Cestování trajektem z Rostock do Gotland

Cestování trajektem z Rostock do Gotland je skvělou volbou! Trajekty Rostock Gotland provozuje 1 lodních společností (Hansa Destinations), které obsluhují přístavy Visby a Rostock.

Chcete-li mít jistotu, že najdete levnou lodní jízdenku Rostock Gotland, doporučujeme použít náš vyhledávač, který porovnává nabídky, ceny a jízdní řády společností Hansa Destinations.

Trajekt Rostock Gotland v číslech

Země
Německo
Švédsko
Počet přístavů
2
Počet trajektových spojení
1
Počet trajektových společností
1
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Všechny trasy trajektů Rostock Gotland

Hledáte trajekt z Rostock do Gotland? Objevte nejoblíbenější trasy, které umožňují plavbu mezi těmito různými regiony. Ať už se chcete dostat na ostrovy, do historických přístavů nebo na malebné pláže, trajekty představují pohodlný a komfortní způsob cestování mezi Rostock a Gotland. Pohodlné kajuty, restaurace na palubě, kina, aktivity pro děti... trajekty společností Hansa Destinations nabízejí vynikající vybavení a služby pro celou rodinu.

Pro naplánování cesty trajektem do Rostock nebo Visby použijte náš nástroj pro porovnání cen a najděte nejlepší nabídky trajektových jízdenek Rostock Gotland, které vám ušetří čas i peníze. Pomocí našeho snadno použitelného srovnávače cen můžete najít nabídky a jízdní řády od řady trajektových společností včetně Hansa Destinations. Určitě se najde nabídka, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu. Vyhledávejte z 1 trajektových tras mezi Rostock a Gotland!

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování
Trajekt Rostock Gotland - Levné jízdenky

Průvodce pro cestu trajektem z Rostock do Gotland

Gotland: Příjezd trajektem z Rostock a objevování regionu

Hlavními výchozími místy trajektů na Gotland jsou přístavy Nynäshamn a Oskarshamn. Pokud cestujete ze Stockholmu, je Nynäshamn nejlepší volbou, protože je vzdálen pouhou hodinu jízdy. Trajekty do destinace Gotland vyplouvají pravidelně z obou přístavů a nabízejí flexibilní a cenově dostupné možnosti cestování.

Po nalodění se můžete kochat panoramatickým výhledem na Baltské moře a zároveň relaxovat v pohodlných společných prostorách. Pokud cestujete v létě, můžete využít také venkovní terasy, kde můžete nasávat slunce a mořský vzduch.

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

None

None
None
None