Sao Roque do Pico
Přímá cesta trajekt do Praia da Vitoria
Praia da Vitoria
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Sao Roque do Pico do Praia da Vitoria ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Sao Roque do Pico do Praia da Vitoria? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Sao Roque do Pico do Praia da Vitoria je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Sao Roque do Pico do Praia da Vitoria může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Sao Roque do Pico do Praia da Vitoria co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Atlanticoline. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Sao Roque do Pico Praia da Vitoria, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Atlanticoline nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Sao Roque do Pico do Praia da Vitoria, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Sao Roque do Pico do Praia da Vitoria

Přístav odjezdu
Sao Roque do Pico
Portugalsko
Azory
Přístav příjezdu
Praia da Vitoria
Portugalsko
Azory
Vzdálenost
111 km
Trajektové společnosti
Atlanticoline
Četnost přejezdů
4 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
6 hodin 50 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Které společnosti provozují přepravu mezi Sao Roque do Pico a Praia da Vitoria?

Pokud chcete cestovat mezi Sao Roque do Pico a Praia da Vitoria trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Atlanticoline, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Atlanticoline Sao Roque do Pico Praia da Vitoria
Atlanticoline
Atlanticoline je trajektová společnost se sídlem ve Funchalu v Portugalsku, která nabízí trajektovou dopravu mezi Azorskými ostrovy a portugalským pobřežím. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Sao Roque do Pico-Praia da Vitoria a rezervovat si jízdenku Atlanticoline mezi Sao Roque do Pico a Praia da Vitoria. Atlanticoline provozuje 4 přejezdů týdně do Praia da Vitoria z Sao Roque do Pico a doba jízdy je 6 hodin 50 min. Více informací o společnosti Atlanticoline
6 hodin 50 min
4 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Sao Roque do Pico? Kam připlouvají lodě v Praia da Vitoria?

Přístav odjezdu v Sao Roque do Pico

Trajekty Atlanticoline vyplouvají do Praia da Vitoria z následujících přístavů v Sao Roque do Pico:

Sao Roque
Mapa

Přístav příjezdu v Praia da Vitoria

Lodě společnosti Atlanticoline připlouvají do Praia da Vitoria z následujících přístavů:

Praia da Vitoria
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu