Cestování trajektem z Rosslare do Wales

Cestování trajektem z Rosslare do Wales je skvělou volbou! Trajekty Rosslare Wales provozuje 2 lodních společností (Stena Line nebo Irish Ferries), které obsluhují přístavy Pembroke, Fishguard a Rosslare.

Chcete-li mít jistotu, že najdete levnou lodní jízdenku Rosslare Wales, doporučujeme použít náš vyhledávač, který porovnává nabídky, ceny a jízdní řády společností Stena Line a Irish Ferries.

Trajekt Rosslare Wales v číslech

Země
Irsko
Spojené Království
Počet přejezdů
4 přejezdů denně
Počet přístavů
3
Počet trajektových spojení
2
Počet trajektových společností
2
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Všechny trasy trajektů Rosslare Wales

Hledáte trajekt z Rosslare do Wales? Objevte nejoblíbenější trasy, které umožňují plavbu mezi těmito různými regiony. Ať už se chcete dostat na ostrovy, do historických přístavů nebo na malebné pláže, trajekty představují pohodlný a komfortní způsob cestování mezi Rosslare a Wales. Pohodlné kajuty, restaurace na palubě, kina, aktivity pro děti... trajekty společností Irish Ferries nebo Stena Line nabízejí vynikající vybavení a služby pro celou rodinu.

Pro naplánování cesty trajektem do Rosslare, Fishguard nebo Pembroke použijte náš nástroj pro porovnání cen a najděte nejlepší nabídky trajektových jízdenek Rosslare Wales, které vám ušetří čas i peníze. Pomocí našeho snadno použitelného srovnávače cen můžete najít nabídky a jízdní řády od řady trajektových společností včetně Stena Line nebo Irish Ferries. Určitě se najde nabídka, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu. Vyhledávejte z 2 trajektových tras mezi Rosslare a Wales!

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování
Trajekt Rosslare Wales - Levné jízdenky

Průvodce pro cestu trajektem z Rosslare do Wales

Wales: Příjezd trajektem z Rosslare a objevování regionu

Svou cestu začněte v rušném Cardiffu, hlavním městě Walesu. Zde můžete navštívit majestátní Cardiffský hrad, historické místo v srdci města. Poté se projděte po malebném Cardiffském zálivu a užijte si jeho četné restaurace, bary a moderní atrakce, jako je například tajemné centrum Millennium Centre. A nenechte si ujít Národní historické muzeum St Fagans, které nabízí fascinující pohled na velšskou kulturu v průběhu staletí.

Z Cardiffu se vydejte do Swansea, živého a kulturního přístavního města. Projděte se po pláži v zátoce Swansea Bay, navštivte městské Národní vodní muzeum a prohlédněte si přístav, kde najdete spoustu módních restaurací a barů. Pokud máte čas, nenechte si ujít poloostrov Gower, který je proslulý svými zlatavými písečnými plážemi a nedotčenou přírodou.

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

None

None
None
None