Cestování trajektem z Porto Torres do Liguria

Cestování trajektem z Porto Torres do Liguria je skvělou volbou! Trajekty Porto Torres Liguria provozuje 4 lodních společností (Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci nebo Saremar), které obsluhují přístavy Savona, Janov a Porto Torres.

Chcete-li mít jistotu, že najdete levnou lodní jízdenku Porto Torres Liguria, doporučujeme použít náš vyhledávač, který porovnává nabídky, ceny a jízdní řády společností Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci a Saremar.

Trajekt Porto Torres Liguria v číslech

Země
Itálie
Počet přejezdů
13 přejezdů týdně
Počet přístavů
3
Počet trajektových spojení
2
Počet trajektových společností
4
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Všechny trasy trajektů Porto Torres Liguria

Hledáte trajekt z Porto Torres do Liguria? Objevte nejoblíbenější trasy, které umožňují plavbu mezi těmito různými regiony. Ať už se chcete dostat na ostrovy, do historických přístavů nebo na malebné pláže, trajekty představují pohodlný a komfortní způsob cestování mezi Porto Torres a Liguria. Pohodlné kajuty, restaurace na palubě, kina, aktivity pro děti... trajekty společností Saremar, Grandi Navi Veloci, Tirrenia di Navigazione nebo Moby Lines nabízejí vynikající vybavení a služby pro celou rodinu.

Pro naplánování cesty trajektem do Porto Torres, Janov nebo Savona použijte náš nástroj pro porovnání cen a najděte nejlepší nabídky trajektových jízdenek Porto Torres Liguria, které vám ušetří čas i peníze. Pomocí našeho snadno použitelného srovnávače cen můžete najít nabídky a jízdní řády od řady trajektových společností včetně Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci nebo Saremar. Určitě se najde nabídka, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu. Vyhledávejte z 2 trajektových tras mezi Porto Torres a Liguria!

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování
Trajekt Porto Torres Liguria - Levné jízdenky

Průvodce pro cestu trajektem z Porto Torres do Liguria

Liguria: Příjezd trajektem z Porto Torres a objevování regionu

Janov, hlavní město Ligurie, je vynikajícím výchozím bodem pro poznávání regionu. Svou návštěvu začněte ve starém městě, známém jako "centro storico". Ztratíte se v úzkých uličkách a objevíte mnoho historických paláců, kostelů a živých náměstí. Nenechte si ujít katedrálu San Lorenzo, mistrovské dílo gotické architektury, a Palazzo Ducale, nádherný renesanční palác.

Až si prohlédnete historické centrum, vydejte se na slavnou promenádu Via Garibaldi. Na této majestátní ulici se nacházejí honosné paláce z dob Janovské republiky. V některých z nich dnes sídlí muzea, například v Palazzo Bianco a Palazzo Rosso, které se pyšní působivou sbírkou uměleckých děl.

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

None

None
None
None