Doporučená trasa
Sikinos
Přímá cesta trajekt do Kythnos
Kythnos
Viz ceny
Alternativní trasy
Sikinos
Cesta trajekt do Folegandros
Folegandros
Cesta trajekt do Kythnos
Kythnos
Viz ceny
Sikinos
Cesta trajekt do Kimolos
Kimolos
Cesta trajekt do Kythnos
Kythnos
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Sikinos do Kythnos ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Sikinos do Kythnos? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Sikinos do Kythnos je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Sikinos do Kythnos může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Sikinos do Kythnos co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Zante Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines nebo LANE Sea Line. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Sikinos Kythnos, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Zante Ferries nebo Sea Jets nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Sikinos do Kythnos, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Sikinos do Kythnos

Přístav odjezdu
Sikinos
Řecko
Kykladské ostrovy
Přístav příjezdu
Kythnos
Řecko
Kykladské ostrovy
Vzdálenost
101 km
Trajektové společnosti
Zante Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines, LANE Sea Line
Četnost přejezdů
1 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
5 hodin 10 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Proč jet trajektem z Sikinos do Kythnos?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Sikinos do Kythnos může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Kythnos. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Sikinos do Kythnos je ideální způsob cestování.

Abyste se na palubě nenudili... na rozdíl od letadla
Obecně platí, že cesta z Sikinosu do Kythnosu je mnohem rychlejší letadlem. Problémem je, že jste na svém místě uvězněni několik hodin. Naopak během plavby Sikinos-Kythnos na trajektu Sea Jets nebo Zante Ferries máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Letadlo vám nikdy neposkytne tolik služeb během cesty.
Užijte si velmi pozorný personál
Personál Zante Ferries nebo Sea Jets vám bude k dispozici od okamžiku, kdy loď opustí Sikinos, až do okamžiku, kdy opustí Kythnos. Zorientují vás na lodi, dovedou vás do vaší kajuty, obslouží vás v restauraci a zodpoví všechny vaše dotazy. Na lodi běžně najdete informační bod, většinou na hlavní palubě.
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Obecně platí, že když jedeme na dovolenou k moři, vyhledáváme co nejvíce výhled na moře (v restauraci, v hotelu, na výletě...). Během plavby přes Sikinos Kythnos, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Zante Ferries nebo Sea Jets, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Restaurace, bary, salonky, kajuty... nádherný výhled na moře je na lodi všudypřítomný.

Které společnosti provozují přepravu mezi Sikinos a Kythnos?

Pokud chcete cestovat mezi Sikinos a Kythnos trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Zante Ferries nebo Sea Jets, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Zante Ferries Sikinos Kythnos
Zante Ferries
Společnost Zakynthos Ferries byla založena v roce 1990 a sídlí na řeckém ostrově Zakynthos. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Sikinos-Kythnos a rezervovat si jízdenku Zante Ferries mezi Sikinos a Kythnos. Zante Ferries provozuje 1 přejezdů týdně do Kythnos z Sikinos a doba jízdy je 5 hodin 10 min. Více informací o společnosti Zante Ferries
5 hodin 10 min
1 přejezdů týdně
Sea Jets Sikinos Kythnos
Sea Jets
Sea Jets je řecká lodní společnost založená v roce 1989. Provozuje přibližně 140 linek mezi Pireem a Krétou a Kykladským souostrovím. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Sikinos-Kythnos a rezervovat si jízdenku Sea Jets mezi Sikinos a Kythnos. Sea Jets provozuje 1 přejezdů týdně do Kythnos z Sikinos a doba jízdy je 8 hodin 30 min. Více informací o společnosti Sea Jets
8 hodin 30 min
1 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Sikinos? Kam připlouvají lodě v Kythnos?

Přístav odjezdu v Sikinos

Trajekty Zante Ferries nebo Sea Jets vyplouvají do Kythnos z následujících přístavů v Sikinos:

Sikinos
Mapa

Přístav příjezdu v Kythnos

Lodě společnosti Sea Jets nebo Zante Ferries připlouvají do Kythnos z následujících přístavů:

Kythnos
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Sikinos do Kythnos, bude vám cesta dlouhá 101 km mezi Sikinos a Kythnos trvat nejméně 5 hodin 10 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Sikinos a Kythnos méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Zante Ferries a Sea Jets). V současné době se mezi Sikinos a Kythnos uskuteční 1 přejezdů týdně.

Mezi Sikinos a Kythnos jezdí 2 trajektových společností: Zante Ferries a Sea Jets.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Zante Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines, LANE Sea Line.

Během cesty mezi Sikinos a Kythnos urazíte 101 km.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu