Santa Maria Salina
Přímá cesta trajekt do Vulcano
Vulcano
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Santa Maria Salina do Vulcano ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Santa Maria Salina do Vulcano? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Santa Maria Salina do Vulcano je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Santa Maria Salina do Vulcano může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Santa Maria Salina do Vulcano co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Liberty Lines nebo Siremar. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Santa Maria Salina Vulcano, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Liberty Lines nebo Siremar nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Santa Maria Salina do Vulcano, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Santa Maria Salina do Vulcano

Přístav odjezdu
Santa Maria Salina
Itálie
Liparské ostrovy
Přístav příjezdu
Vulcano
Itálie
Liparské ostrovy
Vzdálenost
18 km
Trajektové společnosti
Liberty Lines, Siremar
Četnost přejezdů
12 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
30 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Santa Maria Salina Vulcano: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Santa Maria Salina do Vulcano se pohybují od 197 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 1703 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Santa Maria Salina - Vulcano, je 666 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Santa Maria Salina do Vulcano je 1 hodin 16 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Vulcano 6 hodin 10 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Vulcano za 45 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Santa Maria Salina ve 06:15. Poslední loď do Vulcano vyplouvá z přístavu Santa Maria Salina ve 16:30.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Santa Maria Salina do Vulcano.
666 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Santa Maria Salina do Vulcano (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
197 Kč - 1703 Kč
Průměrná doba přejezdu Santa Maria Salina Vulcano
1 hodin 16 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Vulcano
06:15
Čas odjezdu posledního trajektu do Vulcano
16:30
Čas příjezdu prvního trajektu do Vulcano
07:00
Čas příjezdu posledního trajektu do Vulcano
17:40

Proč jet trajektem z Santa Maria Salina do Vulcano?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Santa Maria Salina do Vulcano může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Vulcano. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Santa Maria Salina do Vulcano je ideální způsob cestování.

Nespěchat se stává potěšením
V naší společnosti musí jít všechno rychle. Přesto si užijete, když z Santa Maria Salinau vyplujete trajektem Liberty Lines nebo Siremar, který 18 km do Vulcanou urazí rychlostí nižší než 40 km/h. Všechny lodě jsou vybaveny množstvím služeb (bar, restaurace, salonky, zábava atd...). Možná budete dokonce litovat, že jste do Vulcanou dorazili tak rychle!
Je to mnohem méně nudné než v letadle
Obecně platí, že k cestě do Vulcanou nebo kamkoli jinam je nejrychlejší letadlo. Být dlouhé hodiny připoután k sedadlu však není vždy příjemné. Naopak během plavby Santa Maria Salina-Vulcano na trajektu Siremar nebo Liberty Lines máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Úplně jiný zážitek než z letu!
Přeprava kola není problém
Ve vlaku, autobusu nebo letadle je často velmi komplikované a někdy i nemožné cestovat s tímto těžkopádným společníkem: vaším kolem. Na trajektu tomu tak není. Stejně jako každé jiné vozidlo bude i vaše dvoukolka zaparkována v lodní garáži. Tam ho můžete nechat po celou dobu plavby Santa Maria Salina-Vulcano v naprostém bezpečí a bez obav z jeho poškození. V Vulcanou nasednete na své kolo a vystoupíte z lodi.

Které společnosti provozují přepravu mezi Santa Maria Salina a Vulcano?

Pokud chcete cestovat mezi Santa Maria Salina a Vulcano trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Liberty Lines nebo Siremar, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Liberty Lines Santa Maria Salina Vulcano
Liberty Lines
Společnost Liberty Lines byla založena v roce 1992 a sídlí v italském Palermu. Společnost obsluhuje sicilské ostrovy a přístavy v jižní Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Santa Maria Salina-Vulcano a rezervovat si jízdenku Liberty Lines mezi Santa Maria Salina a Vulcano. Liberty Lines provozuje 12 přejezdů denně do Vulcano z Santa Maria Salina a doba jízdy je 30 min. Více informací o společnosti Liberty Lines
30 min
12 přejezdů denně
Siremar Santa Maria Salina Vulcano
Siremar
Společnost Siremar byla založena v roce 1960 a sídlí v italském Milazzu. Společnost obsluhuje Liparské ostrovy a sicilské přístavy. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Santa Maria Salina-Vulcano a rezervovat si jízdenku Siremar mezi Santa Maria Salina a Vulcano. Více informací o společnosti Siremar

Odkud vyplouvají trajekty v Santa Maria Salina? Kam připlouvají lodě v Vulcano?

Přístav odjezdu v Santa Maria Salina

Trajekty Liberty Lines nebo Siremar vyplouvají do Vulcano z následujících přístavů v Santa Maria Salina:

Salina
Mapa

Přístav příjezdu v Vulcano

Lodě společnosti Siremar nebo Liberty Lines připlouvají do Vulcano z následujících přístavů:

Vulcano
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Santa Maria Salina do Vulcano, bude vám cesta dlouhá 18 km mezi Santa Maria Salina a Vulcano trvat nejméně 30 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Santa Maria Salina a Vulcano méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Liberty Lines a Siremar). V současné době se mezi Santa Maria Salina a Vulcano uskuteční 12 přejezdů denně.

Mezi Santa Maria Salina a Vulcano jezdí 2 trajektových společností: Liberty Lines a Siremar.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Liberty Lines, Siremar.

Během cesty mezi Santa Maria Salina a Vulcano urazíte 18 km.

Ceny lodních lístků z Santa Maria Salina do Vulcano se pohybují od 197 Kč za nejnižší cenu až po 1703 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 666 Kč.

První trajekt z Santa Maria Salina odjíždí ve 06:15 do Vulcano.

Poslední trajekt do Vulcano obvykle vyplouvá z Santa Maria Salina ve 16:30.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu