Santa Maria Salina
Přímá cesta trajekt do Filicudi
Filicudi
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Santa Maria Salina do Filicudi ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Santa Maria Salina do Filicudi? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Santa Maria Salina do Filicudi je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Santa Maria Salina do Filicudi může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Santa Maria Salina do Filicudi co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Liberty Lines nebo Siremar. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Santa Maria Salina Filicudi, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Liberty Lines nebo Siremar nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Santa Maria Salina do Filicudi, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Santa Maria Salina do Filicudi

Přístav odjezdu
Santa Maria Salina
Itálie
Liparské ostrovy
Přístav příjezdu
Filicudi
Itálie
Liparské ostrovy
Vzdálenost
26 km
Trajektové společnosti
Liberty Lines, Siremar
Četnost přejezdů
3 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
40 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Santa Maria Salina Filicudi: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Santa Maria Salina do Filicudi se pohybují od 296 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 1876 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Santa Maria Salina - Filicudi, je 790 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Santa Maria Salina do Filicudi je 1 hodin 8 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Filicudi 1 hodin 35 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Filicudi za 40 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Santa Maria Salina ve 08:20. Poslední loď do Filicudi vyplouvá z přístavu Santa Maria Salina ve 15:10.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Santa Maria Salina do Filicudi.
790 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Santa Maria Salina do Filicudi (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
296 Kč - 1876 Kč
Průměrná doba přejezdu Santa Maria Salina Filicudi
1 hodin 8 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Filicudi
08:20
Čas odjezdu posledního trajektu do Filicudi
15:10
Čas příjezdu prvního trajektu do Filicudi
09:00
Čas příjezdu posledního trajektu do Filicudi
15:50

Proč jet trajektem z Santa Maria Salina do Filicudi?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Santa Maria Salina do Filicudi může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Filicudi. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Santa Maria Salina do Filicudi je ideální způsob cestování.

Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Když jsme na pobřeží, často vyhledáváme místa, která nabízejí nejlepší výhled na moře. Z přístavu Santa Maria Salina do Filicudiu budete mít 360stupňový výhled na oceán, ať už budete obědvat nebo odpočívat v některém z lodních salonků. Všude jsou velká okna, která vám poskytnou mimořádný výhled na azurově modré moře, abyste co nejlépe využili jeho uklidňující sílu.
Nemusíte se bát cestovat s kolem
Ve vlaku, autobusu nebo letadle je často velmi komplikované a někdy i nemožné cestovat s tímto těžkopádným společníkem: vaším kolem. Na trajektu tomu tak není. Stejně jako každé jiné vozidlo bude i vaše dvoukolka zaparkována v lodní garáži. Tam ho můžete nechat po celou dobu plavby Santa Maria Salina-Filicudi v naprostém bezpečí a bez obav z jeho poškození. V Filicudiu nasednete na své kolo a vystoupíte z lodi.
Vychutnejte si čerstvý mořský vzduch
Zdravotní účinky moře jsou již dlouho prokázané. V Santa Maria Salinau se hned po opuštění přístavu projděte po palubě lodi Liberty Lines nebo Siremar a vychutnejte si mořskou sprchu a osvěžující mořský vzduch obohacený kyslíkem: skutečná thalasso kúra a velmi účinná ventilace plic! Pocit pohody se vás rychle zmocní. Díky tomu začnete svou dovolenou v Filicudiu plni energie.

Které společnosti provozují přepravu mezi Santa Maria Salina a Filicudi?

Pokud chcete cestovat mezi Santa Maria Salina a Filicudi trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Liberty Lines nebo Siremar, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Liberty Lines Santa Maria Salina Filicudi
Liberty Lines
Společnost Liberty Lines byla založena v roce 1992 a sídlí v italském Palermu. Společnost obsluhuje sicilské ostrovy a přístavy v jižní Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Santa Maria Salina-Filicudi a rezervovat si jízdenku Liberty Lines mezi Santa Maria Salina a Filicudi. Liberty Lines provozuje 3 přejezdů denně do Filicudi z Santa Maria Salina a doba jízdy je 40 min. Více informací o společnosti Liberty Lines
40 min
3 přejezdů denně
Siremar Santa Maria Salina Filicudi
Siremar
Společnost Siremar byla založena v roce 1960 a sídlí v italském Milazzu. Společnost obsluhuje Liparské ostrovy a sicilské přístavy. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Santa Maria Salina-Filicudi a rezervovat si jízdenku Siremar mezi Santa Maria Salina a Filicudi. Více informací o společnosti Siremar

Odkud vyplouvají trajekty v Santa Maria Salina? Kam připlouvají lodě v Filicudi?

Přístav odjezdu v Santa Maria Salina

Trajekty Liberty Lines nebo Siremar vyplouvají do Filicudi z následujících přístavů v Santa Maria Salina:

Salina
Mapa

Přístav příjezdu v Filicudi

Lodě společnosti Siremar nebo Liberty Lines připlouvají do Filicudi z následujících přístavů:

Filicudi
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Santa Maria Salina do Filicudi, bude vám cesta dlouhá 26 km mezi Santa Maria Salina a Filicudi trvat nejméně 40 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Santa Maria Salina a Filicudi méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Liberty Lines a Siremar). V současné době se mezi Santa Maria Salina a Filicudi uskuteční 3 přejezdů denně.

Mezi Santa Maria Salina a Filicudi jezdí 2 trajektových společností: Liberty Lines a Siremar.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Liberty Lines, Siremar.

Během cesty mezi Santa Maria Salina a Filicudi urazíte 26 km.

Ceny lodních lístků z Santa Maria Salina do Filicudi se pohybují od 296 Kč za nejnižší cenu až po 1876 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 790 Kč.

První trajekt z Santa Maria Salina odjíždí ve 08:20 do Filicudi.

Poslední trajekt do Filicudi obvykle vyplouvá z Santa Maria Salina ve 15:10.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu