Skopelos
Přímá cesta trajekt do Alonnisos
Alonnisos
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Skopelos do Alonnisos ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Skopelos do Alonnisos? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Skopelos do Alonnisos je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Skopelos do Alonnisos může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Skopelos do Alonnisos co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins nebo Magic Sea Ferries. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Skopelos Alonnisos, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways nebo Aegean Flying Dolphins nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Skopelos do Alonnisos, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Skopelos do Alonnisos

Přístav odjezdu
Skopelos
Řecko
Ostrovy Sporades
Přístav příjezdu
Alonnisos
Řecko
Ostrovy Sporades
Vzdálenost
23 km
Trajektové společnosti
Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins, Magic Sea Ferries
Četnost přejezdů
3 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
20 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Skopelos Alonnisos: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Skopelos do Alonnisos se pohybují od 197 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 1135 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Skopelos - Alonnisos, je 494 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Skopelos do Alonnisos je 26 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Alonnisos 30 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Alonnisos za 15 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Skopelos ve 11:00. Poslední loď do Alonnisos vyplouvá z přístavu Skopelos ve 21:10.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Skopelos do Alonnisos.
494 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Skopelos do Alonnisos (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
197 Kč - 1135 Kč
Průměrná doba přejezdu Skopelos Alonnisos
26 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Alonnisos
11:00
Čas odjezdu posledního trajektu do Alonnisos
21:10
Čas příjezdu prvního trajektu do Alonnisos
11:15
Čas příjezdu posledního trajektu do Alonnisos
21:30

Proč jet trajektem z Skopelos do Alonnisos?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Skopelos do Alonnisos může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Alonnisos. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Skopelos do Alonnisos je ideální způsob cestování.

Nemusíte se tedy obávat množství zavazadel.
U jiných druhů dopravy jsme často omezeni na 1 zavazadlo a každé další zavazadlo je zpoplatněno. Při nástupu na trajekt Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways nebo Aegean Flying Dolphins v Skopelosu si však můžete vzít libovolné množství zavazadel, pokud jsou uložena ve vozidle. Pokud cestujete jako pěší, mohou být podmínky přísnější, protože zavazadla budete muset mít u sebe až do příjezdu do Alonnisosu. Vyplatí se však zeptat se personálu Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways nebo Aegean Flying Dolphins, zda má loď k dispozici úschovnu zavazadel, kde si můžete svá zavazadla ponechat až do příjezdu do Alonnisosu.
Protože je to ideální způsob cestování s rodinou!
Neexistuje lepší způsob cestování mezi Skopelosem a Alonnisosem s rodinou než trajektem. Všechno je jednodušší. Jakmile opustíte Skopelos, představte si, jak vaše děti prozkoumávají loď, tráví dlouhé chvíle hraním v dětských koutcích nebo ve videohrách a hernách (pro teenagery), sledují nejnovější filmy v kině, sdílejí rodinné jídlo v restauraci nebo obdivují kouzelnické představení či další nesčetné aktivity. Tato plavba lodí mezi Skopelosem a Alonnisosem zůstane pro vaše děti nezapomenutelným zážitkem.
Odpočinete si mnohem více než v autě
Dlouhé cesty autem jsou únavné a vyžadují neustálou ostražitost při řízení. Cesta trajektem Skopelos Alonnisos je přesným opakem. Trajekty provozované společnostmi Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways nebo Aegean Flying Dolphins mají prostory určené k odpočinku nebo zábavě: salonky nebo kajuty, venkovní solária, bary a restaurace... Jistě začnete svou dovolenou v Alonnisosu již odpočatí.

Které společnosti provozují přepravu mezi Skopelos a Alonnisos?

Pokud chcete cestovat mezi Skopelos a Alonnisos trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways nebo Aegean Flying Dolphins, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Anes Ferries Skopelos Alonnisos
Anes Ferries
Anes Ferries je trajektová společnost se sídlem v Benátkách v Itálii. Nabízí trajektové přepravy do několika destinací v Itálii, Chorvatsku a Albánii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Skopelos-Alonnisos a rezervovat si jízdenku Anes Ferries mezi Skopelos a Alonnisos. Anes Ferries provozuje 2 přejezdů týdně do Alonnisos z Skopelos a doba jízdy je 30 min. Více informací o společnosti Anes Ferries
30 min
2 přejezdů týdně
Magic Sea Ferries Skopelos Alonnisos
Magic Sea Ferries
Společnost Magic Sea Ferries provozuje trajektovou dopravu do Řecko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Skopelos a Alonnisos. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Skopelos-Alonnisos a rezervovat si jízdenku Magic Sea Ferries mezi Skopelos a Alonnisos. Více informací o společnosti Magic Sea Ferries
Sea Jets Skopelos Alonnisos
Sea Jets
Sea Jets je řecká lodní společnost založená v roce 1989. Provozuje přibližně 140 linek mezi Pireem a Krétou a Kykladským souostrovím. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Skopelos-Alonnisos a rezervovat si jízdenku Sea Jets mezi Skopelos a Alonnisos. Více informací o společnosti Sea Jets
Hellenic Seaways Skopelos Alonnisos
Hellenic Seaways
Společnost Hellenic Seaways byla založena v roce 2000 a sídlí v Aténách v Řecku. Společnost obsluhuje řecké ostrovy a oblast Egejského moře. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Skopelos-Alonnisos a rezervovat si jízdenku Hellenic Seaways mezi Skopelos a Alonnisos. Hellenic Seaways provozuje 14 přejezdů týdně do Alonnisos z Skopelos a doba jízdy je 20 min. Více informací o společnosti Hellenic Seaways
20 min
14 přejezdů týdně
Aegean Flying Dolphins Skopelos Alonnisos
Aegean Flying Dolphins
Společnost Aegean Flying Dolphins provozuje trajektovou dopravu do Řecko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Skopelos a Alonnisos. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Skopelos-Alonnisos a rezervovat si jízdenku Aegean Flying Dolphins mezi Skopelos a Alonnisos. Více informací o společnosti Aegean Flying Dolphins

Odkud vyplouvají trajekty v Skopelos? Kam připlouvají lodě v Alonnisos?

Přístav odjezdu v Skopelos

Trajekty Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways nebo Aegean Flying Dolphins vyplouvají do Alonnisos z následujících přístavů v Skopelos:

Skopelos
Mapa

Přístav příjezdu v Alonnisos

Lodě společnosti Aegean Flying Dolphins, Hellenic Seaways, Sea Jets, Magic Sea Ferries nebo Anes Ferries připlouvají do Alonnisos z následujících přístavů:

Alonissos
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Skopelos do Alonnisos, bude vám cesta dlouhá 23 km mezi Skopelos a Alonnisos trvat nejméně 20 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Skopelos a Alonnisos méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways a Aegean Flying Dolphins). V současné době se mezi Skopelos a Alonnisos uskuteční 3 přejezdů denně.

Mezi Skopelos a Alonnisos jezdí 5 trajektových společností: Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways a Aegean Flying Dolphins.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins, Magic Sea Ferries.

Před rezervací si porovnejte ceny Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins, Magic Sea Ferries na našich webových stránkách Vivanoda. Poté si vybraný přejezd snadno a bezpečně rezervujte na stránkách našeho partnera.

Pokud chcete změnit nebo zrušit svou rezervaci trajektu Skopelos Alonnisos, můžete tak snadno učinit u našeho partnera, který spravuje vaši rezervaci. Vezměte prosím na vědomí, že v závislosti na tarifních podmínkách jsou některé jízdenky nevratné nebo nezměnitelné. Je důležité, abyste to při rezervaci jízdenky vzali v úvahu.

Během cesty mezi Skopelos a Alonnisos urazíte 23 km.

Ceny lodních lístků z Skopelos do Alonnisos se pohybují od 197 Kč za nejnižší cenu až po 1135 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 494 Kč.

První trajekt z Skopelos odjíždí ve 11:00 do Alonnisos.

Poslední trajekt do Alonnisos obvykle vyplouvá z Skopelos ve 21:10.

Jak vypadá přejezd trajektem z Skopelos do Alonnisos?

Pokud jste ještě nikdy nejeli trajektem, je těžké si představit, jak vypadá den na moři mezi Skopelos a Alonnisos. Abychom vám pomohli lépe se vžít do zážitků z plavby Skopelos Alonnisos na palubě Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins nebo Magic Sea Ferries, vysledovali jsme jednotlivé fáze cesty od nalodění v Skopelos až po vylodění v Alonnisos. Najdete zde také praktické informace o Skopelos a Alonnisos.

Odjezd trajektem z Skopelos

Před zahájením cesty trajektem Skopelos Alonnisos je třeba provést několik kroků:

  • Prezentace v přístavu Skopelos / Na příjezd do přístaviště trajektů v Skopelos si musíte vyhradit určitou dobu (ověřte si u společnosti Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways nebo Aegean Flying Dolphins) před skutečným časem odjezdu lodi. Po uplynutí této doby již není vaše rezervace zaručena.
  • Odbavení na přejezd Skopelos - Alonnisos / Na trajektovém terminálu Skopelos vyhledejte přepážky Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways nebo Aegean Flying Dolphins a předložte svůj pas a číslo rezervace. Pokud cestujete autem, stůjte ve vyhrazených pruzích. Odbavení bude probíhat přímo z vašeho vozidla.
  • Nástup na loď do Alonnisos / V terminálu trajektů v Skopelos sledujte hlasové zprávy vyzývající k nalodění. Ve vašem vozidle bude personál Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways nebo Aegean Flying Dolphins pokračovat v nástupu na palubu po jednotlivých řádcích. Trpělivě vyčkejte, až na vás přijde řada.

Život na palubě trajektu mezi Skopelos a Alonnisos

Na palubě lodi Aegean Flying Dolphins, Hellenic Seaways, Sea Jets, Magic Sea Ferries nebo Anes Ferries si můžete vybrat aktivity podle svých preferencí! Někteří cestující budou chtít relaxovat v soukromí kajuty, zatímco jiní si budou užívat v barech, restauracích, hernách a obchodech.

Trajekt se blíží k Alonnisos, vylodění se blíží!

Na závěr naleznete několik informací o vylodění trajektu v Alonnisos:

  • Alonnisos přístav je na dohled / Po zakotvení trajektu se budete moci vrátit do lodní garáže. Nemá smysl spěchat. Pokud chcete počkat, doporučujeme sledovat vplutí do přístavu Alonnisos z vnější paluby.
  • Pokud jste v kajutě. / Svou kajutu musíte opustit přibližně půl hodiny před příjezdem do Alonnisos Harbour.
  • Opusťte loď a Alonnisos je váš / Po otevření garážových vrat je výstup z lodi poměrně rychlý. Jako pěší je to ještě rychlejší. V Alonnisos nelze vyloučit celní kontrolu. Konečně začala vaše dovolená v Alonnisos!

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu