Rhodos
Přímá cesta trajekt do Fethiye
Fethiye
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Rhodos do Fethiye ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Rhodos do Fethiye? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Rhodos do Fethiye je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Rhodos do Fethiye může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Rhodos do Fethiye co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Sea Service nebo Dodecanese Flying Dolphins. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Rhodos Fethiye, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Sea Service nebo Dodecanese Flying Dolphins nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Rhodos do Fethiye, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Rhodos do Fethiye

Přístav odjezdu
Rhodos
Řecko
Dodekané
Přístav příjezdu
Fethiye
Turecko
Vzdálenost
82 km
Trajektové společnosti
Sea Service, Dodecanese Flying Dolphins
Četnost přejezdů
7 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
1 hodin 30 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Rhodos Fethiye: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Rhodos do Fethiye se pohybují od 987 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 987 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Rhodos - Fethiye, je 987 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Rhodos do Fethiye je 1 hodin 45 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Fethiye 1 hodin 45 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Fethiye za 1 hodin 45 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Rhodos ve 16:30.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Rhodos do Fethiye.
987 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Rhodos do Fethiye (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
987 Kč - 987 Kč
Průměrná doba přejezdu Rhodos Fethiye
1 hodin 45 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Fethiye
16:30
Čas příjezdu prvního trajektu do Fethiye
18:15

Proč jet trajektem z Rhodos do Fethiye?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Rhodos do Fethiye může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Fethiye. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Rhodos do Fethiye je ideální způsob cestování.

Nespěchat se stává potěšením
Žijeme ve společnosti, kde jde všechno rychleji a rychleji. Přesto si užijete, když z Rhodosu vyplujete trajektem Sea Service nebo Dodecanese Flying Dolphins, který 82 km do Fethiyeu urazí rychlostí nižší než 40 km/h. Všechny lodě jsou vybaveny salonky, restauracemi, promenádními palubami a někdy i mnohem více... Možná se vám přejezd Rhodos-Fethiye bude zdát příliš krátký!
Abyste se na palubě nenudili... na rozdíl od letadla
Obecně platí, že k cestě do Fethiyeu nebo kamkoli jinam je nejrychlejší letadlo. Být dlouhé hodiny připoután k sedadlu však není vždy příjemné. Naopak během plavby Rhodos-Fethiye na trajektu Dodecanese Flying Dolphins nebo Sea Service máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Úplně jiný zážitek než z letu!
Přeprava kola není problém
Ve vlaku, autobusu nebo letadle je často velmi komplikované a někdy i nemožné cestovat s tímto těžkopádným společníkem: vaším kolem. Na trajektu tomu tak není. Stejně jako každé jiné vozidlo bude i vaše dvoukolka zaparkována v lodní garáži. Tam ho můžete nechat po celou dobu plavby Rhodos-Fethiye v naprostém bezpečí a bez obav z jeho poškození. V Fethiyeu nasednete na své kolo a vystoupíte z lodi.

Které společnosti provozují přepravu mezi Rhodos a Fethiye?

Pokud chcete cestovat mezi Rhodos a Fethiye trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Sea Service nebo Dodecanese Flying Dolphins, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Sea Service Rhodos Fethiye
Sea Service
Společnost Sea Service provozuje trajektovou dopravu do Řecko a Turecko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Rhodos a Fethiye. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Rhodos-Fethiye a rezervovat si jízdenku Sea Service mezi Rhodos a Fethiye. Více informací o společnosti Sea Service
Dodecanese Flying Dolphins Rhodos Fethiye
Dodecanese Flying Dolphins
Společnost Dodecanese Flying Dolphins provozuje trajektovou dopravu do Řecko a Turecko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Rhodos a Fethiye. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Rhodos-Fethiye a rezervovat si jízdenku Dodecanese Flying Dolphins mezi Rhodos a Fethiye. Dodecanese Flying Dolphins provozuje 7 přejezdů týdně do Fethiye z Rhodos a doba jízdy je 1 hodin 30 min. Více informací o společnosti Dodecanese Flying Dolphins
1 hodin 30 min
7 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Rhodos? Kam připlouvají lodě v Fethiye?

Přístav odjezdu v Rhodos

Trajekty Sea Service nebo Dodecanese Flying Dolphins vyplouvají do Fethiye z následujících přístavů v Rhodos:

Rhodes
Mapa

Přístav příjezdu v Fethiye

Lodě společnosti Dodecanese Flying Dolphins nebo Sea Service připlouvají do Fethiye z následujících přístavů:

Fethiye
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Rhodos do Fethiye, bude vám cesta dlouhá 82 km mezi Rhodos a Fethiye trvat nejméně 1 hodin 30 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Rhodos a Fethiye méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Sea Service a Dodecanese Flying Dolphins). V současné době se mezi Rhodos a Fethiye uskuteční 7 přejezdů týdně.

Mezi Rhodos a Fethiye jezdí 2 trajektových společností: Sea Service a Dodecanese Flying Dolphins.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Sea Service, Dodecanese Flying Dolphins.

Během cesty mezi Rhodos a Fethiye urazíte 82 km.

Ceny lodních lístků z Rhodos do Fethiye se pohybují od 987 Kč za nejnižší cenu až po 987 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 987 Kč.

První trajekt z Rhodos odjíždí ve 16:30 do Fethiye.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu