Rhodos
Přímá cesta trajekt do Bodrum
Bodrum
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Rhodos do Bodrum ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Rhodos do Bodrum? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Rhodos do Bodrum je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Rhodos do Bodrum může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Rhodos do Bodrum co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines nebo Sea Dreams. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Rhodos Bodrum, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines nebo Sea Dreams nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Rhodos do Bodrum, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Rhodos do Bodrum

Přístav odjezdu
Rhodos
Řecko
Dodekané
Přístav příjezdu
Bodrum
Turecko
Vzdálenost
97 km
Trajektové společnosti
Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Sea Dreams
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Proč jet trajektem z Rhodos do Bodrum?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Rhodos do Bodrum může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Bodrum. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Rhodos do Bodrum je ideální způsob cestování.

Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Pokaždé, když jedeme na dovolenou na pobřeží, hledáme nejlepší výhled na moře. Během plavby přes Rhodos Bodrum, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines nebo Sea Dreams, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Všude jsou velká okna, která vám poskytnou mimořádný výhled na azurově modré moře, abyste co nejlépe využili jeho uklidňující sílu.
Je to mnohem méně nudné než v letadle
Obecně platí, že k cestě do Bodrumu nebo kamkoli jinam je nejrychlejší letadlo. Jste však uvězněni na sedadle, připoutáni bezpečnostním pásem a nemáte téměř žádnou možnost cestovat. Naopak během plavby Rhodos-Bodrum na trajektu Sea Dreams, Turkish Sea Lines nebo Bodrum Express Lines máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Úplně jiný zážitek než z letu!
Protože je to ideální způsob cestování s rodinou!
Cestování trajektem je prostě ideální způsob, jak cestovat mezi Rhodosem a Bodrumem, když jste s rodinou a zejména s dětmi. Vše je jednodušší. Jakmile opustíte Rhodos, představte si, jak vaše děti prozkoumávají loď, tráví dlouhé chvíle hraním v dětských koutcích nebo ve videohrách a hernách (pro teenagery), sledují nejnovější filmy v kině, sdílejí rodinné jídlo v restauraci nebo obdivují kouzelnické představení či další nesčetné aktivity. Na palubě trajektu do Bodrumu čas letí rychleji, než si myslíte, a tento námořní zážitek mezi Rhodosem a Bodrumem zůstane pro vaše děti dlouho nezapomenutelný.

Které společnosti provozují přepravu mezi Rhodos a Bodrum?

Pokud chcete cestovat mezi Rhodos a Bodrum trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines nebo Sea Dreams, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Bodrum Express Lines Rhodos Bodrum
Bodrum Express Lines
Bodrum Express Lines je trajektová společnost se sídlem v Turecku, která provozuje dopravu do různých destinací v Turecku a Řecku. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Rhodos-Bodrum a rezervovat si jízdenku Bodrum Express Lines mezi Rhodos a Bodrum. Více informací o společnosti Bodrum Express Lines
Turkish Sea Lines Rhodos Bodrum
Turkish Sea Lines
Společnost Turkish Sea Lines provozuje trajektovou dopravu do Řecko a Turecko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Rhodos a Bodrum. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Rhodos-Bodrum a rezervovat si jízdenku Turkish Sea Lines mezi Rhodos a Bodrum. Více informací o společnosti Turkish Sea Lines
Sea Dreams Rhodos Bodrum
Sea Dreams
Společnost Sea Dreams provozuje trajektovou dopravu do Řecko a Turecko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Rhodos a Bodrum. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Rhodos-Bodrum a rezervovat si jízdenku Sea Dreams mezi Rhodos a Bodrum. Více informací o společnosti Sea Dreams

Odkud vyplouvají trajekty v Rhodos? Kam připlouvají lodě v Bodrum?

Přístav odjezdu v Rhodos

Trajekty Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines nebo Sea Dreams vyplouvají do Bodrum z následujících přístavů v Rhodos:

Rhodes
Mapa

Přístav příjezdu v Bodrum

Lodě společnosti Sea Dreams, Turkish Sea Lines nebo Bodrum Express Lines připlouvají do Bodrum z následujících přístavů:

Bodrum
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Mezi Rhodos a Bodrum jezdí 3 trajektových společností: Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines a Sea Dreams.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Sea Dreams.

Před rezervací si porovnejte ceny Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Sea Dreams na našich webových stránkách Vivanoda. Poté si vybraný přejezd snadno a bezpečně rezervujte na stránkách našeho partnera.

Pokud chcete změnit nebo zrušit svou rezervaci trajektu Rhodos Bodrum, můžete tak snadno učinit u našeho partnera, který spravuje vaši rezervaci. Vezměte prosím na vědomí, že v závislosti na tarifních podmínkách jsou některé jízdenky nevratné nebo nezměnitelné. Je důležité, abyste to při rezervaci jízdenky vzali v úvahu.

Během cesty mezi Rhodos a Bodrum urazíte 97 km.

Vaše zkušenosti s trajektem z Rhodos do Bodrum

Pokud jedete trajektem poprvé, není snadné si představit, jak vypadá námořní přejezd z Rhodos do Bodrum. Popíšeme vám proto tento jedinečný cestovní zážitek od nalodění v Rhodos až po vylodění v Bodrum, abychom vám pomohli lépe se promítnout do námořního světa společností Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines a Sea Dreams. Najdete zde také několik turistických a praktických informací o Rhodos a Bodrum.

Nalodění v Rhodos

Než se vydáte na cestu trajektem z Rhodos do Bodrum, zde je několik kroků, které je třeba učinit před naloděním:

  • Prezentace v přístavu Rhodos / Do přístavu Rhodos byste měli dorazit s dostatečným předstihem. Ověřte si to prosím u společnosti Sea Dreams, Turkish Sea Lines nebo Bodrum Express Lines. Po uplynutí této doby vám společnost může odmítnout nástup na palubu.
  • Odbavení na plavbu Rhodos - Bodrum / V Rhodos předložte u pokladen společnosti Sea Dreams, Turkish Sea Lines nebo Bodrum Express Lines na trajektovém terminálu Rhodos své doklady totožnosti (cestovní pas nebo občanský průkaz) a číslo rezervace. Při cestě autem je postup stejný, ale přímo z odbavovacích pruhů. Zůstanete sedět ve svém vozidle.
  • Nástup na trajekt do Bodrum / V terminálu trajektů Rhodos jsou vysílány informační zprávy vyzývající k nalodění. Při cestě autem se řiďte pokyny pracovníků Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines nebo Sea Dreams k nástupu a zaparkujte své vozidlo na palubě.

Na palubě trajektu mezi Rhodos a Bodrum

Na lodích Sea Dreams, Turkish Sea Lines nebo Bodrum Express Lines si každý najde něco pro sebe. Někdo bude chtít odpočívat v některém z lehátek, jiný bude chtít využít všechny služby nabízené na palubě nebo si prostě jen užívat výhled na moře z paluby lodi.

Bodrum je na dohled, vylodění se blíží!

Zde je několik informací k vylodění v Bodrum:

  • Trajekt vplouvá do přístavu Bodrum / Přístup do garáže vám bude umožněn až po zakotvení lodi. Není třeba spěchat. Nejlepší je počkat na vnější palubě a sledovat manévrování trajektu do přístavu Bodrum.
  • Opusťte svou kajutu. / Pokud jste cestovali z Rhodos do Bodrum v pohodlné kajutě, budete muset kajutu opustit přibližně půl hodiny před příjezdem do Bodrum.
  • Opusťte loď a Bodrum je váš / Vyjet z lodní garáže je poměrně rychlé. Jako chodec se dostanete ven ještě rychleji. V Bodrum nelze vyloučit celní kontrolu. Konečně opouštíte přístav a Bodrum na vás čeká!

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu