San Domino
Přímá cesta trajekt do Vieste
Vieste
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z San Domino do Vieste ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z San Domino do Vieste? Jste na správném místě. Plavba trajektem z San Domino do Vieste je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z San Domino do Vieste může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z San Domino do Vieste co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G nebo Gruppo Armatori Garganici. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky San Domino Vieste, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G nebo Gruppo Armatori Garganici nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z San Domino do Vieste, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z San Domino do Vieste

Přístav odjezdu
San Domino
Itálie
Apulie
Přístav příjezdu
Vieste
Itálie
Apulie
Vzdálenost
62 km
Trajektové společnosti
NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G, Gruppo Armatori Garganici
Četnost přejezdů
7 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
1 hodin 30 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt San Domino Vieste: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z San Domino do Vieste se pohybují od 592 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 592 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase San Domino - Vieste, je 592 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z San Domino do Vieste je 2 hodin 20 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Vieste 2 hodin 20 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Vieste za 2 hodin 20 min. První trajekt vyplouvá z přístavu San Domino ve 16:35.

Průměrná cena přejezdu trajektem z San Domino do Vieste.
592 Kč
Cenové rozpětí trajektů z San Domino do Vieste (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
592 Kč - 592 Kč
Průměrná doba přejezdu San Domino Vieste
2 hodin 20 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Vieste
16:35
Čas příjezdu prvního trajektu do Vieste
18:55

Proč jet trajektem z San Domino do Vieste?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z San Domino do Vieste může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Vieste. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z San Domino do Vieste je ideální způsob cestování.

Je to mnohem méně nudné než v letadle
Obecně platí, že k cestě do Viesteu nebo kamkoli jinam je nejrychlejší letadlo. Jste však uvězněni na sedadle, připoutáni bezpečnostním pásem a nemáte téměř žádnou možnost cestovat. Naopak během plavby San Domino-Vieste na trajektu Gruppo Armatori Garganici, MS&G nebo NLG - Navigazione Libera del Golfo máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Letadlo vám nikdy neposkytne tolik služeb během cesty.
Vychutnejte si čerstvý mořský vzduch
Zdravotní účinky moře jsou již dlouho prokázané. V San Dominou se hned po opuštění přístavu projděte po palubě lodi NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G nebo Gruppo Armatori Garganici a vychutnejte si mořskou sprchu a osvěžující mořský vzduch obohacený kyslíkem: skutečná thalasso kúra a velmi účinná ventilace plic! Pocit pohody se vás rychle zmocní. Díky tomu začnete svou dovolenou v Viesteu plni energie.
Nemusíte se tedy obávat množství zavazadel.
U jiných druhů dopravy jsme často omezeni na 1 zavazadlo a každé další zavazadlo je zpoplatněno. Při nástupu na trajekt NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G nebo Gruppo Armatori Garganici v San Dominou si však můžete vzít libovolné množství zavazadel, pokud jsou uložena ve vozidle. Pokud cestujete bez auta, budete mít po celou dobu cesty do Viesteu omezený pohyb. Mnoho lodí však poskytuje pěším cestujícím úschovnu zavazadel. Informujte se u společností NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G nebo Gruppo Armatori Garganici.

Které společnosti provozují přepravu mezi San Domino a Vieste?

Pokud chcete cestovat mezi San Domino a Vieste trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G nebo Gruppo Armatori Garganici, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

NLG - Navigazione Libera del Golfo San Domino Vieste
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Společnost Navigazione Libera del Golfo (NLG) byla založena v roce 1950 a sídlí v italské Neapoli. Společnost nabízí trajektové přepravy v oblasti Neapolského zálivu a Sardinie. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek San Domino-Vieste a rezervovat si jízdenku NLG - Navigazione Libera del Golfo mezi San Domino a Vieste. NLG - Navigazione Libera del Golfo provozuje 7 přejezdů týdně do Vieste z San Domino a doba jízdy je 1 hodin 30 min. Více informací o společnosti NLG - Navigazione Libera del Golfo
1 hodin 30 min
7 přejezdů týdně
MS&G San Domino Vieste
MS&G
Společnost MS&G provozuje trajektovou dopravu do Itálie, včetně trajektové dopravy mezi přístavy San Domino a Vieste. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek San Domino-Vieste a rezervovat si jízdenku MS&G mezi San Domino a Vieste. Více informací o společnosti MS&G
Gruppo Armatori Garganici San Domino Vieste
Gruppo Armatori Garganici
Společnost Gruppo Armatori Garganici provozuje trajektovou dopravu do Itálie, včetně trajektové dopravy mezi přístavy San Domino a Vieste. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek San Domino-Vieste a rezervovat si jízdenku Gruppo Armatori Garganici mezi San Domino a Vieste. Více informací o společnosti Gruppo Armatori Garganici

Odkud vyplouvají trajekty v San Domino? Kam připlouvají lodě v Vieste?

Přístav odjezdu v San Domino

Trajekty NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G nebo Gruppo Armatori Garganici vyplouvají do Vieste z následujících přístavů v San Domino:

Parco Nazionale del Gargano
Mapa

Přístav příjezdu v Vieste

Lodě společnosti Gruppo Armatori Garganici, MS&G nebo NLG - Navigazione Libera del Golfo připlouvají do Vieste z následujících přístavů:

Vieste
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z San Domino do Vieste, bude vám cesta dlouhá 62 km mezi San Domino a Vieste trvat nejméně 1 hodin 30 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi San Domino a Vieste méně přejezdů) a na trajektové společnosti (NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G a Gruppo Armatori Garganici). V současné době se mezi San Domino a Vieste uskuteční 7 přejezdů týdně.

Mezi San Domino a Vieste jezdí 3 trajektových společností: NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G a Gruppo Armatori Garganici.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G, Gruppo Armatori Garganici.

Před rezervací si porovnejte ceny NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G, Gruppo Armatori Garganici na našich webových stránkách Vivanoda. Poté si vybraný přejezd snadno a bezpečně rezervujte na stránkách našeho partnera.

Pokud chcete změnit nebo zrušit svou rezervaci trajektu San Domino Vieste, můžete tak snadno učinit u našeho partnera, který spravuje vaši rezervaci. Vezměte prosím na vědomí, že v závislosti na tarifních podmínkách jsou některé jízdenky nevratné nebo nezměnitelné. Je důležité, abyste to při rezervaci jízdenky vzali v úvahu.

Během cesty mezi San Domino a Vieste urazíte 62 km.

Ceny lodních lístků z San Domino do Vieste se pohybují od 592 Kč za nejnižší cenu až po 592 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 592 Kč.

První trajekt z San Domino odjíždí ve 16:35 do Vieste.

Jak vypadá přejezd trajektem z San Domino do Vieste?

Pokud jste ještě nikdy nejeli trajektem, je těžké si představit, jak vypadá den na moři mezi San Domino a Vieste. Abychom vám pomohli lépe se vžít do zážitků z plavby San Domino Vieste na palubě NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G nebo Gruppo Armatori Garganici, vysledovali jsme jednotlivé fáze cesty od nalodění v San Domino až po vylodění v Vieste. Najdete zde také několik turistických a praktických informací o San Domino a Vieste.

Připravenost k nalodění v San Domino

Než se vydáte na cestu trajektem z San Domino do Vieste, zde je několik kroků, které je třeba učinit před naloděním:

  • Prezentace v přístavu San Domino / Do přístavu San Domino byste měli dorazit s dostatečným předstihem. Ověřte si to prosím u společnosti Gruppo Armatori Garganici, MS&G nebo NLG - Navigazione Libera del Golfo. Po uplynutí této doby vám společnost může odmítnout nástup na palubu.
  • Odbavení na přejezd San Domino - Vieste / V San Domino předložte u pokladen společnosti Gruppo Armatori Garganici, MS&G nebo NLG - Navigazione Libera del Golfo na trajektovém terminálu San Domino své doklady totožnosti (cestovní pas nebo občanský průkaz) a číslo rezervace. Pokud cestujete autem, stůjte ve vyhrazených pruzích. Odbavení bude probíhat přímo z vašeho vozidla.
  • Nástup na loď do Vieste / V terminálu trajektů v San Domino sledujte hlasové zprávy vyzývající k nalodění. Pokud cestujete autem, pracovníci společnosti Gruppo Armatori Garganici, MS&G nebo NLG - Navigazione Libera del Golfo vám poskytnou pokyny k nástupu a zaparkování vašeho vozidla na lodi.

Přejezd z San Domino do Vieste: na palubě lodi...

Na lodích Gruppo Armatori Garganici, MS&G nebo NLG - Navigazione Libera del Golfo si každý najde něco pro sebe. Někdo bude chtít odpočívat v některém z lehátek, jiný bude chtít využít všechny služby nabízené na palubě nebo si prostě jen užívat výhled na moře z paluby lodi.

Vieste je na dohled, vylodění se blíží!

Na závěr naleznete několik informací o vylodění trajektu v Vieste:

  • Trajekt vplouvá do přístavu Vieste / Po zakotvení trajektu se budete moci vrátit do lodní garáže. Nemá smysl spěchat. Nejlepší je počkat na vnější palubě a sledovat manévrování trajektu do přístavu Vieste.
  • Opusťte svou kajutu. / Pokud jste cestovali z San Domino do Vieste v pohodlné kajutě, budete muset kajutu opustit přibližně půl hodiny před příjezdem do Vieste.
  • Opusťte loď a Vieste je váš / Vyjet z lodní garáže je poměrně rychlé. Jako chodec se dostanete ven ještě rychleji. V Vieste nelze vyloučit celní kontrolu. Konečně opouštíte přístav a Vieste na vás čeká!

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu