Skopelos
Přímá cesta trajekt do Volos
Volos
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Skopelos do Volos ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Skopelos do Volos? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Skopelos do Volos je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Skopelos do Volos může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Skopelos do Volos co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries nebo Aegean Flying Dolphins. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Skopelos Volos, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries nebo Aegean Flying Dolphins nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Skopelos do Volos, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Skopelos do Volos

Přístav odjezdu
Skopelos
Řecko
Ostrovy Sporades
Přístav příjezdu
Volos
Řecko
Thesálie
Vzdálenost
73 km
Trajektové společnosti
Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins
Četnost přejezdů
3 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
2 hodin 50 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Skopelos Volos: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Skopelos do Volos se pohybují od 938 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 4837 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Skopelos - Volos, je 2246 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Skopelos do Volos je 3 hodin 44 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Volos 4 hodin 20 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Volos za 2 hodin 30 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Skopelos ve 07:00. Poslední loď do Volos vyplouvá z přístavu Skopelos ve 14:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Skopelos do Volos.
2246 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Skopelos do Volos (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
938 Kč - 4837 Kč
Průměrná doba přejezdu Skopelos Volos
3 hodin 44 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Volos
07:00
Čas odjezdu posledního trajektu do Volos
14:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Volos
09:35
Čas příjezdu posledního trajektu do Volos
18:15

Proč jet trajektem z Skopelos do Volos?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Skopelos do Volos může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Volos. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Skopelos do Volos je ideální způsob cestování.

Abyste se na palubě nenudili... na rozdíl od letadla
Obecně platí, že k cestě do Volosu nebo kamkoli jinam je nejrychlejší letadlo. Být dlouhé hodiny připoután k sedadlu však není vždy příjemné. Naopak během plavby Skopelos-Volos na trajektu Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets nebo Hellenic Seaways máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Letadlo vám nikdy neposkytne tolik služeb během cesty.
Odpočinete si mnohem více než v autě
Dlouhé cesty autem jsou únavné a vyžadují neustálou ostražitost při řízení. Cesta trajektem Skopelos Volos je pravým opakem! Trajekty provozované společnostmi Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries nebo Aegean Flying Dolphins mají prostory určené k odpočinku nebo zábavě: salonky nebo kajuty, venkovní solária, bary a restaurace... Do Volosu dorazíte bez stresu a naprosto uvolnění.
Chcete-li se nadýchat mořského vzduchu
Zdravotní účinky moře jsou již dlouho prokázané. V Skopelosu se hned po opuštění přístavu projděte po palubě lodi Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries nebo Aegean Flying Dolphins a vychutnejte si mořskou sprchu a osvěžující mořský vzduch obohacený kyslíkem: skutečná thalasso kúra a velmi účinná ventilace plic! Pocit pohody se vás rychle zmocní. Díky tomu začnete svou dovolenou v Volosu plni energie.

Které společnosti provozují přepravu mezi Skopelos a Volos?

Pokud chcete cestovat mezi Skopelos a Volos trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries nebo Aegean Flying Dolphins, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Hellenic Seaways Skopelos Volos
Hellenic Seaways
Společnost Hellenic Seaways byla založena v roce 2000 a sídlí v Aténách v Řecku. Společnost obsluhuje řecké ostrovy a oblast Egejského moře. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Skopelos-Volos a rezervovat si jízdenku Hellenic Seaways mezi Skopelos a Volos. Hellenic Seaways provozuje 14 přejezdů týdně do Volos z Skopelos a doba jízdy je 2 hodin 50 min. Více informací o společnosti Hellenic Seaways
2 hodin 50 min
14 přejezdů týdně
Sea Jets Skopelos Volos
Sea Jets
Sea Jets je řecká lodní společnost založená v roce 1989. Provozuje přibližně 140 linek mezi Pireem a Krétou a Kykladským souostrovím. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Skopelos-Volos a rezervovat si jízdenku Sea Jets mezi Skopelos a Volos. Více informací o společnosti Sea Jets
Anes Ferries Skopelos Volos
Anes Ferries
Anes Ferries je trajektová společnost se sídlem v Benátkách v Itálii. Nabízí trajektové přepravy do několika destinací v Itálii, Chorvatsku a Albánii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Skopelos-Volos a rezervovat si jízdenku Anes Ferries mezi Skopelos a Volos. Anes Ferries provozuje 4 přejezdů týdně do Volos z Skopelos a doba jízdy je 4 hodin 30 min. Více informací o společnosti Anes Ferries
4 hodin 30 min
4 přejezdů týdně
Aegean Flying Dolphins Skopelos Volos
Aegean Flying Dolphins
Společnost Aegean Flying Dolphins provozuje trajektovou dopravu do Řecko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Skopelos a Volos. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Skopelos-Volos a rezervovat si jízdenku Aegean Flying Dolphins mezi Skopelos a Volos. Více informací o společnosti Aegean Flying Dolphins

Odkud vyplouvají trajekty v Skopelos? Kam připlouvají lodě v Volos?

Přístav odjezdu v Skopelos

Trajekty Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries nebo Aegean Flying Dolphins vyplouvají do Volos z následujících přístavů v Skopelos:

Skopelos
Mapa

Přístav příjezdu v Volos

Lodě společnosti Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets nebo Hellenic Seaways připlouvají do Volos z následujících přístavů:

Volos
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Skopelos do Volos, bude vám cesta dlouhá 73 km mezi Skopelos a Volos trvat nejméně 2 hodin 50 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Skopelos a Volos méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries a Aegean Flying Dolphins). V současné době se mezi Skopelos a Volos uskuteční 3 přejezdů denně.

Mezi Skopelos a Volos jezdí 4 trajektových společností: Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries a Aegean Flying Dolphins.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins.

Před rezervací si porovnejte ceny Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins na našich webových stránkách Vivanoda. Poté si vybraný přejezd snadno a bezpečně rezervujte na stránkách našeho partnera.

Pokud chcete změnit nebo zrušit svou rezervaci trajektu Skopelos Volos, můžete tak snadno učinit u našeho partnera, který spravuje vaši rezervaci. Vezměte prosím na vědomí, že v závislosti na tarifních podmínkách jsou některé jízdenky nevratné nebo nezměnitelné. Je důležité, abyste to při rezervaci jízdenky vzali v úvahu.

Během cesty mezi Skopelos a Volos urazíte 73 km.

Ceny lodních lístků z Skopelos do Volos se pohybují od 938 Kč za nejnižší cenu až po 4837 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 2246 Kč.

První trajekt z Skopelos odjíždí ve 07:00 do Volos.

Poslední trajekt do Volos obvykle vyplouvá z Skopelos ve 14:00.

Jak vypadá přejezd trajektem z Skopelos do Volos?

Pokud jste ještě nikdy nejeli trajektem, je těžké si představit, jak vypadá den na moři mezi Skopelos a Volos. Popíšeme vám proto tento jedinečný cestovní zážitek od nalodění v Skopelos až po vylodění v Volos, abychom vám pomohli lépe se promítnout do námořního světa společností Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries a Aegean Flying Dolphins. Najdete zde také praktické informace o Skopelos a Volos.

Nalodění v Skopelos

Než se vydáte na cestu trajektem z Skopelos do Volos, zde je několik kroků, které je třeba učinit před naloděním:

  • Prezentace v přístavu Skopelos / Do trajektového terminálu Skopelos byste měli dorazit v časovém limitu stanoveném společností Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries nebo Aegean Flying Dolphins. Po uplynutí této doby vám společnost může odmítnout nástup na palubu.
  • Odbavení na přejezd Skopelos - Volos / Jděte k přepážce společnosti Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets nebo Hellenic Seaways na trajektovém terminálu Skopelos a odbavte se s pasem nebo občanským průkazem a číslem rezervace. Pokud cestujete autem, stůjte ve vyhrazených pruzích. Odbavení bude probíhat přímo z vašeho vozidla.
  • Nástup na trajekt do Volos / Z terminálu trajektů v Skopelos vás budou vysílané hlasové zprávy vyzývat k nástupu na trajekt. Při cestě autem se řiďte pokyny pracovníků Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries nebo Aegean Flying Dolphins k nástupu a zaparkujte své vozidlo na palubě.

Na palubě lodi mezi Skopelos a Volos

Na lodích Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets nebo Hellenic Seaways si každý najde něco pro sebe. Zatímco někteří lidé budou mít tendenci relaxovat v útulném salónku, jiní budou chtít nakupovat v buticích nebo se najíst v samoobslužné restauraci.

Volos je na dohled, vylodění se blíží!

Na závěr naleznete několik informací o vylodění trajektu v Volos:

  • Blíží se k přístavu Volos / Po zakotvení trajektu se budete moci vrátit do lodní garáže. Není třeba spěchat. Pokud chcete počkat, doporučujeme sledovat vplutí do přístavu Volos z vnější paluby.
  • Opusťte svou kajutu. / Svou kajutu musíte opustit přibližně půl hodiny před příjezdem do Volos Harbour.
  • Opusťte loď a Volos je váš / Jakmile jsou vrata otevřená, můžete se z obrovské garáže trajektu dostat poměrně rychle. Jako chodec se dostanete ven ještě rychleji. V Volos pravděpodobně projdete celní kontrolou. Konečně váš pobyt v Volos začíná naostro!

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu