Doporučená trasa
Roscoff
Přímá cesta trajekt do Rosslare
Rosslare
Viz ceny
Alternativní trasy
Roscoff
Cesta trajekt do Cork
Cork
Cesta autobus, vlak do Rosslare
Rosslare
Viz ceny
Roscoff
Cesta trajekt do Cork
Cork
Cesta autobus, vlak do Dublin
Dublin
Cesta vlak, autobus do Rosslare
Rosslare
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Roscoff do Rosslare ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Roscoff do Rosslare? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Roscoff do Rosslare je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Roscoff do Rosslare může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Roscoff do Rosslare co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Brittany Ferries nebo Irish Ferries. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Roscoff Rosslare, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Brittany Ferries nebo Irish Ferries nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Roscoff do Rosslare, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Roscoff do Rosslare

Přístav odjezdu
Roscoff
Francie
Bretaň
Přístav příjezdu
Rosslare
Irsko
Vzdálenost
429 km
Trajektové společnosti
Brittany Ferries, Irish Ferries
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Proč jet trajektem z Roscoff do Rosslare?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Roscoff do Rosslare může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Rosslare. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Roscoff do Rosslare je ideální způsob cestování.

Protože je to ideální způsob cestování s rodinou!
Pokud máte děti, neexistuje lepší způsob, jak cestovat z Roscoffu do Rosslareu s rodinou, než trajektem. Vše je jednodušší. Jakmile opustíte Roscoff, představte si, jak vaše děti prozkoumávají loď, tráví dlouhé chvíle hraním v dětských koutcích nebo ve videohrách a hernách (pro teenagery), sledují nejnovější filmy v kině, sdílejí rodinné jídlo v restauraci nebo obdivují kouzelnické představení či další nesčetné aktivity. Tato plavba lodí mezi Roscoffem a Rosslareem zůstane pro vaše děti nezapomenutelným zážitkem.
Pro pečující personál
Po celou dobu cesty z Roscoffu do Rosslareu vám bude k dispozici profesionální a ochotná posádka, která vám pomůže. Na hlavní palubě lodi je téměř vždy umístěn informační pult.
Abyste se na rozdíl od auta neunavili.
Dlouhé cesty autem jsou únavné a vyžadují neustálou ostražitost při řízení. Naopak, cesta lodí Roscoff Rosslare je mimořádně relaxační. Na palubě, v závislosti na provozované lodi Brittany Ferries nebo Irish Ferries, je vše navrženo tak, abyste měli čas na odpočinek v klidu pohodlných lehátek, na lenošení na venkovních palubách, na zábavu a na zábavu. Jistě začnete svou dovolenou v Rosslareu již odpočatí.

Které společnosti provozují přepravu mezi Roscoff a Rosslare?

Pokud chcete cestovat mezi Roscoff a Rosslare trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Brittany Ferries nebo Irish Ferries, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Brittany Ferries Roscoff Rosslare
Brittany Ferries
Brittany Ferries je bretaňská lodní společnost provozující trajektovou dopravu do Anglie, Irska a Španělska. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Roscoff-Rosslare a rezervovat si jízdenku Brittany Ferries mezi Roscoff a Rosslare. Více informací o společnosti Brittany Ferries
Irish Ferries Roscoff Rosslare
Irish Ferries
Společnost Irish Ferries provozuje trajektovou dopravu mezi Irskem a Velkou Británií a Irskem a Francií. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Roscoff-Rosslare a rezervovat si jízdenku Irish Ferries mezi Roscoff a Rosslare. Více informací o společnosti Irish Ferries

Odkud vyplouvají trajekty v Roscoff? Kam připlouvají lodě v Rosslare?

Přístav odjezdu v Roscoff

Trajekty Brittany Ferries nebo Irish Ferries vyplouvají do Rosslare z následujících přístavů v Roscoff:

Bloscon Car Ferry
Mapa

Přístav příjezdu v Rosslare

Lodě společnosti Irish Ferries nebo Brittany Ferries připlouvají do Rosslare z následujících přístavů:

Rosslare Europort Ferries
Mapa
Další alternativní plavby z Roscoff do Rosslare
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Mezi Roscoff a Rosslare jezdí 2 trajektových společností: Brittany Ferries a Irish Ferries.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Brittany Ferries, Irish Ferries.

Během cesty mezi Roscoff a Rosslare urazíte 429 km.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu