Portsmouth
Přímá cesta trajekt do Ryde
Ryde
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Portsmouth do Ryde ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Portsmouth do Ryde? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Portsmouth do Ryde je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Portsmouth do Ryde může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Portsmouth do Ryde co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Wightlink nebo Hovertravel. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Portsmouth Ryde, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Wightlink nebo Hovertravel nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Portsmouth do Ryde, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Portsmouth do Ryde

Přístav odjezdu
Portsmouth
Spojené Království
Anglie
Přístav příjezdu
Ryde
Spojené Království
Wight
Vzdálenost
11 km
Trajektové společnosti
Wightlink, Hovertravel
Četnost přejezdů
24 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
20 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Portsmouth Ryde: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Portsmouth do Ryde se pohybují od 642 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 666 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Portsmouth - Ryde, je 666 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Portsmouth do Ryde je 10 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Ryde 10 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Ryde za 10 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Portsmouth ve 07:30. Poslední loď do Ryde vyplouvá z přístavu Portsmouth ve 09:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Portsmouth do Ryde.
666 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Portsmouth do Ryde (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
642 Kč - 666 Kč
Průměrná doba přejezdu Portsmouth Ryde
10 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Ryde
07:30
Čas odjezdu posledního trajektu do Ryde
09:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Ryde
07:40
Čas příjezdu posledního trajektu do Ryde
09:10

Proč jet trajektem z Portsmouth do Ryde?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Portsmouth do Ryde může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Ryde. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Portsmouth do Ryde je ideální způsob cestování.

Pro pohodlí kajuty
Ačkoli je rezervace kajuty na přejezdu z Portsmouthu do Rydeu nepovinná, jedná se o komfort, který byste si měli dopřát. Kajuty vybavené lůžky, vlastními koupelnami a někdy i průzory nebo balkony nejsou nepodobné skutečným hotelovým pokojům. Jejich využití je nejzřetelnější při nočních plavbách, ale je možné si je rezervovat i během dne.
Abyste se na palubě nenudili... na rozdíl od letadla
Pokud porovnáte rychlost, letadlo je určitě nejrychlejší způsob, jak se dostat z Portsmouthu do Rydeu. Být dlouhé hodiny připoután k sedadlu však není vždy příjemné. Naopak během plavby Portsmouth-Ryde na trajektu Hovertravel nebo Wightlink máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Nikdy nebudete mít během letu tolik svobody a zábavy!
Chcete-li se nadýchat mořského vzduchu
O tom, že mořský vzduch má mnoho zdraví prospěšných účinků, již není pochyb. V Portsmouthu se hned po opuštění přístavu projděte po palubě lodi Wightlink nebo Hovertravel a vychutnejte si mořskou sprchu a osvěžující mořský vzduch obohacený kyslíkem: skutečná thalasso kúra a velmi účinná ventilace plic! Pocit pohody se vás rychle zmocní. Díky tomu začnete svou dovolenou v Rydeu plni energie.

Které společnosti provozují přepravu mezi Portsmouth a Ryde?

Pokud chcete cestovat mezi Portsmouth a Ryde trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Wightlink nebo Hovertravel, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Wightlink Portsmouth Ryde
Wightlink
Wightlink je trajektová společnost se sídlem na ostrově Wight ve Spojeném království, která nabízí přejezdy mezi ostrovem Wight a pevninou. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Portsmouth-Ryde a rezervovat si jízdenku Wightlink mezi Portsmouth a Ryde. Wightlink provozuje 24 přejezdů denně do Ryde z Portsmouth a doba jízdy je 20 min. Více informací o společnosti Wightlink
20 min
24 přejezdů denně
Hovertravel Portsmouth Ryde
Hovertravel
Společnost Hovertravel provozuje trajektovou dopravu do Spojené Království, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Portsmouth a Ryde. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Portsmouth-Ryde a rezervovat si jízdenku Hovertravel mezi Portsmouth a Ryde. Více informací o společnosti Hovertravel

Odkud vyplouvají trajekty v Portsmouth? Kam připlouvají lodě v Ryde?

Přístav odjezdu v Portsmouth

Trajekty Wightlink nebo Hovertravel vyplouvají do Ryde z následujících přístavů v Portsmouth:

Portsmouth Harbour
Mapa
Southsea
Mapa

Přístav příjezdu v Ryde

Lodě společnosti Hovertravel nebo Wightlink připlouvají do Ryde z následujících přístavů:

Ryde Pier Head Terminal
Mapa
Ryde
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Portsmouth do Ryde, bude vám cesta dlouhá 11 km mezi Portsmouth a Ryde trvat nejméně 20 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Portsmouth a Ryde méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Wightlink a Hovertravel). V současné době se mezi Portsmouth a Ryde uskuteční 24 přejezdů denně.

Mezi Portsmouth a Ryde jezdí 2 trajektových společností: Wightlink a Hovertravel.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Wightlink, Hovertravel.

Během cesty mezi Portsmouth a Ryde urazíte 11 km.

Ceny lodních lístků z Portsmouth do Ryde se pohybují od 642 Kč za nejnižší cenu až po 666 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 666 Kč.

První trajekt z Portsmouth odjíždí ve 07:30 do Ryde.

Poslední trajekt do Ryde obvykle vyplouvá z Portsmouth ve 09:00.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu