Sami
Přímá cesta trajekt do Patras
Patras
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Sami do Patras ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Sami do Patras? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Sami do Patras je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Sami do Patras může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Sami do Patras co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Kefalonian Lines nebo Ionian Group. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Sami Patras, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Kefalonian Lines nebo Ionian Group nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Sami do Patras, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Sami do Patras

Přístav odjezdu
Sami
Řecko
Jónské ostrovy
Přístav příjezdu
Patras
Řecko
Západní Řecko
Vzdálenost
95 km
Trajektové společnosti
Kefalonian Lines, Ionian Group
Četnost přejezdů
7 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
2 hodin 50 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Sami Patras: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Sami do Patras se pohybují od 395 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 2073 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Sami - Patras, je 1234 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Sami do Patras je 3 hodin 18 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Patras 3 hodin 30 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Patras za 3 hodin. První trajekt vyplouvá z přístavu Sami ve 08:30. Poslední loď do Patras vyplouvá z přístavu Sami ve 09:40.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Sami do Patras.
1234 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Sami do Patras (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
395 Kč - 2073 Kč
Průměrná doba přejezdu Sami Patras
3 hodin 18 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Patras
08:30
Čas odjezdu posledního trajektu do Patras
09:40
Čas příjezdu prvního trajektu do Patras
11:30
Čas příjezdu posledního trajektu do Patras
12:40

Proč jet trajektem z Sami do Patras?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Sami do Patras může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Patras. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Sami do Patras je ideální způsob cestování.

Trajekty jsou ideální pro rodiny!
Neexistuje lepší způsob cestování mezi Samiem a Patrasem s rodinou než trajektem. Všechno je jednodušší. Jakmile opustíte Sami, představte si, jak vaše děti prozkoumávají loď, tráví dlouhé chvíle hraním v dětských koutcích nebo ve videohrách a hernách (pro teenagery), sledují nejnovější filmy v kině, sdílejí rodinné jídlo v restauraci nebo obdivují kouzelnické představení či další nesčetné aktivity. Vaše děti budou na cestu trajektem z Samiu do Patrasu dlouho vzpomínat.
Odpočinek v kajutě
Ačkoli je rezervace kajuty na přejezdu z Samiu do Patrasu nepovinná, jedná se o komfort, který byste si měli dopřát. Stejně jako skutečné hotelové pokoje nabízejí cestujícím lůžka, koupelny a v některých apartmánech i průzory a balkony. I na denní plavbě je možné si užívat soukromí v kajutě a je to mnohem pohodlnější než sedět v salonku.
Vychutnejte si čerstvý mořský vzduch
O tom, že mořský vzduch má mnoho zdraví prospěšných účinků, již není pochyb. Během plavby Sami-Patras vstupte do vnějších prostor lodi Kefalonian Lines nebo Ionian Group a zhluboka se nadechněte vzduchu. Pocit pohody se vás rychle zmocní. Díky tomu začnete svou dovolenou v Patrasu plni energie.

Které společnosti provozují přepravu mezi Sami a Patras?

Pokud chcete cestovat mezi Sami a Patras trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Kefalonian Lines nebo Ionian Group, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Kefalonian Lines Sami Patras
Kefalonian Lines
Společnost Kefalonian Lines provozuje trajektovou dopravu do Řecko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Sami a Patras. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Sami-Patras a rezervovat si jízdenku Kefalonian Lines mezi Sami a Patras. Kefalonian Lines provozuje 7 přejezdů týdně do Patras z Sami a doba jízdy je 2 hodin 50 min. Více informací o společnosti Kefalonian Lines
2 hodin 50 min
7 přejezdů týdně
Ionian Group Sami Patras
Ionian Group
Společnost Ionian Group provozuje trajektovou dopravu do Řecko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Sami a Patras. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Sami-Patras a rezervovat si jízdenku Ionian Group mezi Sami a Patras. Více informací o společnosti Ionian Group

Odkud vyplouvají trajekty v Sami? Kam připlouvají lodě v Patras?

Přístav odjezdu v Sami

Trajekty Kefalonian Lines nebo Ionian Group vyplouvají do Patras z následujících přístavů v Sami:

Sami
Mapa

Přístav příjezdu v Patras

Lodě společnosti Ionian Group nebo Kefalonian Lines připlouvají do Patras z následujících přístavů:

Patras Terminal Ferry Sud
Mapa
Patras Terminal Ferry Nord
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Sami do Patras, bude vám cesta dlouhá 95 km mezi Sami a Patras trvat nejméně 2 hodin 50 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Sami a Patras méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Kefalonian Lines a Ionian Group). V současné době se mezi Sami a Patras uskuteční 7 přejezdů týdně.

Mezi Sami a Patras jezdí 2 trajektových společností: Kefalonian Lines a Ionian Group.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Kefalonian Lines, Ionian Group.

Během cesty mezi Sami a Patras urazíte 95 km.

Ceny lodních lístků z Sami do Patras se pohybují od 395 Kč za nejnižší cenu až po 2073 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 1234 Kč.

První trajekt z Sami odjíždí ve 08:30 do Patras.

Poslední trajekt do Patras obvykle vyplouvá z Sami ve 09:40.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu