Santa Maria Salina
Přímá cesta trajekt do Lipari
Lipari
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Santa Maria Salina do Lipari ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Santa Maria Salina do Lipari? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Santa Maria Salina do Lipari je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Santa Maria Salina do Lipari může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Santa Maria Salina do Lipari co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Liberty Lines nebo Siremar. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Santa Maria Salina Lipari, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Liberty Lines nebo Siremar nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Santa Maria Salina do Lipari, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Santa Maria Salina do Lipari

Přístav odjezdu
Santa Maria Salina
Itálie
Liparské ostrovy
Přístav příjezdu
Lipari
Itálie
Liparské ostrovy
Vzdálenost
13 km
Trajektové společnosti
Liberty Lines, Siremar
Četnost přejezdů
12 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
20 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Santa Maria Salina Lipari: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Santa Maria Salina do Lipari se pohybují od 173 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 1654 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Santa Maria Salina - Lipari, je 642 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Santa Maria Salina do Lipari je 47 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Lipari 5 hodin 35 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Lipari za 25 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Santa Maria Salina ve 06:15. Poslední loď do Lipari vyplouvá z přístavu Santa Maria Salina ve 16:30.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Santa Maria Salina do Lipari.
642 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Santa Maria Salina do Lipari (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
173 Kč - 1654 Kč
Průměrná doba přejezdu Santa Maria Salina Lipari
47 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Lipari
06:15
Čas odjezdu posledního trajektu do Lipari
16:30
Čas příjezdu prvního trajektu do Lipari
06:40
Čas příjezdu posledního trajektu do Lipari
17:10

Proč jet trajektem z Santa Maria Salina do Lipari?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Santa Maria Salina do Lipari může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Lipari. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Santa Maria Salina do Lipari je ideální způsob cestování.

Je to mnohem méně nudné než v letadle
Pokud porovnáte rychlost, letadlo je určitě nejrychlejší způsob, jak se dostat z Santa Maria Salinau do Lipariu. Jste však uvězněni na sedadle, připoutáni bezpečnostním pásem a nemáte téměř žádnou možnost cestovat. Naopak během plavby Santa Maria Salina-Lipari na trajektu Siremar nebo Liberty Lines máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Úplně jiný zážitek než z letu!
Nemusíte se tedy obávat množství zavazadel.
U jiných druhů dopravy jsme často omezeni na 1 zavazadlo a každé další zavazadlo je zpoplatněno. Pokud jsou všechna vaše zavazadla uložena ve vašem vozidle, není u přívozu z Santa Maria Salinau do Lipariu vyžadován žádný příplatek. Pokud cestujete jako pěší, mohou být podmínky přísnější, protože zavazadla budete muset mít u sebe až do příjezdu do Lipariu. Vyplatí se však zeptat se personálu Liberty Lines nebo Siremar, zda má loď k dispozici úschovnu zavazadel, kde si můžete svá zavazadla ponechat až do příjezdu do Lipariu.
Pro pečující personál
Každou minutu plavby Santa Maria Salina-Lipari, od nalodění v přístavu Santa Maria Salina až po vylodění v Lipariu, je vám k dispozici kvalifikovaný a usměvavý personál Liberty Lines nebo Siremar, který se postará o příjemně strávený čas. Na lodi najdete "informační místo", většinou na hlavní palubě.

Které společnosti provozují přepravu mezi Santa Maria Salina a Lipari?

Pokud chcete cestovat mezi Santa Maria Salina a Lipari trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Liberty Lines nebo Siremar, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Liberty Lines Santa Maria Salina Lipari
Liberty Lines
Společnost Liberty Lines byla založena v roce 1992 a sídlí v italském Palermu. Společnost obsluhuje sicilské ostrovy a přístavy v jižní Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Santa Maria Salina-Lipari a rezervovat si jízdenku Liberty Lines mezi Santa Maria Salina a Lipari. Liberty Lines provozuje 12 přejezdů denně do Lipari z Santa Maria Salina a doba jízdy je 20 min. Více informací o společnosti Liberty Lines
20 min
12 přejezdů denně
Siremar Santa Maria Salina Lipari
Siremar
Společnost Siremar byla založena v roce 1960 a sídlí v italském Milazzu. Společnost obsluhuje Liparské ostrovy a sicilské přístavy. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Santa Maria Salina-Lipari a rezervovat si jízdenku Siremar mezi Santa Maria Salina a Lipari. Více informací o společnosti Siremar

Odkud vyplouvají trajekty v Santa Maria Salina? Kam připlouvají lodě v Lipari?

Přístav odjezdu v Santa Maria Salina

Trajekty Liberty Lines nebo Siremar vyplouvají do Lipari z následujících přístavů v Santa Maria Salina:

Salina
Mapa

Přístav příjezdu v Lipari

Lodě společnosti Siremar nebo Liberty Lines připlouvají do Lipari z následujících přístavů:

Lipari
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Santa Maria Salina do Lipari, bude vám cesta dlouhá 13 km mezi Santa Maria Salina a Lipari trvat nejméně 20 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Santa Maria Salina a Lipari méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Liberty Lines a Siremar). V současné době se mezi Santa Maria Salina a Lipari uskuteční 12 přejezdů denně.

Mezi Santa Maria Salina a Lipari jezdí 2 trajektových společností: Liberty Lines a Siremar.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Liberty Lines, Siremar.

Během cesty mezi Santa Maria Salina a Lipari urazíte 13 km.

Ceny lodních lístků z Santa Maria Salina do Lipari se pohybují od 173 Kč za nejnižší cenu až po 1654 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 642 Kč.

První trajekt z Santa Maria Salina odjíždí ve 06:15 do Lipari.

Poslední trajekt do Lipari obvykle vyplouvá z Santa Maria Salina ve 16:30.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu