Cestování trajektem z Salerno do Liparské ostrovy

Cestování trajektem z Salerno do Liparské ostrovy je skvělou volbou! Trajekty Salerno Liparské ostrovy provozuje 1 lodních společností (Alicost), které obsluhují přístavy Santa Maria Salina, Panarea, Lipari, Vulcano, Stromboli a Salerno.

Chcete-li mít jistotu, že najdete levnou lodní jízdenku Salerno Liparské ostrovy, doporučujeme použít náš vyhledávač, který porovnává nabídky, ceny a jízdní řády společností Alicost.

Trajekt Salerno Liparské ostrovy v číslech

Země
Itálie
Počet přístavů
6
Počet trajektových spojení
5
Počet trajektových společností
1
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Všechny trasy trajektů Salerno Liparské ostrovy

Hledáte trajekt z Salerno do Liparské ostrovy? Objevte nejoblíbenější trasy, které umožňují plavbu mezi těmito různými regiony. Ať už se chcete dostat na ostrovy, do historických přístavů nebo na malebné pláže, trajekty představují pohodlný a komfortní způsob cestování mezi Salerno a Liparské ostrovy. Pohodlné kajuty, restaurace na palubě, kina, aktivity pro děti... trajekty společností Alicost nabízejí vynikající vybavení a služby pro celou rodinu.

Pro naplánování cesty trajektem do Salerno, Stromboli, Vulcano, Lipari, Panarea nebo Santa Maria Salina použijte náš nástroj pro porovnání cen a najděte nejlepší nabídky trajektových jízdenek Salerno Liparské ostrovy, které vám ušetří čas i peníze. Pomocí našeho snadno použitelného srovnávače cen můžete najít nabídky a jízdní řády od řady trajektových společností včetně Alicost. Určitě se najde nabídka, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu. Vyhledávejte z 5 trajektových tras mezi Salerno a Liparské ostrovy!

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování
Trajekt Salerno Liparské ostrovy - Levné jízdenky

Průvodce pro cestu trajektem z Salerno do Liparské ostrovy

Liparské ostrovy: Příjezd trajektem z Salerno a objevování regionu

  1. Lipari - brána na Liparské ostrovy:
    Vydejte se na cestu do Lipari, největšího ostrova souostroví, a začněte své dobrodružství návštěvou půvabného městečka Lipari. Projděte se jeho rušnými uličkami, objevte řemeslné obchůdky a zastavte se ochutnat vynikající pokrmy z mořských plodů v jedné z mnoha restaurací. Nenechte si ujít hrad Lipari, který nabízí panoramatický výhled na přístav a okolí.

  2. Vulcano:
    Pokračujte v cestě na ostrov Vulcano, který je proslulý svou známou a stále činnou sopkou. Ti odvážnější neváhejte podniknout výšlap na její vrchol, odkud se vám naskytne nádherný výhled na celé souostroví. Po námaze se odměňte koupelí v horké bahnité vodě bahenních lázní Vulcano, které jsou proslulé svými léčivými účinky.

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

None

None
None
None