Skiathos
Přímá cesta trajekt do Mantoudi
Mantoudi
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Skiathos do Mantoudi ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Skiathos do Mantoudi? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Skiathos do Mantoudi je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Skiathos do Mantoudi může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Skiathos do Mantoudi co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Sea Jets nebo Anes Ferries. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Skiathos Mantoudi, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Sea Jets nebo Anes Ferries nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Skiathos do Mantoudi, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Skiathos do Mantoudi

Přístav odjezdu
Skiathos
Řecko
Ostrovy Sporades
Přístav příjezdu
Mantoudi
Řecko
Střední Řecko
Vzdálenost
39 km
Trajektové společnosti
Sea Jets, Anes Ferries
Četnost přejezdů
5 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
1 hodin 30 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Skiathos Mantoudi: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Skiathos do Mantoudi se pohybují od 666 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 3307 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Skiathos - Mantoudi, je 1900 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Skiathos do Mantoudi je 1 hodin 51 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Mantoudi 2 hodin 15 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Mantoudi za 1 hodin 40 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Skiathos ve 10:15. Poslední loď do Mantoudi vyplouvá z přístavu Skiathos ve 14:45.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Skiathos do Mantoudi.
1900 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Skiathos do Mantoudi (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
666 Kč - 3307 Kč
Průměrná doba přejezdu Skiathos Mantoudi
1 hodin 51 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Mantoudi
10:15
Čas odjezdu posledního trajektu do Mantoudi
14:45
Čas příjezdu prvního trajektu do Mantoudi
11:55
Čas příjezdu posledního trajektu do Mantoudi
17:00

Proč jet trajektem z Skiathos do Mantoudi?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Skiathos do Mantoudi může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Mantoudi. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Skiathos do Mantoudi je ideální způsob cestování.

Pro pohodlí kajuty
Přestože není povinné absolvovat plavbu z Skiathosu do Mantoudiu rezervací kajuty, připravujete se o komfort, který trajekt jako jediný druh dopravy nabízí. Stejně jako skutečné hotelové pokoje nabízejí cestujícím lůžka, koupelny a v některých apartmánech i průzory a balkony. I na denní plavbě je možné si užívat soukromí v kajutě a je to mnohem pohodlnější než sedět v salonku.
Pro pečující personál
Personál Sea Jets nebo Anes Ferries vám bude k dispozici od okamžiku, kdy loď opustí Skiathos, až do okamžiku, kdy opustí Mantoudi. Na lodi běžně najdete informační bod, většinou na hlavní palubě.
Protože je to ideální způsob cestování s rodinou!
Neexistuje lepší způsob cestování mezi Skiathosem a Mantoudiem s rodinou než trajektem. Vše je jednodušší. Jakmile opustíte Skiathos, představte si, jak vaše děti prozkoumávají loď, tráví dlouhé chvíle hraním v dětských koutcích nebo ve videohrách a hernách (pro teenagery), sledují nejnovější filmy v kině, sdílejí rodinné jídlo v restauraci nebo obdivují kouzelnické představení či další nesčetné aktivity. Na palubě trajektu do Mantoudiu čas letí rychleji, než si myslíte, a tento námořní zážitek mezi Skiathosem a Mantoudiem zůstane pro vaše děti dlouho nezapomenutelný.

Které společnosti provozují přepravu mezi Skiathos a Mantoudi?

Pokud chcete cestovat mezi Skiathos a Mantoudi trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Sea Jets nebo Anes Ferries, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Sea Jets Skiathos Mantoudi
Sea Jets
Sea Jets je řecká lodní společnost založená v roce 1989. Provozuje přibližně 140 linek mezi Pireem a Krétou a Kykladským souostrovím. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Skiathos-Mantoudi a rezervovat si jízdenku Sea Jets mezi Skiathos a Mantoudi. Více informací o společnosti Sea Jets
Anes Ferries Skiathos Mantoudi
Anes Ferries
Anes Ferries je trajektová společnost se sídlem v Benátkách v Itálii. Nabízí trajektové přepravy do několika destinací v Itálii, Chorvatsku a Albánii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Skiathos-Mantoudi a rezervovat si jízdenku Anes Ferries mezi Skiathos a Mantoudi. Anes Ferries provozuje 5 přejezdů týdně do Mantoudi z Skiathos a doba jízdy je 1 hodin 30 min. Více informací o společnosti Anes Ferries
1 hodin 30 min
5 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Skiathos? Kam připlouvají lodě v Mantoudi?

Přístav odjezdu v Skiathos

Trajekty Sea Jets nebo Anes Ferries vyplouvají do Mantoudi z následujících přístavů v Skiathos:

Skiathos
Mapa

Přístav příjezdu v Mantoudi

Lodě společnosti Anes Ferries nebo Sea Jets připlouvají do Mantoudi z následujících přístavů:

Mantoudi
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Skiathos do Mantoudi, bude vám cesta dlouhá 39 km mezi Skiathos a Mantoudi trvat nejméně 1 hodin 30 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Skiathos a Mantoudi méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Sea Jets a Anes Ferries). V současné době se mezi Skiathos a Mantoudi uskuteční 5 přejezdů týdně.

Mezi Skiathos a Mantoudi jezdí 2 trajektových společností: Sea Jets a Anes Ferries.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Sea Jets, Anes Ferries.

Během cesty mezi Skiathos a Mantoudi urazíte 39 km.

Ceny lodních lístků z Skiathos do Mantoudi se pohybují od 666 Kč za nejnižší cenu až po 3307 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 1900 Kč.

První trajekt z Skiathos odjíždí ve 10:15 do Mantoudi.

Poslední trajekt do Mantoudi obvykle vyplouvá z Skiathos ve 14:45.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu