Porto Empedocle
Přímá cesta trajekt do Linosa
Linosa
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Porto Empedocle do Linosa ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Porto Empedocle do Linosa? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Porto Empedocle do Linosa je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Porto Empedocle do Linosa může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Porto Empedocle do Linosa co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Liberty Lines nebo Siremar. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Porto Empedocle Linosa, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Liberty Lines nebo Siremar nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Porto Empedocle do Linosa, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Porto Empedocle do Linosa

Přístav odjezdu
Porto Empedocle
Itálie
Sicílie
Přístav příjezdu
Linosa
Itálie
Sicílie
Vzdálenost
169 km
Trajektové společnosti
Liberty Lines, Siremar
Četnost přejezdů
5 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
3 hodin
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Porto Empedocle Linosa: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Porto Empedocle do Linosa se pohybují od 1012 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 6121 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Porto Empedocle - Linosa, je 2764 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Porto Empedocle do Linosa je 6 hodin 3 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Linosa 7 hodin 45 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Linosa za 3 hodin. První trajekt vyplouvá z přístavu Porto Empedocle ve 14:30. Poslední loď do Linosa vyplouvá z přístavu Porto Empedocle ve 23:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Porto Empedocle do Linosa.
2764 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Porto Empedocle do Linosa (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
1012 Kč - 6121 Kč
Průměrná doba přejezdu Porto Empedocle Linosa
6 hodin 3 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Linosa
14:30
Čas odjezdu posledního trajektu do Linosa
23:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Linosa
06:15
Čas příjezdu posledního trajektu do Linosa
17:30

Proč jet trajektem z Porto Empedocle do Linosa?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Porto Empedocle do Linosa může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Linosa. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Porto Empedocle do Linosa je ideální způsob cestování.

Pro pohodlí kajuty
Přestože není povinné absolvovat plavbu z Porto Empedocleu do Linosau rezervací kajuty, připravujete se o komfort, který trajekt jako jediný druh dopravy nabízí. Stejně jako skutečné hotelové pokoje nabízejí cestujícím lůžka, koupelny a v některých apartmánech i průzory a balkony. I na denní plavbě je možné si užívat soukromí v kajutě a je to mnohem pohodlnější než sedět v salonku.
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Když jsme na pobřeží, často vyhledáváme místa, která nabízejí nejlepší výhled na moře. Během plavby přes Porto Empedocle Linosa, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Liberty Lines nebo Siremar, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Restaurace, bary, salonky, kajuty... nádherný výhled na moře je na lodi všudypřítomný.
Vychutnejte si čerstvý mořský vzduch
O tom, že mořský vzduch má mnoho zdraví prospěšných účinků, již není pochyb. V Porto Empedocleu se hned po opuštění přístavu projděte po palubě lodi Liberty Lines nebo Siremar a vychutnejte si mořskou sprchu a osvěžující mořský vzduch obohacený kyslíkem: skutečná thalasso kúra a velmi účinná ventilace plic! Svěží mořský vzduch a vlny, které trajekt rozhoupe, vás okamžitě uklidní. Do Linosau dorazíte dokonale zklidnění a plní energie.

Které společnosti provozují přepravu mezi Porto Empedocle a Linosa?

Pokud chcete cestovat mezi Porto Empedocle a Linosa trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Liberty Lines nebo Siremar, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Liberty Lines Porto Empedocle Linosa
Liberty Lines
Společnost Liberty Lines byla založena v roce 1992 a sídlí v italském Palermu. Společnost obsluhuje sicilské ostrovy a přístavy v jižní Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Porto Empedocle-Linosa a rezervovat si jízdenku Liberty Lines mezi Porto Empedocle a Linosa. Liberty Lines provozuje 5 přejezdů týdně do Linosa z Porto Empedocle a doba jízdy je 3 hodin. Více informací o společnosti Liberty Lines
3 hodin
5 přejezdů týdně
Siremar Porto Empedocle Linosa
Siremar
Společnost Siremar byla založena v roce 1960 a sídlí v italském Milazzu. Společnost obsluhuje Liparské ostrovy a sicilské přístavy. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Porto Empedocle-Linosa a rezervovat si jízdenku Siremar mezi Porto Empedocle a Linosa. Více informací o společnosti Siremar

Odkud vyplouvají trajekty v Porto Empedocle? Kam připlouvají lodě v Linosa?

Přístav odjezdu v Porto Empedocle

Trajekty Liberty Lines nebo Siremar vyplouvají do Linosa z následujících přístavů v Porto Empedocle:

Porto Empedocle
Mapa

Přístav příjezdu v Linosa

Lodě společnosti Siremar nebo Liberty Lines připlouvají do Linosa z následujících přístavů:

Linosa
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Porto Empedocle do Linosa, bude vám cesta dlouhá 169 km mezi Porto Empedocle a Linosa trvat nejméně 3 hodin.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Porto Empedocle a Linosa méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Liberty Lines a Siremar). V současné době se mezi Porto Empedocle a Linosa uskuteční 5 přejezdů týdně.

Mezi Porto Empedocle a Linosa jezdí 2 trajektových společností: Liberty Lines a Siremar.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Liberty Lines, Siremar.

Během cesty mezi Porto Empedocle a Linosa urazíte 169 km.

Ceny lodních lístků z Porto Empedocle do Linosa se pohybují od 1012 Kč za nejnižší cenu až po 6121 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 2764 Kč.

První trajekt z Porto Empedocle odjíždí ve 14:30 do Linosa.

Poslední trajekt do Linosa obvykle vyplouvá z Porto Empedocle ve 23:00.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu