Porto Santo Stefano
Přímá cesta trajekt do Giglio
Giglio
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Porto Santo Stefano do Giglio ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Porto Santo Stefano do Giglio? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Porto Santo Stefano do Giglio je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Porto Santo Stefano do Giglio může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Porto Santo Stefano do Giglio co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Toremar. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Porto Santo Stefano Giglio, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Toremar nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Porto Santo Stefano do Giglio, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Porto Santo Stefano do Giglio

Přístav odjezdu
Porto Santo Stefano
Itálie
Toskánsko
Přístav příjezdu
Giglio
Itálie
Toskánsko
Vzdálenost
20 km
Trajektové společnosti
Toremar
Četnost přejezdů
4 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
1 hodin
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Porto Santo Stefano Giglio: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Porto Santo Stefano do Giglio se pohybují od 420 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 2369 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Porto Santo Stefano - Giglio, je 1259 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Porto Santo Stefano do Giglio je 1 hodin. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Giglio 1 hodin, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Giglio za 1 hodin. První trajekt vyplouvá z přístavu Porto Santo Stefano ve 07:30. Poslední loď do Giglio vyplouvá z přístavu Porto Santo Stefano ve 16:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Porto Santo Stefano do Giglio.
1259 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Porto Santo Stefano do Giglio (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
420 Kč - 2369 Kč
Průměrná doba přejezdu Porto Santo Stefano Giglio
1 hodin
Čas odjezdu prvního trajektu do Giglio
07:30
Čas odjezdu posledního trajektu do Giglio
16:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Giglio
08:30
Čas příjezdu posledního trajektu do Giglio
17:00

Které společnosti provozují přepravu mezi Porto Santo Stefano a Giglio?

Pokud chcete cestovat mezi Porto Santo Stefano a Giglio trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Toremar, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Toremar Porto Santo Stefano Giglio
Toremar
Společnost Toremar byla založena v roce 1981 a sídlí v Itálii. Společnost nabízí přejezdy mezi toskánskými ostrovy a Sardinií. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Porto Santo Stefano-Giglio a rezervovat si jízdenku Toremar mezi Porto Santo Stefano a Giglio. Toremar provozuje 4 přejezdů denně do Giglio z Porto Santo Stefano a doba jízdy je 1 hodin. Více informací o společnosti Toremar
1 hodin
4 přejezdů denně

Odkud vyplouvají trajekty v Porto Santo Stefano? Kam připlouvají lodě v Giglio?

Přístav odjezdu v Porto Santo Stefano

Trajekty Toremar vyplouvají do Giglio z následujících přístavů v Porto Santo Stefano:

Porto Santo Stefano
Mapa

Přístav příjezdu v Giglio

Lodě společnosti Toremar připlouvají do Giglio z následujících přístavů:

Giglio
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu