Santa Cruz de La Palma
Přímá cesta trajekt do La Gomera
La Gomera
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Santa Cruz de La Palma do La Gomera ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Santa Cruz de La Palma do La Gomera? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Santa Cruz de La Palma do La Gomera je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Santa Cruz de La Palma do La Gomera může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Santa Cruz de La Palma do La Gomera co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Naviera Armas nebo Fred Olsen Express. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Santa Cruz de La Palma La Gomera, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Naviera Armas nebo Fred Olsen Express nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Santa Cruz de La Palma do La Gomera, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Santa Cruz de La Palma do La Gomera

Přístav odjezdu
Santa Cruz de La Palma
Španělsko
Kanárské ostrovy
Přístav příjezdu
La Gomera
Španělsko
Kanárské ostrovy
Vzdálenost
84 km
Trajektové společnosti
Naviera Armas, Fred Olsen Express
Četnost přejezdů
2 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
2 hodin
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Santa Cruz de La Palma La Gomera: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Santa Cruz de La Palma do La Gomera se pohybují od 1209 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 3554 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Santa Cruz de La Palma - La Gomera, je 2246 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Santa Cruz de La Palma do La Gomera je 4 hodin 42 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do La Gomera 9 hodin 50 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do La Gomera za 3 hodin 50 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Santa Cruz de La Palma ve 04:00. Poslední loď do La Gomera vyplouvá z přístavu Santa Cruz de La Palma ve 17:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Santa Cruz de La Palma do La Gomera.
2246 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Santa Cruz de La Palma do La Gomera (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
1209 Kč - 3554 Kč
Průměrná doba přejezdu Santa Cruz de La Palma La Gomera
4 hodin 42 min
Čas odjezdu prvního trajektu do La Gomera
04:00
Čas odjezdu posledního trajektu do La Gomera
17:00
Čas příjezdu prvního trajektu do La Gomera
09:35
Čas příjezdu posledního trajektu do La Gomera
21:50

Proč jet trajektem z Santa Cruz de La Palma do La Gomera?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Santa Cruz de La Palma do La Gomera může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do La Gomera. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Santa Cruz de La Palma do La Gomera je ideální způsob cestování.

Pro pohodlí kajuty
Přestože není povinné absolvovat plavbu z Santa Cruz de La Palmau do La Gomerau rezervací kajuty, připravujete se o komfort, který trajekt jako jediný druh dopravy nabízí. Kajuty vybavené lůžky, vlastními koupelnami a někdy i průzory nebo balkony nejsou nepodobné skutečným hotelovým pokojům. I na denní plavbě je možné si užívat soukromí v kajutě a je to mnohem pohodlnější než sedět v salonku.
Odpočinete si mnohem více než v autě
Vzhledem ke zvýšené bdělosti, kterou řízení auta na dlouhých cestách vyžaduje, je řízení vyčerpávající. Naopak, cesta lodí Santa Cruz de La Palma La Gomera je mimořádně relaxační. Trajekty provozované společnostmi Naviera Armas nebo Fred Olsen Express mají prostory určené k odpočinku nebo zábavě: salonky nebo kajuty, venkovní solária, bary a restaurace... Jistě začnete svou dovolenou v La Gomerau již odpočatí.
Přeprava kola není problém
Ve vlaku, autobusu nebo letadle je často velmi komplikované a někdy i nemožné cestovat s tímto těžkopádným společníkem: vaším kolem. Na trajektu však tento problém nemáte: vaše kolo je naloženo přímo do obrovské lodní garáže. Tam ho můžete nechat po celou dobu plavby Santa Cruz de La Palma-La Gomera v naprostém bezpečí a bez obav z jeho poškození. V La Gomerau nasednete na své kolo a vystoupíte z lodi.

Které společnosti provozují přepravu mezi Santa Cruz de La Palma a La Gomera?

Pokud chcete cestovat mezi Santa Cruz de La Palma a La Gomera trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Naviera Armas nebo Fred Olsen Express, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Naviera Armas Santa Cruz de La Palma La Gomera
Naviera Armas
Naviera Armas je trajektová společnost se sídlem v Santa Cruz de Tenerife na Kanárských ostrovech. Byla založena v roce 1971 a nabízí přejezdy do několika destinací na Kanárských ostrovech, ve Španělsku a Maroku. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Santa Cruz de La Palma-La Gomera a rezervovat si jízdenku Naviera Armas mezi Santa Cruz de La Palma a La Gomera. Naviera Armas provozuje 6 přejezdů týdně do La Gomera z Santa Cruz de La Palma a doba jízdy je 2 hodin 20 min. Více informací o společnosti Naviera Armas
2 hodin 20 min
6 přejezdů týdně
Fred Olsen Express Santa Cruz de La Palma La Gomera
Fred Olsen Express
Fred Olsen Express je trajektová společnost se sídlem v Las Palmas na Kanárských ostrovech, která nabízí plavby do různých destinací ve Španělsku a Portugalsku. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Santa Cruz de La Palma-La Gomera a rezervovat si jízdenku Fred Olsen Express mezi Santa Cruz de La Palma a La Gomera. Fred Olsen Express provozuje 10 přejezdů týdně do La Gomera z Santa Cruz de La Palma a doba jízdy je 2 hodin. Více informací o společnosti Fred Olsen Express
2 hodin
10 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Santa Cruz de La Palma? Kam připlouvají lodě v La Gomera?

Přístav odjezdu v Santa Cruz de La Palma

Trajekty Naviera Armas nebo Fred Olsen Express vyplouvají do La Gomera z následujících přístavů v Santa Cruz de La Palma:

Santa Cruz de La Palma
Mapa

Přístav příjezdu v La Gomera

Lodě společnosti Fred Olsen Express nebo Naviera Armas připlouvají do La Gomera z následujících přístavů:

La Gomera
Mapa
San Sebastian de la Gomera
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Santa Cruz de La Palma do La Gomera, bude vám cesta dlouhá 84 km mezi Santa Cruz de La Palma a La Gomera trvat nejméně 2 hodin.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Santa Cruz de La Palma a La Gomera méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Naviera Armas a Fred Olsen Express). V současné době se mezi Santa Cruz de La Palma a La Gomera uskuteční 2 přejezdů denně.

Mezi Santa Cruz de La Palma a La Gomera jezdí 2 trajektových společností: Naviera Armas a Fred Olsen Express.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Naviera Armas, Fred Olsen Express.

Během cesty mezi Santa Cruz de La Palma a La Gomera urazíte 84 km.

Ceny lodních lístků z Santa Cruz de La Palma do La Gomera se pohybují od 1209 Kč za nejnižší cenu až po 3554 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 2246 Kč.

První trajekt z Santa Cruz de La Palma odjíždí ve 04:00 do La Gomera.

Poslední trajekt do La Gomera obvykle vyplouvá z Santa Cruz de La Palma ve 17:00.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu