Doporučená trasa
Sassnitz
Přímá cesta trajekt do Trelleborg
Trelleborg
Viz ceny
Alternativní trasy
Sassnitz
Cesta spolujízda, vlak do Rostock
Rostock
Cesta trajekt do Trelleborg
Trelleborg
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Sassnitz do Trelleborg ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Sassnitz do Trelleborg? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Sassnitz do Trelleborg je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Sassnitz do Trelleborg může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Sassnitz do Trelleborg co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Scandlines, Stena Line nebo TT-Line. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Sassnitz Trelleborg, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Stena Line nebo Scandlines nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Sassnitz do Trelleborg, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Sassnitz do Trelleborg

Přístav odjezdu
Sassnitz
Německo
Mecklenburg-Vorpommern
Přístav příjezdu
Trelleborg
Švédsko
Vzdálenost
100 km
Trajektové společnosti
Scandlines, Stena Line, TT-Line
Četnost přejezdů
14 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
4 hodin
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Proč jet trajektem z Sassnitz do Trelleborg?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Sassnitz do Trelleborg může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Trelleborg. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Sassnitz do Trelleborg je ideální způsob cestování.

Nespěchat se stává potěšením
Žijeme ve společnosti, kde jde všechno rychleji a rychleji. Na palubě trajektu Stena Line nebo Scandlines si užijete hladký start z Sassnitzu a plavbu do Trelleborgu rychlostí menší než 40 km/h. Všechny lodě jsou vybaveny salonky, restauracemi, promenádními palubami a někdy i mnohem více... Není vyloučeno, že budete mít pocit, že jste do Trelleborgu dorazili příliš rychle, protože zážitek je to tak příjemný!
Chcete-li se nadýchat mořského vzduchu
Příznivých účinků mořského vzduchu na zdraví je celá řada. V Sassnitzu se hned po opuštění přístavu projděte po palubě lodi Stena Line nebo Scandlines a vychutnejte si mořskou sprchu a osvěžující mořský vzduch obohacený kyslíkem: skutečná thalasso kúra a velmi účinná ventilace plic! Pocit pohody se vás rychle zmocní. Díky tomu začnete svou dovolenou v Trelleborgu plni energie.
Odpočinete si mnohem více než v autě
Vzhledem ke zvýšené bdělosti, kterou řízení auta na dlouhých cestách vyžaduje, je řízení vyčerpávající. Cesta trajektem Sassnitz Trelleborg je přesným opakem. Trajekty provozované společnostmi Stena Line nebo Scandlines mají prostory určené k odpočinku nebo zábavě: salonky nebo kajuty, venkovní solária, bary a restaurace... Jistě začnete svou dovolenou v Trelleborgu již odpočatí.

Které společnosti provozují přepravu mezi Sassnitz a Trelleborg?

Pokud chcete cestovat mezi Sassnitz a Trelleborg trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Stena Line nebo Scandlines, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Stena Line Sassnitz Trelleborg
Stena Line
Stena Line je švédská trajektová společnost nabízející osobní a automobilovou dopravu mezi přístavy v západní Evropě, včetně spojení mezi přístavy Harwich ve Spojeném království a Hook of Holland v Nizozemsku, mezi Hullem a Rotterdamem a mezi Liverpoolem a Belfastem v Severním Irsku. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Sassnitz-Trelleborg a rezervovat si jízdenku Stena Line mezi Sassnitz a Trelleborg. Stena Line provozuje 14 přejezdů týdně do Trelleborg z Sassnitz a doba jízdy je 4 hodin. Více informací o společnosti Stena Line
4 hodin
14 přejezdů týdně
Scandlines Sassnitz Trelleborg
Scandlines
Společnost Scandlines byla založena v roce 1998 a sídlí v Dánsku. Nabízí přejezdy mezi Dánskem a Německem. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Sassnitz-Trelleborg a rezervovat si jízdenku Scandlines mezi Sassnitz a Trelleborg. Více informací o společnosti Scandlines

Odkud vyplouvají trajekty v Sassnitz? Kam připlouvají lodě v Trelleborg?

Přístav odjezdu v Sassnitz

Trajekty Stena Line nebo Scandlines vyplouvají do Trelleborg z následujících přístavů v Sassnitz:

Sassnitz
Mapa

Přístav příjezdu v Trelleborg

Lodě společnosti Scandlines nebo Stena Line připlouvají do Trelleborg z následujících přístavů:

Trelleborg
Mapa
Další alternativní plavby z Sassnitz do Trelleborg
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Sassnitz do Trelleborg, bude vám cesta dlouhá 100 km mezi Sassnitz a Trelleborg trvat nejméně 4 hodin.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Sassnitz a Trelleborg méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Stena Line a Scandlines). V současné době se mezi Sassnitz a Trelleborg uskuteční 14 přejezdů týdně.

Mezi Sassnitz a Trelleborg jezdí 2 trajektových společností: Stena Line a Scandlines.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Scandlines, Stena Line, TT-Line.

Během cesty mezi Sassnitz a Trelleborg urazíte 100 km.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu