Skiathos
Přímá cesta trajekt do Skopelos
Skopelos
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Skiathos do Skopelos ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Skiathos do Skopelos? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Skiathos do Skopelos je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Skiathos do Skopelos může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Skiathos do Skopelos co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins, Magic Sea Ferries nebo Hellenic Seaways. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Skiathos Skopelos, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Aegean Flying Dolphins, Hellenic Seaways, Anes Ferries, Sea Jets nebo Magic Sea Ferries nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Skiathos do Skopelos, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Skiathos do Skopelos

Přístav odjezdu
Skiathos
Řecko
Ostrovy Sporades
Přístav příjezdu
Skopelos
Řecko
Ostrovy Sporades
Vzdálenost
21 km
Trajektové společnosti
Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways
Četnost přejezdů
3 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
30 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Skiathos Skopelos: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Skiathos do Skopelos se pohybují od 271 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 1752 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Skiathos - Skopelos, je 839 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Skiathos do Skopelos je 1 hodin 3 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Skopelos 1 hodin 30 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Skopelos za 30 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Skiathos ve 10:05. Poslední loď do Skopelos vyplouvá z přístavu Skiathos ve 20:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Skiathos do Skopelos.
839 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Skiathos do Skopelos (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
271 Kč - 1752 Kč
Průměrná doba přejezdu Skiathos Skopelos
1 hodin 3 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Skopelos
10:05
Čas odjezdu posledního trajektu do Skopelos
20:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Skopelos
10:55
Čas příjezdu posledního trajektu do Skopelos
21:05

Proč jet trajektem z Skiathos do Skopelos?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Skiathos do Skopelos může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Skopelos. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Skiathos do Skopelos je ideální způsob cestování.

Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Obecně platí, že když jedeme na dovolenou k moři, vyhledáváme co nejvíce výhled na moře (v restauraci, v hotelu, na výletě...). Během plavby přes Skiathos Skopelos, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Aegean Flying Dolphins, Hellenic Seaways, Anes Ferries, Sea Jets nebo Magic Sea Ferries, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Restaurace, bary, salonky, kajuty... nádherný výhled na moře je na lodi všudypřítomný.
Abyste se na palubě nenudili... na rozdíl od letadla
Pokud porovnáte rychlost, letadlo je určitě nejrychlejší způsob, jak se dostat z Skiathosu do Skopelosu. Jste však uvězněni na sedadle, připoutáni bezpečnostním pásem a nemáte téměř žádnou možnost cestovat. Naopak během plavby Skiathos-Skopelos na trajektu Magic Sea Ferries, Sea Jets, Anes Ferries, Hellenic Seaways nebo Aegean Flying Dolphins máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Úplně jiný zážitek než z letu!
Protože je to ideální způsob cestování s rodinou!
Cestování trajektem je prostě ideální způsob, jak cestovat mezi Skiathosem a Skopelosem, když jste s rodinou a zejména s dětmi. Vše je jednodušší. Jakmile opustíte Skiathos, představte si, jak vaše děti prozkoumávají loď, tráví dlouhé chvíle hraním v dětských koutcích nebo ve videohrách a hernách (pro teenagery), sledují nejnovější filmy v kině, sdílejí rodinné jídlo v restauraci nebo obdivují kouzelnické představení či další nesčetné aktivity. Na palubě trajektu do Skopelosu čas letí rychleji, než si myslíte, a tento námořní zážitek mezi Skiathosem a Skopelosem zůstane pro vaše děti dlouho nezapomenutelný.

Které společnosti provozují přepravu mezi Skiathos a Skopelos?

Pokud chcete cestovat mezi Skiathos a Skopelos trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Aegean Flying Dolphins, Hellenic Seaways, Anes Ferries, Sea Jets nebo Magic Sea Ferries, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Aegean Flying Dolphins Skiathos Skopelos
Aegean Flying Dolphins
Společnost Aegean Flying Dolphins provozuje trajektovou dopravu do Řecko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Skiathos a Skopelos. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Skiathos-Skopelos a rezervovat si jízdenku Aegean Flying Dolphins mezi Skiathos a Skopelos. Více informací o společnosti Aegean Flying Dolphins
Hellenic Seaways Skiathos Skopelos
Hellenic Seaways
Společnost Hellenic Seaways byla založena v roce 2000 a sídlí v Aténách v Řecku. Společnost obsluhuje řecké ostrovy a oblast Egejského moře. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Skiathos-Skopelos a rezervovat si jízdenku Hellenic Seaways mezi Skiathos a Skopelos. Hellenic Seaways provozuje 10 přejezdů týdně do Skopelos z Skiathos a doba jízdy je 30 min. Více informací o společnosti Hellenic Seaways
30 min
10 přejezdů týdně
Anes Ferries Skiathos Skopelos
Anes Ferries
Anes Ferries je trajektová společnost se sídlem v Benátkách v Itálii. Nabízí trajektové přepravy do několika destinací v Itálii, Chorvatsku a Albánii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Skiathos-Skopelos a rezervovat si jízdenku Anes Ferries mezi Skiathos a Skopelos. Anes Ferries provozuje 2 přejezdů týdně do Skopelos z Skiathos a doba jízdy je 5 hodin 50 min. Více informací o společnosti Anes Ferries
5 hodin 50 min
2 přejezdů týdně
Sea Jets Skiathos Skopelos
Sea Jets
Sea Jets je řecká lodní společnost založená v roce 1989. Provozuje přibližně 140 linek mezi Pireem a Krétou a Kykladským souostrovím. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Skiathos-Skopelos a rezervovat si jízdenku Sea Jets mezi Skiathos a Skopelos. Více informací o společnosti Sea Jets
Magic Sea Ferries Skiathos Skopelos
Magic Sea Ferries
Společnost Magic Sea Ferries provozuje trajektovou dopravu do Řecko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Skiathos a Skopelos. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Skiathos-Skopelos a rezervovat si jízdenku Magic Sea Ferries mezi Skiathos a Skopelos. Více informací o společnosti Magic Sea Ferries

Odkud vyplouvají trajekty v Skiathos? Kam připlouvají lodě v Skopelos?

Přístav odjezdu v Skiathos

Trajekty Aegean Flying Dolphins, Hellenic Seaways, Anes Ferries, Sea Jets nebo Magic Sea Ferries vyplouvají do Skopelos z následujících přístavů v Skiathos:

Skiathos
Mapa
Skiathos
Mapa

Přístav příjezdu v Skopelos

Lodě společnosti Magic Sea Ferries, Sea Jets, Anes Ferries, Hellenic Seaways nebo Aegean Flying Dolphins připlouvají do Skopelos z následujících přístavů:

Skopelos
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Skiathos do Skopelos, bude vám cesta dlouhá 21 km mezi Skiathos a Skopelos trvat nejméně 30 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Skiathos a Skopelos méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Aegean Flying Dolphins, Hellenic Seaways, Anes Ferries, Sea Jets a Magic Sea Ferries). V současné době se mezi Skiathos a Skopelos uskuteční 3 přejezdů denně.

Mezi Skiathos a Skopelos jezdí 5 trajektových společností: Aegean Flying Dolphins, Hellenic Seaways, Anes Ferries, Sea Jets a Magic Sea Ferries.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways.

Před rezervací si porovnejte ceny Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways na našich webových stránkách Vivanoda. Poté si vybraný přejezd snadno a bezpečně rezervujte na stránkách našeho partnera.

Pokud chcete změnit nebo zrušit svou rezervaci trajektu Skiathos Skopelos, můžete tak snadno učinit u našeho partnera, který spravuje vaši rezervaci. Vezměte prosím na vědomí, že v závislosti na tarifních podmínkách jsou některé jízdenky nevratné nebo nezměnitelné. Je důležité, abyste to při rezervaci jízdenky vzali v úvahu.

Během cesty mezi Skiathos a Skopelos urazíte 21 km.

Ceny lodních lístků z Skiathos do Skopelos se pohybují od 271 Kč za nejnižší cenu až po 1752 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 839 Kč.

První trajekt z Skiathos odjíždí ve 10:05 do Skopelos.

Poslední trajekt do Skopelos obvykle vyplouvá z Skiathos ve 20:00.

Zažijte přejezd trajektem z Skiathos do Skopelos

Pokud jste ještě nikdy nejeli trajektem, je těžké si představit, jak vypadá den na moři mezi Skiathos a Skopelos. Popíšeme vám proto tento jedinečný cestovní zážitek od nalodění v Skiathos až po vylodění v Skopelos, abychom vám pomohli lépe se promítnout do námořního světa společností Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins, Magic Sea Ferries a Hellenic Seaways. Najdete zde také několik turistických a praktických informací o Skiathos a Skopelos.

Nalodění v Skiathos

Než se vydáte na cestu trajektem z Skiathos do Skopelos, zde je několik kroků, které je třeba učinit před naloděním:

  • Čas příjezdu do přístavu Skiathos / Do přístavu Skiathos byste měli dorazit s dostatečným předstihem. Ověřte si to prosím u společnosti Magic Sea Ferries, Sea Jets, Anes Ferries, Hellenic Seaways nebo Aegean Flying Dolphins. Po uplynutí této doby vám společnost může odmítnout nástup na palubu.
  • Odbavení na plavbu Skiathos - Skopelos / Jděte k přepážce společnosti Magic Sea Ferries, Sea Jets, Anes Ferries, Hellenic Seaways nebo Aegean Flying Dolphins na trajektovém terminálu Skiathos a odbavte se s pasem nebo občanským průkazem a číslem rezervace. Pokud cestujete autem, stůjte ve vyhrazených pruzích. Odbavení bude probíhat přímo z vašeho vozidla.
  • Nástup na trajekt do Skopelos / V terminálu trajektů Skiathos jsou vysílány informační zprávy vyzývající k nalodění. Při cestě autem se řiďte pokyny pracovníků Aegean Flying Dolphins, Hellenic Seaways, Anes Ferries, Sea Jets nebo Magic Sea Ferries k nástupu a zaparkujte své vozidlo na palubě.

Život na palubě trajektu mezi Skiathos a Skopelos

Na lodích Magic Sea Ferries, Sea Jets, Anes Ferries, Hellenic Seaways nebo Aegean Flying Dolphins si každý najde něco pro sebe. Někdo bude chtít odpočívat v některém z lehátek, jiný bude chtít využít všechny služby nabízené na palubě nebo si prostě jen užívat výhled na moře z paluby lodi.

Skopelos je na dohled, vylodění se blíží!

Zde je několik informací k vylodění v Skopelos:

  • Blíží se k přístavu Skopelos / Po zakotvení trajektu se budete moci vrátit do lodní garáže. Není třeba spěchat. Nejlepší je počkat na vnější palubě a sledovat manévrování trajektu do přístavu Skopelos.
  • Pokud jste v kajutě. / Svou kajutu musíte opustit přibližně půl hodiny před příjezdem do Skopelos Harbour.
  • Opusťte loď a Skopelos je váš / Vyjet z lodní garáže je poměrně rychlé. Jako chodec se dostanete ven ještě rychleji. V Skopelos nelze vyloučit celní kontrolu. Konečně váš pobyt v Skopelos začíná naostro!

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu