Doporučená trasa
Rhodos
Přímá cesta trajekt, lety do Kastelorizo
Kastelorizo
Viz ceny
Alternativní trasy
Rhodos
Cesta trajekt do Symi
Symi
Cesta trajekt do Kastelorizo
Kastelorizo
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Rhodos do Kastelorizo ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Rhodos do Kastelorizo? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Rhodos do Kastelorizo je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Rhodos do Kastelorizo může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Rhodos do Kastelorizo co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams nebo Sebeco Lines. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Rhodos Kastelorizo, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Dodekanisos Seaways nebo Blue Star Ferries nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Rhodos do Kastelorizo, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Rhodos do Kastelorizo

Přístav odjezdu
Rhodos
Řecko
Dodekané
Přístav příjezdu
Kastelorizo
Řecko
Dodekané
Vzdálenost
125 km
Trajektové společnosti
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams, Sebeco Lines
Četnost přejezdů
3 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
2 hodin 20 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Rhodos Kastelorizo: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Rhodos do Kastelorizo se pohybují od 518 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 4813 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Rhodos - Kastelorizo, je 1925 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Rhodos do Kastelorizo je 2 hodin 57 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Kastelorizo 4 hodin 25 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Kastelorizo za 2 hodin 25 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Rhodos ve 07:00. Poslední loď do Kastelorizo vyplouvá z přístavu Rhodos ve 14:30.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Rhodos do Kastelorizo.
1925 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Rhodos do Kastelorizo (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
518 Kč - 4813 Kč
Průměrná doba přejezdu Rhodos Kastelorizo
2 hodin 57 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Kastelorizo
07:00
Čas odjezdu posledního trajektu do Kastelorizo
14:30
Čas příjezdu prvního trajektu do Kastelorizo
10:00
Čas příjezdu posledního trajektu do Kastelorizo
18:55

Proč jet trajektem z Rhodos do Kastelorizo?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Rhodos do Kastelorizo může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Kastelorizo. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Rhodos do Kastelorizo je ideální způsob cestování.

Užijte si velmi pozorný personál
Po celou dobu cesty z Rhodosu do Kastelorizou vám bude k dispozici profesionální a ochotná posádka, která vám pomůže. Zorientují vás na lodi, dovedou vás do vaší kajuty, obslouží vás v restauraci a zodpoví všechny vaše dotazy. Na hlavní palubě lodi je téměř vždy umístěn informační pult.
Abyste se na palubě nenudili... na rozdíl od letadla
Obecně platí, že k cestě do Kastelorizou nebo kamkoli jinam je nejrychlejší letadlo. Být dlouhé hodiny připoután k sedadlu však není vždy příjemné. Naopak během plavby Rhodos-Kastelorizo na trajektu Blue Star Ferries nebo Dodekanisos Seaways máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Letadlo vám nikdy neposkytne tolik služeb během cesty.
Pro pohodlí kajuty
Ačkoli je rezervace kajuty na přejezdu z Rhodosu do Kastelorizou nepovinná, jedná se o komfort, který byste si měli dopřát. Stejně jako skutečné hotelové pokoje nabízejí cestujícím lůžka, koupelny a v některých apartmánech i průzory a balkony. Jejich využití je nejzřetelnější při nočních plavbách, ale je možné si je rezervovat i během dne.

Které společnosti provozují přepravu mezi Rhodos a Kastelorizo?

Pokud chcete cestovat mezi Rhodos a Kastelorizo trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Dodekanisos Seaways nebo Blue Star Ferries, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Dodekanisos Seaways Rhodos Kastelorizo
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways byla založena v roce 1991 a sídlí na Rhodosu v Řecku. Společnost obsluhuje ostrovy v Egejském moři a přístavy v Jónském moři. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Rhodos-Kastelorizo a rezervovat si jízdenku Dodekanisos Seaways mezi Rhodos a Kastelorizo. Dodekanisos Seaways provozuje 1 přejezdů týdně do Kastelorizo z Rhodos a doba jízdy je 2 hodin 20 min. Více informací o společnosti Dodekanisos Seaways
2 hodin 20 min
1 přejezdů týdně
Blue Star Ferries Rhodos Kastelorizo
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries je řecká lodní společnost provozující linku Rhodos-Kastelorizo a další vnitrostátní přepravy mezi pevninským Řeckem a jeho nesčetnými ostrovy (Kyklady, Jónské ostrovy, Kréta, Dodekanés). Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Rhodos-Kastelorizo a rezervovat si jízdenku Blue Star Ferries mezi Rhodos a Kastelorizo. Blue Star Ferries provozuje 2 přejezdů týdně do Kastelorizo z Rhodos a doba jízdy je 2 hodin 55 min. Více informací o společnosti Blue Star Ferries
2 hodin 55 min
2 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Rhodos? Kam připlouvají lodě v Kastelorizo?

Přístav odjezdu v Rhodos

Trajekty Dodekanisos Seaways nebo Blue Star Ferries vyplouvají do Kastelorizo z následujících přístavů v Rhodos:

Rhodes
Mapa

Přístav příjezdu v Kastelorizo

Lodě společnosti Blue Star Ferries nebo Dodekanisos Seaways připlouvají do Kastelorizo z následujících přístavů:

Kastelorizo
Mapa
Další alternativní plavby z Rhodos do Kastelorizo
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Rhodos do Kastelorizo, bude vám cesta dlouhá 125 km mezi Rhodos a Kastelorizo trvat nejméně 2 hodin 20 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Rhodos a Kastelorizo méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Dodekanisos Seaways a Blue Star Ferries). V současné době se mezi Rhodos a Kastelorizo uskuteční 3 přejezdů týdně.

Mezi Rhodos a Kastelorizo jezdí 2 trajektových společností: Dodekanisos Seaways a Blue Star Ferries.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams, Sebeco Lines.

Během cesty mezi Rhodos a Kastelorizo urazíte 125 km.

Ceny lodních lístků z Rhodos do Kastelorizo se pohybují od 518 Kč za nejnižší cenu až po 4813 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 1925 Kč.

První trajekt z Rhodos odjíždí ve 07:00 do Kastelorizo.

Poslední trajekt do Kastelorizo obvykle vyplouvá z Rhodos ve 14:30.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu