Pozzuoli
Přímá cesta trajekt do Procida
Procida
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Pozzuoli do Procida ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Pozzuoli do Procida? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Pozzuoli do Procida je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Pozzuoli do Procida může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Pozzuoli do Procida co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Medmar, Caremar nebo Ippocampo. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Pozzuoli Procida, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Medmar, Caremar nebo Ippocampo nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Pozzuoli do Procida, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Pozzuoli do Procida

Přístav odjezdu
Pozzuoli
Itálie
Kampánie
Přístav příjezdu
Procida
Itálie
Kampánie
Vzdálenost
10 km
Trajektové společnosti
Medmar, Caremar, Ippocampo
Četnost přejezdů
6 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
40 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Pozzuoli Procida: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Pozzuoli do Procida se pohybují od 247 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 1900 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Pozzuoli - Procida, je 888 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Pozzuoli do Procida je 27 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Procida 40 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Procida za 20 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Pozzuoli ve 05:45. Poslední loď do Procida vyplouvá z přístavu Pozzuoli ve 14:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Pozzuoli do Procida.
888 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Pozzuoli do Procida (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
247 Kč - 1900 Kč
Průměrná doba přejezdu Pozzuoli Procida
27 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Procida
05:45
Čas odjezdu posledního trajektu do Procida
14:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Procida
06:25
Čas příjezdu posledního trajektu do Procida
14:25

Proč jet trajektem z Pozzuoli do Procida?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Pozzuoli do Procida může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Procida. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Pozzuoli do Procida je ideální způsob cestování.

Nemusíte se tedy obávat množství zavazadel.
Jedno zavazadlo je zdarma, za všechna ostatní je třeba zaplatit. Tento vzorec se často používá při cestování jinými dopravními prostředky, což velmi často vede k výraznému navýšení účtu. Na trajektu Pozzuoli Procida si můžete vzít libovolné množství zavazadel v rámci kapacity vašeho vozidla. Pokud cestujete jako pěší, mohou být podmínky přísnější, protože zavazadla budete muset mít u sebe až do příjezdu do Procidau. Doporučujeme však zeptat se posádky Medmar, Caremar nebo Ippocampo, protože cestujícím jsou často k dispozici skříňky na zavazadla, kam si mohou během plavby svá zavazadla uložit.
Vychutnejte si čerstvý mořský vzduch
O tom, že mořský vzduch má mnoho zdraví prospěšných účinků, již není pochyb. Během plavby Pozzuoli-Procida vstupte do vnějších prostor lodi Medmar, Caremar nebo Ippocampo a zhluboka se nadechněte vzduchu. Pocit pohody se vás rychle zmocní. Díky tomu začnete svou dovolenou v Procidau plni energie.
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Když jsme na pobřeží, často vyhledáváme místa, která nabízejí nejlepší výhled na moře. Během plavby přes Pozzuoli Procida, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Medmar, Caremar nebo Ippocampo, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Všude jsou velká okna, která vám poskytnou mimořádný výhled na azurově modré moře, abyste co nejlépe využili jeho uklidňující sílu.

Které společnosti provozují přepravu mezi Pozzuoli a Procida?

Pokud chcete cestovat mezi Pozzuoli a Procida trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Medmar, Caremar nebo Ippocampo, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Medmar Pozzuoli Procida
Medmar
Medmar je trajektová společnost se sídlem v Itálii, která nabízí přejezdy do destinací v Itálii a Řecku. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Pozzuoli-Procida a rezervovat si jízdenku Medmar mezi Pozzuoli a Procida. Medmar provozuje 6 přejezdů denně do Procida z Pozzuoli a doba jízdy je 40 min. Více informací o společnosti Medmar
40 min
6 přejezdů denně
Caremar Pozzuoli Procida
Caremar
Společnost Caremar provozuje trajektovou dopravu do Itálie, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Pozzuoli a Procida. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Pozzuoli-Procida a rezervovat si jízdenku Caremar mezi Pozzuoli a Procida. Více informací o společnosti Caremar
Ippocampo Pozzuoli Procida
Ippocampo
Společnost Ippocampo provozuje trajektovou dopravu do Itálie, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Pozzuoli a Procida. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Pozzuoli-Procida a rezervovat si jízdenku Ippocampo mezi Pozzuoli a Procida. Více informací o společnosti Ippocampo

Odkud vyplouvají trajekty v Pozzuoli? Kam připlouvají lodě v Procida?

Přístav odjezdu v Pozzuoli

Trajekty Medmar, Caremar nebo Ippocampo vyplouvají do Procida z následujících přístavů v Pozzuoli:

Pozzuoli
Mapa

Přístav příjezdu v Procida

Lodě společnosti Ippocampo, Caremar nebo Medmar připlouvají do Procida z následujících přístavů:

Procida
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Pozzuoli do Procida, bude vám cesta dlouhá 10 km mezi Pozzuoli a Procida trvat nejméně 40 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Pozzuoli a Procida méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Medmar, Caremar a Ippocampo). V současné době se mezi Pozzuoli a Procida uskuteční 6 přejezdů denně.

Mezi Pozzuoli a Procida jezdí 3 trajektových společností: Medmar, Caremar a Ippocampo.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Medmar, Caremar, Ippocampo.

Před rezervací si porovnejte ceny Medmar, Caremar, Ippocampo na našich webových stránkách Vivanoda. Poté si vybraný přejezd snadno a bezpečně rezervujte na stránkách našeho partnera.

Pokud chcete změnit nebo zrušit svou rezervaci trajektu Pozzuoli Procida, můžete tak snadno učinit u našeho partnera, který spravuje vaši rezervaci. Vezměte prosím na vědomí, že v závislosti na tarifních podmínkách jsou některé jízdenky nevratné nebo nezměnitelné. Je důležité, abyste to při rezervaci jízdenky vzali v úvahu.

Během cesty mezi Pozzuoli a Procida urazíte 10 km.

Ceny lodních lístků z Pozzuoli do Procida se pohybují od 247 Kč za nejnižší cenu až po 1900 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 888 Kč.

První trajekt z Pozzuoli odjíždí ve 05:45 do Procida.

Poslední trajekt do Procida obvykle vyplouvá z Pozzuoli ve 14:00.

Jak vypadá přejezd trajektem z Pozzuoli do Procida?

Pokud jste ještě nikdy nejeli trajektem, je těžké si představit, jak vypadá den na moři mezi Pozzuoli a Procida. Popíšeme vám proto tento jedinečný cestovní zážitek od nalodění v Pozzuoli až po vylodění v Procida, abychom vám pomohli lépe se promítnout do námořního světa společností Medmar, Caremar a Ippocampo. Najdete zde také několik turistických a praktických informací o Pozzuoli a Procida.

Nalodění v Pozzuoli

Než se vydáte na cestu trajektem z Pozzuoli do Procida, zde je několik kroků, které je třeba učinit před nástupem na loď:

  • Čas příjezdu do přístavu Pozzuoli / Do přístavu Pozzuoli byste měli dorazit s dostatečným předstihem. Ověřte si to prosím u společnosti Ippocampo, Caremar nebo Medmar. Po uplynutí této doby vám společnost může odmítnout nástup na palubu.
  • Odbavení na přejezd Pozzuoli - Procida / Na trajektovém terminálu Pozzuoli vyhledejte přepážky Medmar, Caremar nebo Ippocampo a předložte svůj pas a číslo rezervace. Pokud cestujete autem, stůjte ve vyhrazených pruzích. Odbavení bude probíhat přímo z vašeho vozidla.
  • Nástup na trajekt do Procida / Z terminálu trajektů v Pozzuoli vás budou vysílané hlasové zprávy vyzývat k nástupu na trajekt. Při cestě autem se řiďte pokyny pracovníků Medmar, Caremar nebo Ippocampo k nástupu a zaparkujte své vozidlo na palubě.

Na palubě trajektu mezi Pozzuoli a Procida

Na palubě lodi Ippocampo, Caremar nebo Medmar si můžete vybrat aktivity podle svých preferencí! Někdo bude chtít odpočívat v některém z lehátek, jiný bude chtít využít všechny služby nabízené na palubě nebo si prostě jen užívat výhled na moře z paluby lodi.

Procida je na dohled, vylodění se blíží!

Na závěr naleznete několik informací o vylodění trajektu v Procida:

  • Procida přístav je na dohled / Po zakotvení trajektu se budete moci vrátit do lodní garáže. Není třeba spěchat. Místo toho si vychutnejte příjezd do přístavu v Procida z paluby lodi.
  • Pokud jste v kajutě. / Pokud jste cestovali z Pozzuoli do Procida v pohodlné kajutě, budete muset kajutu opustit přibližně půl hodiny před příjezdem do Procida.
  • Opusťte loď a Procida je váš / Vyjet z lodní garáže je poměrně rychlé. Jako chodec se dostanete ven ještě rychleji. V Procida nelze vyloučit celní kontrolu. Konečně začala vaše dovolená v Procida!

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu