Puttgarden
Přímá cesta trajekt, vlak do Rodby
Rodby
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Puttgarden do Rodby ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Puttgarden do Rodby? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Puttgarden do Rodby je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Puttgarden do Rodby může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Puttgarden do Rodby co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Scandlines. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Puttgarden Rodby, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Scandlines nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Puttgarden do Rodby, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Puttgarden do Rodby

Přístav odjezdu
Puttgarden
Německo
Přístav příjezdu
Rodby
Dánsko
Vzdálenost
25 km
Trajektové společnosti
Scandlines
Četnost přejezdů
45 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
50 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Puttgarden Rodby: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Puttgarden do Rodby se pohybují od 1259 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 2567 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Puttgarden - Rodby, je 1826 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Puttgarden do Rodby je 45 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Rodby 45 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Rodby za 45 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Puttgarden ve 06:45. Poslední loď do Rodby vyplouvá z přístavu Puttgarden ve 09:15.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Puttgarden do Rodby.
1826 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Puttgarden do Rodby (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
1259 Kč - 2567 Kč
Průměrná doba přejezdu Puttgarden Rodby
45 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Rodby
06:45
Čas odjezdu posledního trajektu do Rodby
09:15
Čas příjezdu prvního trajektu do Rodby
07:30
Čas příjezdu posledního trajektu do Rodby
10:00

Které společnosti provozují přepravu mezi Puttgarden a Rodby?

Pokud chcete cestovat mezi Puttgarden a Rodby trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Scandlines, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Scandlines Puttgarden Rodby
Scandlines
Společnost Scandlines byla založena v roce 1998 a sídlí v Dánsku. Nabízí přejezdy mezi Dánskem a Německem. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Puttgarden-Rodby a rezervovat si jízdenku Scandlines mezi Puttgarden a Rodby. Scandlines provozuje 45 přejezdů denně do Rodby z Puttgarden a doba jízdy je 50 min. Více informací o společnosti Scandlines
50 min
45 přejezdů denně

Odkud vyplouvají trajekty v Puttgarden? Kam připlouvají lodě v Rodby?

Přístav odjezdu v Puttgarden

Trajekty Scandlines vyplouvají do Rodby z následujících přístavů v Puttgarden:

Puttgarten
Mapa

Přístav příjezdu v Rodby

Lodě společnosti Scandlines připlouvají do Rodby z následujících přístavů:

Rodby
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu