti Trieste Lines

Odkud vyplouvají trajekty v Piran? Kam připlouvají lodě v Rovinj?

Přístav odjezdu v Piran

Trajekty Trieste Lines vyplouvají do Rovinj z následujících přístavů v Piran:

Piran
Mapa

Přístav příjezdu v Rovinj

Lodě společnosti Trieste Lines připlouvají do Rovinj z následujících přístavů:

Rovinj
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu