Rinella
Přímá cesta trajekt do Santa Maria Salina
Santa Maria Salina
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Rinella do Santa Maria Salina ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Rinella do Santa Maria Salina? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Rinella do Santa Maria Salina je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Rinella do Santa Maria Salina může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Rinella do Santa Maria Salina co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Liberty Lines nebo Siremar. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Rinella Santa Maria Salina, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Liberty Lines nebo Siremar nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Rinella do Santa Maria Salina, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Rinella do Santa Maria Salina

Přístav odjezdu
Rinella
Itálie
Liparské ostrovy
Přístav příjezdu
Santa Maria Salina
Itálie
Liparské ostrovy
Vzdálenost
4 km
Trajektové společnosti
Liberty Lines, Siremar
Četnost přejezdů
8 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
10 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Rinella Santa Maria Salina: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Rinella do Santa Maria Salina se pohybují od 148 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 1777 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Rinella - Santa Maria Salina, je 666 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Rinella do Santa Maria Salina je 19 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Santa Maria Salina 30 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Santa Maria Salina za 10 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Rinella ve 06:00. Poslední loď do Santa Maria Salina vyplouvá z přístavu Rinella ve 15:55.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Rinella do Santa Maria Salina.
666 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Rinella do Santa Maria Salina (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
148 Kč - 1777 Kč
Průměrná doba přejezdu Rinella Santa Maria Salina
19 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Santa Maria Salina
06:00
Čas odjezdu posledního trajektu do Santa Maria Salina
15:55
Čas příjezdu prvního trajektu do Santa Maria Salina
06:10
Čas příjezdu posledního trajektu do Santa Maria Salina
16:20

Proč jet trajektem z Rinella do Santa Maria Salina?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Rinella do Santa Maria Salina může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Santa Maria Salina. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Rinella do Santa Maria Salina je ideální způsob cestování.

Nespěchat se stává potěšením
V naší společnosti musí jít všechno rychle. Na palubě trajektu Liberty Lines nebo Siremar si užijete hladký start z Rinellau a plavbu do Santa Maria Salinau rychlostí menší než 40 km/h. Všechny lodě jsou vybaveny salonky, restauracemi, promenádními palubami a někdy i mnohem více... Není vyloučeno, že budete mít pocit, že jste do Santa Maria Salinau dorazili příliš rychle, protože zážitek je to tak příjemný!
Pro pohodlí kajuty
Přestože není povinné absolvovat plavbu z Rinellau do Santa Maria Salinau rezervací kajuty, připravujete se o komfort, který trajekt jako jediný druh dopravy nabízí. Kajuty vybavené lůžky, vlastními koupelnami a někdy i průzory nebo balkony nejsou nepodobné skutečným hotelovým pokojům. I na denní plavbě je možné si užívat soukromí v kajutě a je to mnohem pohodlnější než sedět v salonku.
Odpočinete si mnohem více než v autě
Řízení dlouhých kilometrů není zrovna odpočinkové, zvláště když k tomu připočtete riziko dopravních zácp a nehod. Cesta trajektem Rinella Santa Maria Salina je přesným opakem. Trajekty provozované společnostmi Liberty Lines nebo Siremar mají prostory určené k odpočinku nebo zábavě: salonky nebo kajuty, venkovní solária, bary a restaurace... Jistě začnete svou dovolenou v Santa Maria Salinau již odpočatí.

Které společnosti provozují přepravu mezi Rinella a Santa Maria Salina?

Pokud chcete cestovat mezi Rinella a Santa Maria Salina trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Liberty Lines nebo Siremar, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Liberty Lines Rinella Santa Maria Salina
Liberty Lines
Společnost Liberty Lines byla založena v roce 1992 a sídlí v italském Palermu. Společnost obsluhuje sicilské ostrovy a přístavy v jižní Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Rinella-Santa Maria Salina a rezervovat si jízdenku Liberty Lines mezi Rinella a Santa Maria Salina. Liberty Lines provozuje 8 přejezdů denně do Santa Maria Salina z Rinella a doba jízdy je 10 min. Více informací o společnosti Liberty Lines
10 min
8 přejezdů denně
Siremar Rinella Santa Maria Salina
Siremar
Společnost Siremar byla založena v roce 1960 a sídlí v italském Milazzu. Společnost obsluhuje Liparské ostrovy a sicilské přístavy. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Rinella-Santa Maria Salina a rezervovat si jízdenku Siremar mezi Rinella a Santa Maria Salina. Více informací o společnosti Siremar

Odkud vyplouvají trajekty v Rinella? Kam připlouvají lodě v Santa Maria Salina?

Přístav odjezdu v Rinella

Trajekty Liberty Lines nebo Siremar vyplouvají do Santa Maria Salina z následujících přístavů v Rinella:

Rinella
Mapa

Přístav příjezdu v Santa Maria Salina

Lodě společnosti Siremar nebo Liberty Lines připlouvají do Santa Maria Salina z následujících přístavů:

Salina
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Rinella do Santa Maria Salina, bude vám cesta dlouhá 4 km mezi Rinella a Santa Maria Salina trvat nejméně 10 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Rinella a Santa Maria Salina méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Liberty Lines a Siremar). V současné době se mezi Rinella a Santa Maria Salina uskuteční 8 přejezdů denně.

Mezi Rinella a Santa Maria Salina jezdí 2 trajektových společností: Liberty Lines a Siremar.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Liberty Lines, Siremar.

Během cesty mezi Rinella a Santa Maria Salina urazíte 4 km.

Ceny lodních lístků z Rinella do Santa Maria Salina se pohybují od 148 Kč za nejnižší cenu až po 1777 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 666 Kč.

První trajekt z Rinella odjíždí ve 06:00 do Santa Maria Salina.

Poslední trajekt do Santa Maria Salina obvykle vyplouvá z Rinella ve 15:55.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu