Porto di Vasto
Přímá cesta trajekt do San Nicola
San Nicola
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Porto di Vasto do San Nicola ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Porto di Vasto do San Nicola? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Porto di Vasto do San Nicola je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Porto di Vasto do San Nicola může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Porto di Vasto do San Nicola co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou NLG - Navigazione Libera del Golfo. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Porto di Vasto San Nicola, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí NLG - Navigazione Libera del Golfo nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Porto di Vasto do San Nicola, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Porto di Vasto do San Nicola

Přístav odjezdu
Porto di Vasto
Itálie
Abruzzo
Přístav příjezdu
San Nicola
Itálie
Apulie
Vzdálenost
67 km
Trajektové společnosti
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Které společnosti provozují přepravu mezi Porto di Vasto a San Nicola?

Pokud chcete cestovat mezi Porto di Vasto a San Nicola trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně NLG - Navigazione Libera del Golfo, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

NLG - Navigazione Libera del Golfo Porto di Vasto San Nicola
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Společnost Navigazione Libera del Golfo (NLG) byla založena v roce 1950 a sídlí v italské Neapoli. Společnost nabízí trajektové přepravy v oblasti Neapolského zálivu a Sardinie. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Porto di Vasto-San Nicola a rezervovat si jízdenku NLG - Navigazione Libera del Golfo mezi Porto di Vasto a San Nicola. Více informací o společnosti NLG - Navigazione Libera del Golfo

Odkud vyplouvají trajekty v Porto di Vasto? Kam připlouvají lodě v San Nicola?

Přístav odjezdu v Porto di Vasto

Trajekty NLG - Navigazione Libera del Golfo vyplouvají do San Nicola z následujících přístavů v Porto di Vasto:

Vasto
Mapa

Přístav příjezdu v San Nicola

Lodě společnosti NLG - Navigazione Libera del Golfo připlouvají do San Nicola z následujících přístavů:

San Nicola
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu