Santa Cruz de La Palma
Přímá cesta trajekt do Los Cristianos
Los Cristianos
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Santa Cruz de La Palma do Los Cristianos ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Santa Cruz de La Palma do Los Cristianos? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Santa Cruz de La Palma do Los Cristianos je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Santa Cruz de La Palma do Los Cristianos může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Santa Cruz de La Palma do Los Cristianos co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Naviera Armas nebo Fred Olsen Express. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Santa Cruz de La Palma Los Cristianos, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Naviera Armas nebo Fred Olsen Express nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Santa Cruz de La Palma do Los Cristianos, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Santa Cruz de La Palma do Los Cristianos

Přístav odjezdu
Santa Cruz de La Palma
Španělsko
Kanárské ostrovy
Přístav příjezdu
Los Cristianos
Španělsko
Kanárské ostrovy
Vzdálenost
125 km
Trajektové společnosti
Naviera Armas, Fred Olsen Express
Četnost přejezdů
2 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
2 hodin 30 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Santa Cruz de La Palma Los Cristianos: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Santa Cruz de La Palma do Los Cristianos se pohybují od 1111 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 3184 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Santa Cruz de La Palma - Los Cristianos, je 2048 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Santa Cruz de La Palma do Los Cristianos je 2 hodin 48 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Los Cristianos 3 hodin 15 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Los Cristianos za 2 hodin 30 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Santa Cruz de La Palma ve 04:00. Poslední loď do Los Cristianos vyplouvá z přístavu Santa Cruz de La Palma ve 17:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Santa Cruz de La Palma do Los Cristianos.
2048 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Santa Cruz de La Palma do Los Cristianos (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
1111 Kč - 3184 Kč
Průměrná doba přejezdu Santa Cruz de La Palma Los Cristianos
2 hodin 48 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Los Cristianos
04:00
Čas odjezdu posledního trajektu do Los Cristianos
17:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Los Cristianos
07:15
Čas příjezdu posledního trajektu do Los Cristianos
19:30

Proč jet trajektem z Santa Cruz de La Palma do Los Cristianos?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Santa Cruz de La Palma do Los Cristianos může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Los Cristianos. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Santa Cruz de La Palma do Los Cristianos je ideální způsob cestování.

Abyste se na palubě nenudili... na rozdíl od letadla
Pokud porovnáte rychlost, letadlo je určitě nejrychlejší způsob, jak se dostat z Santa Cruz de La Palmau do Los Cristianosu. Jste však uvězněni na sedadle, připoutáni bezpečnostním pásem a nemáte téměř žádnou možnost cestovat. Naopak, na trase Santa Cruz de La Palma-Los Cristianos na palubě trajektu Naviera Armas nebo Fred Olsen Express budete mít spoustu příležitostí k zábavě, k procházkám po venkovní palubě a v létě dokonce k opalování. Letadlo vám nikdy neposkytne tolik služeb během cesty.
Protože je to ideální způsob cestování s rodinou!
Pokud máte děti, neexistuje lepší způsob, jak cestovat z Santa Cruz de La Palmau do Los Cristianosu s rodinou, než trajektem. Vše je jednodušší. Jakmile opustíte Santa Cruz de La Palma, představte si, jak vaše děti prozkoumávají loď, tráví dlouhé chvíle hraním v dětských koutcích nebo ve videohrách a hernách (pro teenagery), sledují nejnovější filmy v kině, sdílejí rodinné jídlo v restauraci nebo obdivují kouzelnické představení či další nesčetné aktivity. Vaše děti budou na cestu trajektem z Santa Cruz de La Palmau do Los Cristianosu dlouho vzpomínat.
Chcete-li se nadýchat mořského vzduchu
O tom, že mořský vzduch má mnoho zdraví prospěšných účinků, již není pochyb. Během plavby Santa Cruz de La Palma-Los Cristianos vstupte do vnějších prostor lodi Naviera Armas nebo Fred Olsen Express a zhluboka se nadechněte vzduchu. Pocit pohody se vás rychle zmocní. Díky tomu začnete svou dovolenou v Los Cristianosu plni energie.

Které společnosti provozují přepravu mezi Santa Cruz de La Palma a Los Cristianos?

Pokud chcete cestovat mezi Santa Cruz de La Palma a Los Cristianos trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Naviera Armas nebo Fred Olsen Express, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Naviera Armas Santa Cruz de La Palma Los Cristianos
Naviera Armas
Naviera Armas je trajektová společnost se sídlem v Santa Cruz de Tenerife na Kanárských ostrovech. Byla založena v roce 1971 a nabízí přejezdy do několika destinací na Kanárských ostrovech, ve Španělsku a Maroku. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Santa Cruz de La Palma-Los Cristianos a rezervovat si jízdenku Naviera Armas mezi Santa Cruz de La Palma a Los Cristianos. Naviera Armas provozuje 6 přejezdů týdně do Los Cristianos z Santa Cruz de La Palma a doba jízdy je 3 hodin 30 min. Více informací o společnosti Naviera Armas
3 hodin 30 min
6 přejezdů týdně
Fred Olsen Express Santa Cruz de La Palma Los Cristianos
Fred Olsen Express
Fred Olsen Express je trajektová společnost se sídlem v Las Palmas na Kanárských ostrovech, která nabízí plavby do různých destinací ve Španělsku a Portugalsku. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Santa Cruz de La Palma-Los Cristianos a rezervovat si jízdenku Fred Olsen Express mezi Santa Cruz de La Palma a Los Cristianos. Fred Olsen Express provozuje 11 přejezdů týdně do Los Cristianos z Santa Cruz de La Palma a doba jízdy je 2 hodin 30 min. Více informací o společnosti Fred Olsen Express
2 hodin 30 min
11 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Santa Cruz de La Palma? Kam připlouvají lodě v Los Cristianos?

Přístav odjezdu v Santa Cruz de La Palma

Trajekty Naviera Armas nebo Fred Olsen Express vyplouvají do Los Cristianos z následujících přístavů v Santa Cruz de La Palma:

Santa Cruz de La Palma
Mapa

Přístav příjezdu v Los Cristianos

Lodě společnosti Fred Olsen Express nebo Naviera Armas připlouvají do Los Cristianos z následujících přístavů:

los Cristianos
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Santa Cruz de La Palma do Los Cristianos, bude vám cesta dlouhá 125 km mezi Santa Cruz de La Palma a Los Cristianos trvat nejméně 2 hodin 30 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Santa Cruz de La Palma a Los Cristianos méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Naviera Armas a Fred Olsen Express). V současné době se mezi Santa Cruz de La Palma a Los Cristianos uskuteční 2 přejezdů denně.

Mezi Santa Cruz de La Palma a Los Cristianos jezdí 2 trajektových společností: Naviera Armas a Fred Olsen Express.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Naviera Armas, Fred Olsen Express.

Během cesty mezi Santa Cruz de La Palma a Los Cristianos urazíte 125 km.

Ceny lodních lístků z Santa Cruz de La Palma do Los Cristianos se pohybují od 1111 Kč za nejnižší cenu až po 3184 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 2048 Kč.

První trajekt z Santa Cruz de La Palma odjíždí ve 04:00 do Los Cristianos.

Poslední trajekt do Los Cristianos obvykle vyplouvá z Santa Cruz de La Palma ve 17:00.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu