Doporučená trasa
Porto Torres
Přímá cesta trajekt do Ajaccio
Ajaccio
Viz ceny
Alternativní trasy
Porto Torres
Cesta trajekt do Nice
Nice
Cesta lety, trajekt do Ajaccio
Ajaccio
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Porto Torres do Ajaccio ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Porto Torres do Ajaccio? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Porto Torres do Ajaccio je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Porto Torres do Ajaccio může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Porto Torres do Ajaccio co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Corsica Ferries, Moby Lines nebo Corsica Linea. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Porto Torres Ajaccio, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Corsica Ferries, Moby Lines nebo Corsica Linea nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Porto Torres do Ajaccio, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Porto Torres do Ajaccio

Přístav odjezdu
Porto Torres
Itálie
Sardinie
Přístav příjezdu
Ajaccio
Francie
Korsika
Vzdálenost
124 km
Trajektové společnosti
Corsica Ferries, Moby Lines, Corsica Linea
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Proč jet trajektem z Porto Torres do Ajaccio?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Porto Torres do Ajaccio může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Ajaccio. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Porto Torres do Ajaccio je ideální způsob cestování.

Abyste se na palubě nenudili... na rozdíl od letadla
Obecně platí, že cesta z Porto Torresu do Ajacciou je mnohem rychlejší letadlem. Jste však uvězněni na sedadle, připoutáni bezpečnostním pásem a nemáte téměř žádnou možnost cestovat. Naopak během plavby Porto Torres-Ajaccio na trajektu Corsica Linea, Moby Lines nebo Corsica Ferries máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Služby a míra svobody během letu jsou radikálně odlišné!
Abyste se na rozdíl od auta neunavili.
Dlouhé cesty autem jsou únavné a vyžadují neustálou ostražitost při řízení. Cesta trajektem Porto Torres Ajaccio je přesným opakem. Na palubě, v závislosti na provozované lodi Corsica Ferries, Moby Lines nebo Corsica Linea, je vše navrženo tak, abyste měli čas na odpočinek v klidu pohodlných lehátek, na lenošení na venkovních palubách, na zábavu a na zábavu. Není pochyb o tom, že do Ajacciou dorazíte zcela uvolnění.
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Obecně platí, že když jedeme na dovolenou k moři, vyhledáváme co nejvíce výhled na moře (v restauraci, v hotelu, na výletě...). Během plavby přes Porto Torres Ajaccio, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Corsica Ferries, Moby Lines nebo Corsica Linea, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Restaurace, bary, salonky, kajuty... nádherný výhled na moře je na lodi všudypřítomný.

Které společnosti provozují přepravu mezi Porto Torres a Ajaccio?

Pokud chcete cestovat mezi Porto Torres a Ajaccio trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Corsica Ferries, Moby Lines nebo Corsica Linea, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Corsica Ferries Porto Torres Ajaccio
Corsica Ferries
Corsica Ferries je francouzsko-italská trajektová společnost obsluhující Korsiku a Sardinii z pevninské Francie a Itálie. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Porto Torres-Ajaccio a rezervovat si jízdenku Corsica Ferries mezi Porto Torres a Ajaccio. Více informací o společnosti Corsica Ferries
Moby Lines Porto Torres Ajaccio
Moby Lines
Moby Lines je italská trajektová společnost, která obsluhuje Sardinii a Korsiku z Itálie již od roku 1959. Jak si mohu rezervovat přejezd Moby Lines Porto Torres Ajaccio? Pomocí Vivanody a jejího vyhledávače pro více druhů přepravy! Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Porto Torres-Ajaccio a rezervovat si jízdenku Moby Lines mezi Porto Torres a Ajaccio. Více informací o společnosti Moby Lines
Corsica Linea Porto Torres Ajaccio
Corsica Linea
Corsica Linea je velmi mladá společnost, která vznikla rozpuštěním společnosti SNCM a sídlí v přístavu Marseille. Obsluhuje Korsiku, Tunisko a Alžírsko. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Porto Torres-Ajaccio a rezervovat si jízdenku Corsica Linea mezi Porto Torres a Ajaccio. Více informací o společnosti Corsica Linea

Odkud vyplouvají trajekty v Porto Torres? Kam připlouvají lodě v Ajaccio?

Přístav odjezdu v Porto Torres

Trajekty Corsica Ferries, Moby Lines nebo Corsica Linea vyplouvají do Ajaccio z následujících přístavů v Porto Torres:

Porto Torres
Mapa

Přístav příjezdu v Ajaccio

Lodě společnosti Corsica Linea, Moby Lines nebo Corsica Ferries připlouvají do Ajaccio z následujících přístavů:

Ajaccio - Gare Maritime
Mapa
Další alternativní plavby z Porto Torres do Ajaccio
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Mezi Porto Torres a Ajaccio jezdí 3 trajektových společností: Corsica Ferries, Moby Lines a Corsica Linea.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Corsica Ferries, Moby Lines, Corsica Linea.

Před rezervací si porovnejte ceny Corsica Ferries, Moby Lines, Corsica Linea na našich webových stránkách Vivanoda. Poté si vybraný přejezd snadno a bezpečně rezervujte na stránkách našeho partnera.

Pokud chcete změnit nebo zrušit svou rezervaci trajektu Porto Torres Ajaccio, můžete tak snadno učinit u našeho partnera, který spravuje vaši rezervaci. Vezměte prosím na vědomí, že v závislosti na tarifních podmínkách jsou některé jízdenky nevratné nebo nezměnitelné. Je důležité, abyste to při rezervaci jízdenky vzali v úvahu.

Během cesty mezi Porto Torres a Ajaccio urazíte 124 km.

Zažijte přejezd trajektem z Porto Torres do Ajaccio

Pokud jste ještě nikdy nejeli trajektem, je těžké si představit, jak vypadá den na moři mezi Porto Torres a Ajaccio. Abychom vám pomohli lépe se vžít do zážitků z plavby Porto Torres Ajaccio na palubě Corsica Ferries, Moby Lines nebo Corsica Linea, vysledovali jsme jednotlivé fáze cesty od nalodění v Porto Torres až po vylodění v Ajaccio. Najdete zde také několik turistických a praktických informací o Porto Torres a Ajaccio.

Připravenost k nalodění v Porto Torres

Před zahájením cesty trajektem Porto Torres Ajaccio je třeba provést několik kroků:

  • Čas prezentace v přístavu Porto Torres / Do přístavu Porto Torres byste měli dorazit s dostatečným předstihem. Ověřte si to prosím u společnosti Corsica Linea, Moby Lines nebo Corsica Ferries. Po uplynutí této doby vám společnost může odmítnout nástup na palubu.
  • Odbavení na přejezd Porto Torres - Ajaccio / Jděte k přepážce společnosti Corsica Linea, Moby Lines nebo Corsica Ferries na trajektovém terminálu Porto Torres a odbavte se s pasem nebo občanským průkazem a číslem rezervace. Pokud cestujete autem, stůjte ve vyhrazených pruzích. Odbavení bude probíhat přímo z vašeho vozidla.
  • Nástup na loď do Ajaccio / V terminálu trajektů v Porto Torres sledujte hlasové zprávy vyzývající k nalodění. Pokud cestujete autem, pracovníci společnosti Corsica Linea, Moby Lines nebo Corsica Ferries vám poskytnou pokyny k nástupu a zaparkování vašeho vozidla na lodi.

Život na palubě trajektu mezi Porto Torres a Ajaccio

Během plavby může každý využít služeb na lodi Corsica Ferries, Moby Lines nebo Corsica Linea podle svého přání. Někdo bude chtít odpočívat v některém z lehátek, jiný bude chtít využít všechny služby nabízené na palubě nebo si prostě jen užívat výhled na moře z paluby lodi.

Ajaccio je na dohled, vylodění se blíží!

Na závěr naleznete několik informací o vylodění trajektu v Ajaccio:

  • Blíží se k přístavu Ajaccio / Po zakotvení trajektu se budete moci vrátit do lodní garáže. Nemá smysl spěchat. Místo toho si vychutnejte příjezd do přístavu v Ajaccio z paluby lodi.
  • Pokud jste v kajutě. / Svou kajutu musíte opustit přibližně půl hodiny před příjezdem do Ajaccio Harbour.
  • Opuštění lodi a prohlídka Ajaccio / Vyjet z lodní garáže je poměrně rychlé. Jako chodec se dostanete ven ještě rychleji. V Ajaccio nelze vyloučit celní kontrolu. Konečně váš pobyt v Ajaccio začíná naostro!

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu