Cestování trajektem z Porec do Veneto

Cestování trajektem z Porec do Veneto je skvělou volbou! Trajekty Porec Veneto provozuje 2 lodních společností (Venezia Lines nebo Atlas Kompas), které obsluhují přístavy Benátky a Porec.

Chcete-li mít jistotu, že najdete levnou lodní jízdenku Porec Veneto, doporučujeme použít náš vyhledávač, který porovnává nabídky, ceny a jízdní řády společností Venezia Lines a Atlas Kompas.

Trajekt Porec Veneto v číslech

Země
Chorvatsko
Itálie
Počet přejezdů
13 přejezdů týdně
Počet přístavů
2
Počet trajektových spojení
1
Počet trajektových společností
2
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Všechny trasy trajektů Porec Veneto

Hledáte trajekt z Porec do Veneto? Objevte nejoblíbenější trasy, které umožňují plavbu mezi těmito různými regiony. Ať už se chcete dostat na ostrovy, do historických přístavů nebo na malebné pláže, trajekty představují pohodlný a komfortní způsob cestování mezi Porec a Veneto. Pohodlné kajuty, restaurace na palubě, kina, aktivity pro děti... trajekty společností Atlas Kompas nebo Venezia Lines nabízejí vynikající vybavení a služby pro celou rodinu.

Pro naplánování cesty trajektem do Porec nebo Benátky použijte náš nástroj pro porovnání cen a najděte nejlepší nabídky trajektových jízdenek Porec Veneto, které vám ušetří čas i peníze. Pomocí našeho snadno použitelného srovnávače cen můžete najít nabídky a jízdní řády od řady trajektových společností včetně Venezia Lines nebo Atlas Kompas. Určitě se najde nabídka, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu. Vyhledávejte z 1 trajektových tras mezi Porec a Veneto!

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování
Trajekt Porec Veneto - Levné jízdenky

Průvodce pro cestu trajektem z Porec do Veneto

Veneto: Příjezd trajektem z Porec a objevování regionu

Benátky jsou bezpochyby hvězdou Benátska. Toto jedinečné město obklopené lagunou je postaveno na řadě malých ostrůvků propojených kanály a malebnými mosty a nabízí výjimečnou kombinaci přírodních krás a architektonického bohatství. Projděte se po náměstí Piazza San Marco a obdivujte majestátní baziliku svatého Marka, poté prozkoumejte úzké uličky a romantické kanály a ztratte se v labyrintu města. Nenechte si ujít příležitost projet se na gondole, která vám poskytne skutečně kouzelný zážitek. Objevte také Palazzo Ducale, baziliku Santa Maria Gloriosa dei Frari a starou nákupní čtvrť Rialto.

Pouhou hodinu jízdy od Benátek se nachází půvabné město Verona, které se proslavilo jako dějiště Shakespearovy tragédie Romeo a Julie. Prohlédněte si Juliin balkon a pořiďte si fotografii na památku, poté navštivte veronský římský amfiteátr Arena, kde se dodnes konají operní představení a koncerty.

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

None

None
None
None