San Domino
Přímá cesta trajekt do Termoli
Termoli
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z San Domino do Termoli ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z San Domino do Termoli? Jste na správném místě. Plavba trajektem z San Domino do Termoli je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z San Domino do Termoli může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z San Domino do Termoli co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G nebo Gruppo Armatori Garganici. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky San Domino Termoli, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G nebo Gruppo Armatori Garganici nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z San Domino do Termoli, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z San Domino do Termoli

Přístav odjezdu
San Domino
Itálie
Apulie
Přístav příjezdu
Termoli
Itálie
Molise
Vzdálenost
42 km
Trajektové společnosti
NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G, Gruppo Armatori Garganici
Četnost přejezdů
4 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
50 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt San Domino Termoli: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z San Domino do Termoli se pohybují od 642 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 765 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase San Domino - Termoli, je 691 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z San Domino do Termoli je 1 hodin. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Termoli 1 hodin, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Termoli za 1 hodin. První trajekt vyplouvá z přístavu San Domino ve 10:00. Poslední loď do Termoli vyplouvá z přístavu San Domino ve 18:45.

Průměrná cena přejezdu trajektem z San Domino do Termoli.
691 Kč
Cenové rozpětí trajektů z San Domino do Termoli (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
642 Kč - 765 Kč
Průměrná doba přejezdu San Domino Termoli
1 hodin
Čas odjezdu prvního trajektu do Termoli
10:00
Čas odjezdu posledního trajektu do Termoli
18:45
Čas příjezdu prvního trajektu do Termoli
11:00
Čas příjezdu posledního trajektu do Termoli
19:45

Proč jet trajektem z San Domino do Termoli?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z San Domino do Termoli může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Termoli. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z San Domino do Termoli je ideální způsob cestování.

Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Pokaždé, když jedeme na dovolenou na pobřeží, hledáme nejlepší výhled na moře. Během plavby přes San Domino Termoli, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G nebo Gruppo Armatori Garganici, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Všude jsou velká okna, která vám poskytnou mimořádný výhled na azurově modré moře, abyste co nejlépe využili jeho uklidňující sílu.
Užijte si velmi pozorný personál
Po celou dobu cesty z San Dominou do Termoliu vám bude k dispozici profesionální a ochotná posádka, která vám pomůže. Na lodi běžně najdete informační bod, většinou na hlavní palubě.
Je to mnohem méně nudné než v letadle
Obecně platí, že cesta z San Dominou do Termoliu je mnohem rychlejší letadlem. Problémem je, že jste na svém místě uvězněni několik hodin. Naopak během plavby San Domino-Termoli na trajektu Gruppo Armatori Garganici, MS&G nebo NLG - Navigazione Libera del Golfo máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Úplně jiný zážitek než z letu!

Které společnosti provozují přepravu mezi San Domino a Termoli?

Pokud chcete cestovat mezi San Domino a Termoli trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G nebo Gruppo Armatori Garganici, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

NLG - Navigazione Libera del Golfo San Domino Termoli
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Společnost Navigazione Libera del Golfo (NLG) byla založena v roce 1950 a sídlí v italské Neapoli. Společnost nabízí trajektové přepravy v oblasti Neapolského zálivu a Sardinie. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek San Domino-Termoli a rezervovat si jízdenku NLG - Navigazione Libera del Golfo mezi San Domino a Termoli. NLG - Navigazione Libera del Golfo provozuje 3 přejezdů denně do Termoli z San Domino a doba jízdy je 50 min. Více informací o společnosti NLG - Navigazione Libera del Golfo
50 min
3 přejezdů denně
MS&G San Domino Termoli
MS&G
Společnost MS&G provozuje trajektovou dopravu do Itálie, včetně trajektové dopravy mezi přístavy San Domino a Termoli. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek San Domino-Termoli a rezervovat si jízdenku MS&G mezi San Domino a Termoli. Více informací o společnosti MS&G
Gruppo Armatori Garganici San Domino Termoli
Gruppo Armatori Garganici
Společnost Gruppo Armatori Garganici provozuje trajektovou dopravu do Itálie, včetně trajektové dopravy mezi přístavy San Domino a Termoli. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek San Domino-Termoli a rezervovat si jízdenku Gruppo Armatori Garganici mezi San Domino a Termoli. Více informací o společnosti Gruppo Armatori Garganici

Odkud vyplouvají trajekty v San Domino? Kam připlouvají lodě v Termoli?

Přístav odjezdu v San Domino

Trajekty NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G nebo Gruppo Armatori Garganici vyplouvají do Termoli z následujících přístavů v San Domino:

Parco Nazionale del Gargano
Mapa

Přístav příjezdu v Termoli

Lodě společnosti Gruppo Armatori Garganici, MS&G nebo NLG - Navigazione Libera del Golfo připlouvají do Termoli z následujících přístavů:

Termoli
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z San Domino do Termoli, bude vám cesta dlouhá 42 km mezi San Domino a Termoli trvat nejméně 50 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi San Domino a Termoli méně přejezdů) a na trajektové společnosti (NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G a Gruppo Armatori Garganici). V současné době se mezi San Domino a Termoli uskuteční 4 přejezdů denně.

Mezi San Domino a Termoli jezdí 3 trajektových společností: NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G a Gruppo Armatori Garganici.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G, Gruppo Armatori Garganici.

Před rezervací si porovnejte ceny NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G, Gruppo Armatori Garganici na našich webových stránkách Vivanoda. Poté si vybraný přejezd snadno a bezpečně rezervujte na stránkách našeho partnera.

Pokud chcete změnit nebo zrušit svou rezervaci trajektu San Domino Termoli, můžete tak snadno učinit u našeho partnera, který spravuje vaši rezervaci. Vezměte prosím na vědomí, že v závislosti na tarifních podmínkách jsou některé jízdenky nevratné nebo nezměnitelné. Je důležité, abyste to při rezervaci jízdenky vzali v úvahu.

Během cesty mezi San Domino a Termoli urazíte 42 km.

Ceny lodních lístků z San Domino do Termoli se pohybují od 642 Kč za nejnižší cenu až po 765 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 691 Kč.

První trajekt z San Domino odjíždí ve 10:00 do Termoli.

Poslední trajekt do Termoli obvykle vyplouvá z San Domino ve 18:45.

Vaše zkušenosti s trajektem z San Domino do Termoli

Pokud jste ještě nikdy nejeli trajektem, je těžké si představit, jak vypadá den na moři mezi San Domino a Termoli. Popíšeme vám proto tento jedinečný cestovní zážitek od nalodění v San Domino až po vylodění v Termoli, abychom vám pomohli lépe se promítnout do námořního světa společností NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G a Gruppo Armatori Garganici. Najdete zde také praktické informace o San Domino a Termoli.

Odjezd trajektem z San Domino

Než se vydáte na cestu trajektem z San Domino do Termoli, zde je několik kroků, které je třeba učinit před nástupem na loď:

  • Čas prezentace v přístavu San Domino / Na příjezd do přístaviště trajektů v San Domino si musíte vyhradit určitou dobu (ověřte si u společnosti NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G nebo Gruppo Armatori Garganici) před skutečným časem odjezdu lodi. Po uplynutí této doby vám společnost může odmítnout nástup na palubu.
  • Odbavení na plavbu San Domino - Termoli / V San Domino předložte u pokladen společnosti Gruppo Armatori Garganici, MS&G nebo NLG - Navigazione Libera del Golfo na trajektovém terminálu San Domino své doklady totožnosti (cestovní pas nebo občanský průkaz) a číslo rezervace. Pokud cestujete autem, stůjte ve vyhrazených pruzích. Odbavení bude probíhat přímo z vašeho vozidla.
  • Nástup na trajekt do Termoli / V terminálu trajektů v San Domino sledujte hlasové zprávy vyzývající k nalodění. Ve vašem vozidle bude personál NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G nebo Gruppo Armatori Garganici pokračovat v nástupu na palubu po jednotlivých řádcích. Trpělivě vyčkejte, až na vás přijde řada.

Na palubě trajektu mezi San Domino a Termoli

Na palubě lodi Gruppo Armatori Garganici, MS&G nebo NLG - Navigazione Libera del Golfo si můžete vybrat aktivity podle svých preferencí! Někteří cestující budou chtít relaxovat v soukromí kajuty, zatímco jiní si budou užívat v barech, restauracích, hernách a obchodech.

Termoli je na dohled, vylodění se blíží!

Zde je několik informací k vylodění v Termoli:

  • Trajekt vplouvá do přístavu Termoli / Ke svému vozidlu se budete moci vrátit až po zastavení trajektu a jeho přivázání k přístavišti v Termoli Harbour. Není třeba spěchat. Pokud chcete počkat, doporučujeme sledovat vplutí do přístavu Termoli z vnější paluby.
  • Pokud jste v kajutě. / Pokud jste cestovali z San Domino do Termoli v pohodlné kajutě, budete muset kajutu opustit přibližně půl hodiny před příjezdem do Termoli.
  • Opusťte loď a Termoli je váš / Po otevření garážových vrat je výstup z lodi poměrně rychlý. Jako chodec se dostanete ven ještě rychleji. V Termoli nelze vyloučit celní kontrolu. Konečně opouštíte přístav a Termoli na vás čeká!

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu