Playa Blanca
Přímá cesta trajekt do Corralejo
Corralejo
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Playa Blanca do Corralejo ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Playa Blanca do Corralejo? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Playa Blanca do Corralejo je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Playa Blanca do Corralejo může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Playa Blanca do Corralejo co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Naviera Armas, Fred Olsen Express nebo Lineas Maritimas Romero. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Playa Blanca Corralejo, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Naviera Armas, Fred Olsen Express nebo Lineas Maritimas Romero nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Playa Blanca do Corralejo, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Playa Blanca do Corralejo

Přístav odjezdu
Playa Blanca
Španělsko
Kanárské ostrovy
Přístav příjezdu
Corralejo
Španělsko
Kanárské ostrovy
Vzdálenost
15 km
Trajektové společnosti
Naviera Armas, Fred Olsen Express, Lineas Maritimas Romero
Četnost přejezdů
20 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
30 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Playa Blanca Corralejo: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Playa Blanca do Corralejo se pohybují od 444 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 1826 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Playa Blanca - Corralejo, je 963 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Playa Blanca do Corralejo je 29 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Corralejo 35 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Corralejo za 25 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Playa Blanca ve 06:50. Poslední loď do Corralejo vyplouvá z přístavu Playa Blanca ve 14:55.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Playa Blanca do Corralejo.
963 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Playa Blanca do Corralejo (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
444 Kč - 1826 Kč
Průměrná doba přejezdu Playa Blanca Corralejo
29 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Corralejo
06:50
Čas odjezdu posledního trajektu do Corralejo
14:55
Čas příjezdu prvního trajektu do Corralejo
07:25
Čas příjezdu posledního trajektu do Corralejo
15:20

Proč jet trajektem z Playa Blanca do Corralejo?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Playa Blanca do Corralejo může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Corralejo. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Playa Blanca do Corralejo je ideální způsob cestování.

Pro pohodlí kajuty
Přestože není povinné absolvovat plavbu z Playa Blancau do Corralejou rezervací kajuty, připravujete se o komfort, který trajekt jako jediný druh dopravy nabízí. Kajuty vybavené lůžky, vlastními koupelnami a někdy i průzory nebo balkony nejsou nepodobné skutečným hotelovým pokojům. I na denní plavbě je možné si užívat soukromí v kajutě a je to mnohem pohodlnější než sedět v salonku.
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Pokaždé, když jedeme na dovolenou na pobřeží, hledáme nejlepší výhled na moře. Během plavby přes Playa Blanca Corralejo, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Naviera Armas, Fred Olsen Express nebo Lineas Maritimas Romero, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Restaurace, bary, salonky, kajuty... nádherný výhled na moře je na lodi všudypřítomný.
Odpočinete si mnohem více než v autě
Dlouhé cesty autem jsou únavné a vyžadují neustálou ostražitost při řízení. Naopak, cesta lodí Playa Blanca Corralejo je mimořádně relaxační. Na palubě, v závislosti na provozované lodi Naviera Armas, Fred Olsen Express nebo Lineas Maritimas Romero, je vše navrženo tak, abyste měli čas na odpočinek v klidu pohodlných lehátek, na lenošení na venkovních palubách, na zábavu a na zábavu. Do Corralejou dorazíte bez stresu a naprosto uvolnění.

Které společnosti provozují přepravu mezi Playa Blanca a Corralejo?

Pokud chcete cestovat mezi Playa Blanca a Corralejo trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Naviera Armas, Fred Olsen Express nebo Lineas Maritimas Romero, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Naviera Armas Playa Blanca Corralejo
Naviera Armas
Naviera Armas je trajektová společnost se sídlem v Santa Cruz de Tenerife na Kanárských ostrovech. Byla založena v roce 1971 a nabízí přejezdy do několika destinací na Kanárských ostrovech, ve Španělsku a Maroku. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Playa Blanca-Corralejo a rezervovat si jízdenku Naviera Armas mezi Playa Blanca a Corralejo. Naviera Armas provozuje 6 přejezdů denně do Corralejo z Playa Blanca a doba jízdy je 40 min. Více informací o společnosti Naviera Armas
40 min
6 přejezdů denně
Fred Olsen Express Playa Blanca Corralejo
Fred Olsen Express
Fred Olsen Express je trajektová společnost se sídlem v Las Palmas na Kanárských ostrovech, která nabízí plavby do různých destinací ve Španělsku a Portugalsku. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Playa Blanca-Corralejo a rezervovat si jízdenku Fred Olsen Express mezi Playa Blanca a Corralejo. Fred Olsen Express provozuje 7 přejezdů denně do Corralejo z Playa Blanca a doba jízdy je 30 min. Více informací o společnosti Fred Olsen Express
30 min
7 přejezdů denně
Lineas Maritimas Romero Playa Blanca Corralejo
Lineas Maritimas Romero
Společnost Lineas Maritimas Romero provozuje trajektovou dopravu do Španělsko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Playa Blanca a Corralejo. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Playa Blanca-Corralejo a rezervovat si jízdenku Lineas Maritimas Romero mezi Playa Blanca a Corralejo. Lineas Maritimas Romero provozuje 7 přejezdů denně do Corralejo z Playa Blanca a doba jízdy je 50 min. Více informací o společnosti Lineas Maritimas Romero
50 min
7 přejezdů denně

Odkud vyplouvají trajekty v Playa Blanca? Kam připlouvají lodě v Corralejo?

Přístav odjezdu v Playa Blanca

Trajekty Naviera Armas, Fred Olsen Express nebo Lineas Maritimas Romero vyplouvají do Corralejo z následujících přístavů v Playa Blanca:

Playa Blanca
Mapa

Přístav příjezdu v Corralejo

Lodě společnosti Lineas Maritimas Romero, Fred Olsen Express nebo Naviera Armas připlouvají do Corralejo z následujících přístavů:

Corralejo
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Playa Blanca do Corralejo, bude vám cesta dlouhá 15 km mezi Playa Blanca a Corralejo trvat nejméně 30 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Playa Blanca a Corralejo méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Naviera Armas, Fred Olsen Express a Lineas Maritimas Romero). V současné době se mezi Playa Blanca a Corralejo uskuteční 20 přejezdů denně.

Mezi Playa Blanca a Corralejo jezdí 3 trajektových společností: Naviera Armas, Fred Olsen Express a Lineas Maritimas Romero.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Naviera Armas, Fred Olsen Express, Lineas Maritimas Romero.

Před rezervací si porovnejte ceny Naviera Armas, Fred Olsen Express, Lineas Maritimas Romero na našich webových stránkách Vivanoda. Poté si vybraný přejezd snadno a bezpečně rezervujte na stránkách našeho partnera.

Pokud chcete změnit nebo zrušit svou rezervaci trajektu Playa Blanca Corralejo, můžete tak snadno učinit u našeho partnera, který spravuje vaši rezervaci. Vezměte prosím na vědomí, že v závislosti na tarifních podmínkách jsou některé jízdenky nevratné nebo nezměnitelné. Je důležité, abyste to při rezervaci jízdenky vzali v úvahu.

Během cesty mezi Playa Blanca a Corralejo urazíte 15 km.

Ceny lodních lístků z Playa Blanca do Corralejo se pohybují od 444 Kč za nejnižší cenu až po 1826 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 963 Kč.

První trajekt z Playa Blanca odjíždí ve 06:50 do Corralejo.

Poslední trajekt do Corralejo obvykle vyplouvá z Playa Blanca ve 14:55.

Jak vypadá přejezd trajektem z Playa Blanca do Corralejo?

Pokud jste ještě nikdy nejeli trajektem, je těžké si představit, jak vypadá den na moři mezi Playa Blanca a Corralejo. Abychom vám pomohli ponořit se do atmosféry plavby trajektem Naviera Armas, Fred Olsen Express nebo Lineas Maritimas Romero, vysvětlíme vám jednotlivé fáze cesty od nalodění v Playa Blanca až po vylodění v Corralejo. Najdete zde také několik turistických a praktických informací o Playa Blanca a Corralejo.

Nalodění v Playa Blanca

Než se vydáte na cestu trajektem z Playa Blanca do Corralejo, zde je několik kroků, které je třeba učinit před naloděním:

  • Čas příjezdu do přístavu Playa Blanca / Do přístavu Playa Blanca byste měli dorazit s dostatečným předstihem. Ověřte si to prosím u společnosti Lineas Maritimas Romero, Fred Olsen Express nebo Naviera Armas. Po uplynutí této doby je společnost oprávněna odmítnout váš nástup na palubu.
  • Odbavení na plavbu Playa Blanca - Corralejo / V Playa Blanca předložte u pokladen společnosti Lineas Maritimas Romero, Fred Olsen Express nebo Naviera Armas na trajektovém terminálu Playa Blanca své doklady totožnosti (cestovní pas nebo občanský průkaz) a číslo rezervace. Pokud cestujete autem, stůjte ve vyhrazených pruzích. Odbavení bude probíhat přímo z vašeho vozidla.
  • Nástup na trajekt do Corralejo / V terminálu trajektů Playa Blanca jsou vysílány informační zprávy vyzývající k nalodění. Při cestě autem se řiďte pokyny pracovníků Naviera Armas, Fred Olsen Express nebo Lineas Maritimas Romero k nástupu a zaparkujte své vozidlo na palubě.

Na palubě lodi mezi Playa Blanca a Corralejo

Na lodi Naviera Armas, Fred Olsen Express nebo Lineas Maritimas Romero má každý svou vlastní filozofii cestování. Někdo bude chtít odpočívat v některém z lehátek, jiný bude chtít využít všechny služby nabízené na palubě nebo si prostě jen užívat výhled na moře z paluby lodi.

Vylodění z trajektu v Corralejo

Zde je několik informací k vylodění v Corralejo:

  • Trajekt vplouvá do přístavu Corralejo / Po zakotvení trajektu se budete moci vrátit do lodní garáže. Nemá smysl spěchat. Nejlepší je počkat na vnější palubě a sledovat manévrování trajektu do přístavu Corralejo.
  • Pokud jste v kajutě. / Svou kajutu musíte opustit přibližně půl hodiny před příjezdem do Corralejo Harbour.
  • Opuštění lodi a prohlídka Corralejo / Vyjet z lodní garáže je poměrně rychlé. Pěší cestující se dostanou z lodi ještě rychleji. Celníci v Corralejo přístavu vás mohou podrobit kontrole. Konečně opouštíte přístav a Corralejo na vás čeká!

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu