Doporučená trasa
Rosslare
Přímá cesta trajekt do Cherbourg
Cherbourg
Viz ceny
Alternativní trasy
Rosslare
Cesta vlak, autobus do Dublin
Dublin
Cesta trajekt do Cherbourg
Cherbourg
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Rosslare do Cherbourg ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Rosslare do Cherbourg? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Rosslare do Cherbourg je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Rosslare do Cherbourg může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Rosslare do Cherbourg co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries nebo Stena Line. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Rosslare Cherbourg, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries nebo Celtic Link Ferries nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Rosslare do Cherbourg, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Rosslare do Cherbourg

Přístav odjezdu
Rosslare
Irsko
Přístav příjezdu
Cherbourg
Francie
Normandie
Vzdálenost
444 km
Trajektové společnosti
Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries, Stena Line
Četnost přejezdů
1 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
16 hodin
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Rosslare Cherbourg: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Rosslare do Cherbourg se pohybují od 1851 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 16610 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Rosslare - Cherbourg, je 6590 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Rosslare do Cherbourg je 17 hodin 18 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Cherbourg 18 hodin, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Cherbourg za 16 hodin 30 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Rosslare ve 16:45. Poslední loď do Cherbourg vyplouvá z přístavu Rosslare ve 22:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Rosslare do Cherbourg.
6590 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Rosslare do Cherbourg (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
1851 Kč - 16610 Kč
Průměrná doba přejezdu Rosslare Cherbourg
17 hodin 18 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Cherbourg
16:45
Čas odjezdu posledního trajektu do Cherbourg
22:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Cherbourg
10:45
Čas příjezdu posledního trajektu do Cherbourg
16:00

Proč jet trajektem z Rosslare do Cherbourg?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Rosslare do Cherbourg může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Cherbourg. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Rosslare do Cherbourg je ideální způsob cestování.

Je to mnohem méně nudné než v letadle
Pokud porovnáte rychlost, letadlo je určitě nejrychlejší způsob, jak se dostat z Rosslareu do Cherbourgu. Být dlouhé hodiny připoután k sedadlu však není vždy příjemné. Naopak během plavby Rosslare-Cherbourg na trajektu Celtic Link Ferries, Irish Ferries, Brittany Ferries nebo Stena Line máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Úplně jiný zážitek než z letu!
Nemusíte se bát cestovat s kolem
Ve vlaku, autobusu nebo letadle je často velmi komplikované a někdy i nemožné cestovat s tímto těžkopádným společníkem: vaším kolem. Na trajektu tomu tak není. Stejně jako každé jiné vozidlo bude i vaše dvoukolka zaparkována v lodní garáži. Tam ho můžete nechat po celou dobu plavby Rosslare-Cherbourg v naprostém bezpečí a bez obav z jeho poškození. V Cherbourgu nasednete na své kolo a vystoupíte z lodi.
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Pokaždé, když jedeme na dovolenou na pobřeží, hledáme nejlepší výhled na moře. Během plavby přes Rosslare Cherbourg, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries nebo Celtic Link Ferries, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Všude jsou velká okna, která vám poskytnou mimořádný výhled na azurově modré moře, abyste co nejlépe využili jeho uklidňující sílu.

Které společnosti provozují přepravu mezi Rosslare a Cherbourg?

Pokud chcete cestovat mezi Rosslare a Cherbourg trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries nebo Celtic Link Ferries, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Stena Line Rosslare Cherbourg
Stena Line
Stena Line je švédská trajektová společnost nabízející osobní a automobilovou dopravu mezi přístavy v západní Evropě, včetně spojení mezi přístavy Harwich ve Spojeném království a Hook of Holland v Nizozemsku, mezi Hullem a Rotterdamem a mezi Liverpoolem a Belfastem v Severním Irsku. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Rosslare-Cherbourg a rezervovat si jízdenku Stena Line mezi Rosslare a Cherbourg. Více informací o společnosti Stena Line
Brittany Ferries Rosslare Cherbourg
Brittany Ferries
Brittany Ferries je bretaňská lodní společnost provozující trajektovou dopravu do Anglie, Irska a Španělska. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Rosslare-Cherbourg a rezervovat si jízdenku Brittany Ferries mezi Rosslare a Cherbourg. Brittany Ferries provozuje 1 přejezdů týdně do Cherbourg z Rosslare a doba jízdy je 16 hodin. Více informací o společnosti Brittany Ferries
16 hodin
1 přejezdů týdně
Irish Ferries Rosslare Cherbourg
Irish Ferries
Společnost Irish Ferries provozuje trajektovou dopravu mezi Irskem a Velkou Británií a Irskem a Francií. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Rosslare-Cherbourg a rezervovat si jízdenku Irish Ferries mezi Rosslare a Cherbourg. Více informací o společnosti Irish Ferries
Celtic Link Ferries Rosslare Cherbourg
Celtic Link Ferries
Společnost Celtic Link Ferries provozuje trajektovou dopravu do Irsko a Francie, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Rosslare a Cherbourg. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Rosslare-Cherbourg a rezervovat si jízdenku Celtic Link Ferries mezi Rosslare a Cherbourg. Více informací o společnosti Celtic Link Ferries

Odkud vyplouvají trajekty v Rosslare? Kam připlouvají lodě v Cherbourg?

Přístav odjezdu v Rosslare

Trajekty Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries nebo Celtic Link Ferries vyplouvají do Cherbourg z následujících přístavů v Rosslare:

Rosslare Europort Ferries
Mapa

Přístav příjezdu v Cherbourg

Lodě společnosti Celtic Link Ferries, Irish Ferries, Brittany Ferries nebo Stena Line připlouvají do Cherbourg z následujících přístavů:

Cherbourg - Gare Maritime
Mapa
Další alternativní plavby z Rosslare do Cherbourg
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Rosslare do Cherbourg, bude vám cesta dlouhá 444 km mezi Rosslare a Cherbourg trvat nejméně 16 hodin.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Rosslare a Cherbourg méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries a Celtic Link Ferries). V současné době se mezi Rosslare a Cherbourg uskuteční 1 přejezdů týdně.

Mezi Rosslare a Cherbourg jezdí 4 trajektových společností: Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries a Celtic Link Ferries.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries, Stena Line.

Před rezervací si porovnejte ceny Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries, Stena Line na našich webových stránkách Vivanoda. Poté si vybraný přejezd snadno a bezpečně rezervujte na stránkách našeho partnera.

Pokud chcete změnit nebo zrušit svou rezervaci trajektu Rosslare Cherbourg, můžete tak snadno učinit u našeho partnera, který spravuje vaši rezervaci. Vezměte prosím na vědomí, že v závislosti na tarifních podmínkách jsou některé jízdenky nevratné nebo nezměnitelné. Je důležité, abyste to při rezervaci jízdenky vzali v úvahu.

Během cesty mezi Rosslare a Cherbourg urazíte 444 km.

Ceny lodních lístků z Rosslare do Cherbourg se pohybují od 1851 Kč za nejnižší cenu až po 16610 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 6590 Kč.

První trajekt z Rosslare odjíždí ve 16:45 do Cherbourg.

Poslední trajekt do Cherbourg obvykle vyplouvá z Rosslare ve 22:00.

Jak vypadá přejezd trajektem z Rosslare do Cherbourg?

Pokud jste ještě nikdy nejeli trajektem, je těžké si představit, jak vypadá den na moři mezi Rosslare a Cherbourg. Popíšeme vám proto tento jedinečný cestovní zážitek od nalodění v Rosslare až po vylodění v Cherbourg, abychom vám pomohli lépe se promítnout do námořního světa společností Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries a Stena Line. Najdete zde také několik turistických a praktických informací o Rosslare a Cherbourg.

Připravenost k nalodění v Rosslare

Než se vydáte na cestu trajektem z Rosslare do Cherbourg, zde je několik kroků, které je třeba učinit před nástupem na loď:

  • Čas příjezdu do přístavu Rosslare / Do trajektového terminálu Rosslare byste měli dorazit v časovém limitu stanoveném společností Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries nebo Celtic Link Ferries. Po uplynutí této doby vám společnost může odmítnout nástup na palubu.
  • Odbavení na plavbu Rosslare - Cherbourg / V Rosslare předložte u pokladen společnosti Celtic Link Ferries, Irish Ferries, Brittany Ferries nebo Stena Line na trajektovém terminálu Rosslare své doklady totožnosti (cestovní pas nebo občanský průkaz) a číslo rezervace. Pokud cestujete autem, stůjte ve vyhrazených pruzích. Odbavení bude probíhat přímo z vašeho vozidla.
  • Nástup na trajekt do Cherbourg / V terminálu trajektů v Rosslare sledujte hlasové zprávy vyzývající k nalodění. Pokud cestujete autem, pracovníci společnosti Celtic Link Ferries, Irish Ferries, Brittany Ferries nebo Stena Line vám poskytnou pokyny k nástupu a zaparkování vašeho vozidla na lodi.

Přejezd z Rosslare do Cherbourg: na palubě lodi...

Na lodi Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries nebo Celtic Link Ferries má každý svou vlastní filozofii cestování. Zatímco někteří lidé budou mít tendenci relaxovat v útulném salónku, jiní budou chtít nakupovat v buticích nebo se najíst v samoobslužné restauraci.

Cherbourg je na dohled, vylodění se blíží!

Zde je několik informací k vylodění v Cherbourg:

  • Trajekt vplouvá do přístavu Cherbourg / Po zakotvení trajektu se budete moci vrátit do lodní garáže. Není třeba spěchat. Místo toho si vychutnejte příjezd do přístavu v Cherbourg z paluby lodi.
  • Opusťte svou kajutu. / Pokud jste cestovali z Rosslare do Cherbourg v pohodlné kajutě, budete muset kajutu opustit přibližně půl hodiny před příjezdem do Cherbourg.
  • Opuštění lodi a prohlídka Cherbourg / Jakmile jsou vrata otevřená, můžete se z obrovské garáže trajektu dostat poměrně rychle. Jako chodec se dostanete ven ještě rychleji. V Cherbourg nelze vyloučit celní kontrolu. Konečně opouštíte přístav a Cherbourg na vás čeká!

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu