San Felice Circeo
Přímá cesta trajekt do Ponza
Ponza
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z San Felice Circeo do Ponza ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z San Felice Circeo do Ponza? Jste na správném místě. Plavba trajektem z San Felice Circeo do Ponza je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z San Felice Circeo do Ponza může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z San Felice Circeo do Ponza co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Pontina Navigazione. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky San Felice Circeo Ponza, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Pontina Navigazione nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z San Felice Circeo do Ponza, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z San Felice Circeo do Ponza

Přístav odjezdu
San Felice Circeo
Itálie
Latium
Přístav příjezdu
Ponza
Itálie
Pontské ostrovy
Vzdálenost
39 km
Trajektové společnosti
Pontina Navigazione
Četnost přejezdů
7 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
1 hodin
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Které společnosti provozují přepravu mezi San Felice Circeo a Ponza?

Pokud chcete cestovat mezi San Felice Circeo a Ponza trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Pontina Navigazione, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Pontina Navigazione San Felice Circeo Ponza
Pontina Navigazione
Společnost Pontina Navigazione provozuje trajektovou dopravu do Itálie, včetně trajektové dopravy mezi přístavy San Felice Circeo a Ponza. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek San Felice Circeo-Ponza a rezervovat si jízdenku Pontina Navigazione mezi San Felice Circeo a Ponza. Pontina Navigazione provozuje 7 přejezdů týdně do Ponza z San Felice Circeo a doba jízdy je 1 hodin. Více informací o společnosti Pontina Navigazione
1 hodin
7 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v San Felice Circeo? Kam připlouvají lodě v Ponza?

Přístav odjezdu v San Felice Circeo

Trajekty Pontina Navigazione vyplouvají do Ponza z následujících přístavů v San Felice Circeo:

San Felice Circeo
Mapa

Přístav příjezdu v Ponza

Lodě společnosti Pontina Navigazione připlouvají do Ponza z následujících přístavů:

Ponza
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu