Porto-Vecchio
Přímá cesta trajekt do Golfo Aranci
Golfo Aranci
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Porto-Vecchio do Golfo Aranci ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Porto-Vecchio do Golfo Aranci? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Porto-Vecchio do Golfo Aranci je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Porto-Vecchio do Golfo Aranci může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Porto-Vecchio do Golfo Aranci co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Corsica Ferries. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Porto-Vecchio Golfo Aranci, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Corsica Ferries nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Porto-Vecchio do Golfo Aranci, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Porto-Vecchio do Golfo Aranci

Přístav odjezdu
Porto-Vecchio
Francie
Korsika
Přístav příjezdu
Golfo Aranci
Itálie
Sardinie
Vzdálenost
71 km
Trajektové společnosti
Corsica Ferries
Četnost přejezdů
1 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
3 hodin 20 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Které společnosti provozují přepravu mezi Porto-Vecchio a Golfo Aranci?

Pokud chcete cestovat mezi Porto-Vecchio a Golfo Aranci trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Corsica Ferries, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Corsica Ferries Porto-Vecchio Golfo Aranci
Corsica Ferries
Corsica Ferries je francouzsko-italská trajektová společnost obsluhující Korsiku a Sardinii z pevninské Francie a Itálie. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Porto-Vecchio-Golfo Aranci a rezervovat si jízdenku Corsica Ferries mezi Porto-Vecchio a Golfo Aranci. Corsica Ferries provozuje 1 přejezdů týdně do Golfo Aranci z Porto-Vecchio a doba jízdy je 3 hodin 20 min. Více informací o společnosti Corsica Ferries
3 hodin 20 min
1 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Porto-Vecchio? Kam připlouvají lodě v Golfo Aranci?

Přístav odjezdu v Porto-Vecchio

Trajekty Corsica Ferries vyplouvají do Golfo Aranci z následujících přístavů v Porto-Vecchio:

Porto-Vecchio - Gare Maritime
Mapa

Přístav příjezdu v Golfo Aranci

Lodě společnosti Corsica Ferries připlouvají do Golfo Aranci z následujících přístavů:

Golfo Aranci
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu