Cestování trajektem z Sete do Maroko

Cestování trajektem z Sete do Maroko je skvělou volbou! Trajekty Sete Maroko provozuje 2 lodních společností (Baleària nebo Grandi Navi Veloci), které obsluhují přístavy Al Hoceima, Nador, Tanger a Sete.

Chcete-li mít jistotu, že najdete levnou lodní jízdenku Sete Maroko, doporučujeme použít náš vyhledávač, který porovnává nabídky, ceny a jízdní řády společností Baleària a Grandi Navi Veloci.

S celkovou frekvencí více než 3 přejezdů týdně, v závislosti na ročním období, máte spoustu možností pro plánování vaší cesty lodí Sete Maroko.

Trajekt Sete Maroko v číslech

Země
Francie
Maroko
Počet přejezdů
3 přejezdů týdně
Počet přístavů
4
Počet trajektových spojení
3
Počet trajektových společností
2
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Všechny trasy trajektů Sete Maroko

Hledáte trajekt z Sete do Maroko? Objevte nejoblíbenější trasy, které umožňují plavbu mezi těmito různými regiony. Ať už se chcete dostat na ostrovy, do historických přístavů nebo na malebné pláže, trajekty představují pohodlný a komfortní způsob cestování mezi Sete a Maroko. Pohodlné kajuty, restaurace na palubě, kina, aktivity pro děti... trajekty společností Grandi Navi Veloci nebo Baleària nabízejí vynikající vybavení a služby pro celou rodinu.

Pro naplánování cesty trajektem do Sete, Tanger, Nador nebo Al Hoceima použijte náš nástroj pro porovnání cen a najděte nejlepší nabídky trajektových jízdenek Sete Maroko, které vám ušetří čas i peníze. Pomocí našeho snadno použitelného srovnávače cen můžete najít nabídky a jízdní řády od řady trajektových společností včetně Baleària nebo Grandi Navi Veloci. Určitě se najde nabídka, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu. Vyhledávejte z 3 trajektových tras mezi Sete a Maroko!

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování
Trajekt Sete Maroko - Levné jízdenky

Průvodce cestou trajektem z Sete do Maroko

Maroko: Cesta trajektem a objevování země

Španělský přístav Algeciras je jedním z hlavních výchozích míst pro trajekty do Maroka, odkud jezdí spoje do přístavů Tanger a Ceuta. Je snadno dostupný z města Malaga, které má mezinárodní letiště. Případně můžete využít trajekt z přístavu Tarifa, který je od Algecirasu vzdálen přibližně 20 km. Toto město je známé svými bílými písečnými plážemi a místy pro kitesurfing.

Francouzský přístav Sète nabízí také pravidelné spojení do Maroka, včetně Tangeru a Nadoru. Přístav se nachází na jihu Francie, asi 30 km od Montpellier, a je snadno dostupný autem nebo vlakem.

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

None

None
None
None