Redondela
Přímá cesta vlak, trajekt do Vigo
Vigo
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Redondela do Vigo ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Redondela do Vigo? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Redondela do Vigo je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Redondela do Vigo může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Redondela do Vigo co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Mar de Ons. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Redondela Vigo, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Mar de Ons nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Redondela do Vigo, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Redondela do Vigo

Přístav odjezdu
Redondela
Španělsko
Galicie
Přístav příjezdu
Vigo
Španělsko
Galicie
Vzdálenost
12 km
Trajektové společnosti
Mar de Ons
Četnost přejezdů
1 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
50 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Které společnosti provozují přepravu mezi Redondela a Vigo?

Pokud chcete cestovat mezi Redondela a Vigo trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Mar de Ons, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Mar de Ons Redondela Vigo
Mar de Ons
Mar de Ons je trajektová společnost se sídlem ve Španělsku, která nabízí přejezdy mezi galicijskými ostrovy. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Redondela-Vigo a rezervovat si jízdenku Mar de Ons mezi Redondela a Vigo. Více informací o společnosti Mar de Ons

Odkud vyplouvají trajekty v Redondela? Kam připlouvají lodě v Vigo?

Přístav odjezdu v Redondela

Trajekty Mar de Ons vyplouvají do Vigo z následujících přístavů v Redondela:

San Simon Island
Mapa

Přístav příjezdu v Vigo

Lodě společnosti Mar de Ons připlouvají do Vigo z následujících přístavů:

Vigo
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu