Rinella
Přímá cesta trajekt do Alicudi
Alicudi
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Rinella do Alicudi ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Rinella do Alicudi? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Rinella do Alicudi je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Rinella do Alicudi může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Rinella do Alicudi co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Liberty Lines nebo Siremar. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Rinella Alicudi, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Liberty Lines nebo Siremar nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Rinella do Alicudi, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Rinella do Alicudi

Přístav odjezdu
Rinella
Itálie
Liparské ostrovy
Přístav příjezdu
Alicudi
Itálie
Liparské ostrovy
Vzdálenost
42 km
Trajektové společnosti
Liberty Lines, Siremar
Četnost přejezdů
3 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
55 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Rinella Alicudi: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Rinella do Alicudi se pohybují od 370 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 2567 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Rinella - Alicudi, je 1086 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Rinella do Alicudi je 1 hodin 30 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Alicudi 1 hodin 55 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Alicudi za 55 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Rinella ve 08:35. Poslední loď do Alicudi vyplouvá z přístavu Rinella ve 15:25.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Rinella do Alicudi.
1086 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Rinella do Alicudi (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
370 Kč - 2567 Kč
Průměrná doba přejezdu Rinella Alicudi
1 hodin 30 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Alicudi
08:35
Čas odjezdu posledního trajektu do Alicudi
15:25
Čas příjezdu prvního trajektu do Alicudi
09:30
Čas příjezdu posledního trajektu do Alicudi
16:20

Proč jet trajektem z Rinella do Alicudi?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Rinella do Alicudi může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Alicudi. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Rinella do Alicudi je ideální způsob cestování.

Konečně si udělat čas na cestování
Žijeme ve společnosti, kde jde všechno rychleji a rychleji. Na palubě trajektu Liberty Lines nebo Siremar si užijete hladký start z Rinellau a plavbu do Alicudiu rychlostí menší než 40 km/h. Všechny lodě jsou vybaveny salonky, restauracemi, promenádními palubami a někdy i mnohem více... Není vyloučeno, že budete mít pocit, že jste do Alicudiu dorazili příliš rychle, protože zážitek je to tak příjemný!
Protože je to ideální způsob cestování s rodinou!
Neexistuje lepší způsob cestování mezi Rinellaem a Alicudiem s rodinou než trajektem. Všechno je jednodušší. Jakmile opustíte Rinella, představte si, jak vaše děti prozkoumávají loď, tráví dlouhé chvíle hraním v dětských koutcích nebo ve videohrách a hernách (pro teenagery), sledují nejnovější filmy v kině, sdílejí rodinné jídlo v restauraci nebo obdivují kouzelnické představení či další nesčetné aktivity. Na palubě trajektu do Alicudiu čas letí rychleji, než si myslíte, a tento námořní zážitek mezi Rinellaem a Alicudiem zůstane pro vaše děti dlouho nezapomenutelný.
Užijte si velmi pozorný personál
Po celou dobu cesty z Rinellau do Alicudiu vám bude k dispozici profesionální a ochotná posádka, která vám pomůže. Na lodi najdete "informační místo", většinou na hlavní palubě.

Které společnosti provozují přepravu mezi Rinella a Alicudi?

Pokud chcete cestovat mezi Rinella a Alicudi trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Liberty Lines nebo Siremar, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Liberty Lines Rinella Alicudi
Liberty Lines
Společnost Liberty Lines byla založena v roce 1992 a sídlí v italském Palermu. Společnost obsluhuje sicilské ostrovy a přístavy v jižní Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Rinella-Alicudi a rezervovat si jízdenku Liberty Lines mezi Rinella a Alicudi. Liberty Lines provozuje 3 přejezdů denně do Alicudi z Rinella a doba jízdy je 55 min. Více informací o společnosti Liberty Lines
55 min
3 přejezdů denně
Siremar Rinella Alicudi
Siremar
Společnost Siremar byla založena v roce 1960 a sídlí v italském Milazzu. Společnost obsluhuje Liparské ostrovy a sicilské přístavy. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Rinella-Alicudi a rezervovat si jízdenku Siremar mezi Rinella a Alicudi. Více informací o společnosti Siremar

Odkud vyplouvají trajekty v Rinella? Kam připlouvají lodě v Alicudi?

Přístav odjezdu v Rinella

Trajekty Liberty Lines nebo Siremar vyplouvají do Alicudi z následujících přístavů v Rinella:

Rinella
Mapa

Přístav příjezdu v Alicudi

Lodě společnosti Siremar nebo Liberty Lines připlouvají do Alicudi z následujících přístavů:

Alicudi
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Rinella do Alicudi, bude vám cesta dlouhá 42 km mezi Rinella a Alicudi trvat nejméně 55 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Rinella a Alicudi méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Liberty Lines a Siremar). V současné době se mezi Rinella a Alicudi uskuteční 3 přejezdů denně.

Mezi Rinella a Alicudi jezdí 2 trajektových společností: Liberty Lines a Siremar.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Liberty Lines, Siremar.

Během cesty mezi Rinella a Alicudi urazíte 42 km.

Ceny lodních lístků z Rinella do Alicudi se pohybují od 370 Kč za nejnižší cenu až po 2567 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 1086 Kč.

První trajekt z Rinella odjíždí ve 08:35 do Alicudi.

Poslední trajekt do Alicudi obvykle vyplouvá z Rinella ve 15:25.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu