Doporučená trasa
Soluň
Přímá cesta trajekt, lety do Mytiléna
Mytiléna
Viz ceny
Alternativní trasy
Soluň
Cesta lety, trajekt do Chios
Chios
Cesta trajekt do Mytiléna
Mytiléna
Viz ceny
Soluň
Cesta trajekt, vlak do Atény
Atény
Cesta trajekt, lety do Mytiléna
Mytiléna
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Soluň do Mytiléna ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Soluň do Mytiléna? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Soluň do Mytiléna je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Soluň do Mytiléna může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Soluň do Mytiléna co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Hellenic Seaways, Blue Star Ferries nebo Sea Jets. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Soluň Mytiléna, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Hellenic Seaways nebo Sea Jets nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Soluň do Mytiléna, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Soluň do Mytiléna

Přístav odjezdu
Soluň
Řecko
Střední Makedonie
Přístav příjezdu
Mytiléna
Řecko
Severní Egejské ostrovy
Vzdálenost
352 km
Trajektové společnosti
Hellenic Seaways, Blue Star Ferries, Sea Jets
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Soluň Mytiléna: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Soluň do Mytiléna se pohybují od 913 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 6293 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Soluň - Mytiléna, je 3258 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Soluň do Mytiléna je 11 hodin 37 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Mytiléna 14 hodin 40 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Mytiléna za 9 hodin 55 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Soluň ve 16:00. Poslední loď do Mytiléna vyplouvá z přístavu Soluň ve 21:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Soluň do Mytiléna.
3258 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Soluň do Mytiléna (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
913 Kč - 6293 Kč
Průměrná doba přejezdu Soluň Mytiléna
11 hodin 37 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Mytiléna
16:00
Čas odjezdu posledního trajektu do Mytiléna
21:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Mytiléna
05:05
Čas příjezdu posledního trajektu do Mytiléna
08:25

Proč jet trajektem z Soluň do Mytiléna?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Soluň do Mytiléna může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Mytiléna. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Soluň do Mytiléna je ideální způsob cestování.

Odpočinete si mnohem více než v autě
Vzhledem ke zvýšené bdělosti, kterou řízení auta na dlouhých cestách vyžaduje, je řízení vyčerpávající. Cesta trajektem Soluň Mytiléna je pravým opakem! Na palubě, v závislosti na provozované lodi Hellenic Seaways nebo Sea Jets, je vše navrženo tak, abyste měli čas na odpočinek v klidu pohodlných lehátek, na lenošení na venkovních palubách, na zábavu a na zábavu. Není pochyb o tom, že do Mytilénau dorazíte zcela uvolnění.
Nespěchat se stává potěšením
Žijeme ve společnosti, kde jde všechno rychleji a rychleji. Přesto si užijete, když z Soluňu vyplujete trajektem Hellenic Seaways nebo Sea Jets, který 352 km do Mytilénau urazí rychlostí nižší než 40 km/h. Všechny lodě jsou vybaveny množstvím služeb (bar, restaurace, salonky, zábava atd...). Možná budete dokonce litovat, že jste do Mytilénau dorazili tak rychle!
Je to mnohem méně nudné než v letadle
Obecně platí, že k cestě do Mytilénau nebo kamkoli jinam je nejrychlejší letadlo. Problémem je, že jste na svém místě uvězněni několik hodin. Během plavby trajektem Soluň Mytiléna společnosti Sea Jets nebo Hellenic Seaways máte nespočet příležitostí k návštěvě restaurací a barů nebo k procházkám a opalování na promenádní palubě... Nikdy nebudete mít během letu tolik svobody a zábavy!

Které společnosti provozují přepravu mezi Soluň a Mytiléna?

Pokud chcete cestovat mezi Soluň a Mytiléna trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Hellenic Seaways nebo Sea Jets, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Hellenic Seaways Soluň Mytiléna
Hellenic Seaways
Společnost Hellenic Seaways byla založena v roce 2000 a sídlí v Aténách v Řecku. Společnost obsluhuje řecké ostrovy a oblast Egejského moře. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Soluň-Mytiléna a rezervovat si jízdenku Hellenic Seaways mezi Soluň a Mytiléna. Více informací o společnosti Hellenic Seaways
Sea Jets Soluň Mytiléna
Sea Jets
Sea Jets je řecká lodní společnost založená v roce 1989. Provozuje přibližně 140 linek mezi Pireem a Krétou a Kykladským souostrovím. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Soluň-Mytiléna a rezervovat si jízdenku Sea Jets mezi Soluň a Mytiléna. Více informací o společnosti Sea Jets

Odkud vyplouvají trajekty v Soluň? Kam připlouvají lodě v Mytiléna?

Přístav odjezdu v Soluň

Trajekty Hellenic Seaways nebo Sea Jets vyplouvají do Mytiléna z následujících přístavů v Soluň:

Thessaloniki
Mapa

Přístav příjezdu v Mytiléna

Lodě společnosti Sea Jets nebo Hellenic Seaways připlouvají do Mytiléna z následujících přístavů:

Mytilene
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Mezi Soluň a Mytiléna jezdí 2 trajektových společností: Hellenic Seaways a Sea Jets.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Hellenic Seaways, Blue Star Ferries, Sea Jets.

Během cesty mezi Soluň a Mytiléna urazíte 352 km.

Ceny lodních lístků z Soluň do Mytiléna se pohybují od 913 Kč za nejnižší cenu až po 6293 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 3258 Kč.

První trajekt z Soluň odjíždí ve 16:00 do Mytiléna.

Poslední trajekt do Mytiléna obvykle vyplouvá z Soluň ve 21:00.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu