Stromboli
Přímá cesta trajekt do Lipari
Lipari
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Stromboli do Lipari ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Stromboli do Lipari? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Stromboli do Lipari je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Stromboli do Lipari může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Stromboli do Lipari co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Liberty Lines nebo Siremar. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Stromboli Lipari, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Liberty Lines nebo Siremar nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Stromboli do Lipari, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Stromboli do Lipari

Přístav odjezdu
Stromboli
Itálie
Liparské ostrovy
Přístav příjezdu
Lipari
Itálie
Liparské ostrovy
Vzdálenost
45 km
Trajektové společnosti
Liberty Lines, Siremar
Četnost přejezdů
5 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
50 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Stromboli Lipari: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Stromboli do Lipari se pohybují od 395 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 2394 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Stromboli - Lipari, je 1037 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Stromboli do Lipari je 2 hodin 45 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Lipari 5 hodin 20 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Lipari za 55 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Stromboli ve 06:15. Poslední loď do Lipari vyplouvá z přístavu Stromboli ve 16:15.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Stromboli do Lipari.
1037 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Stromboli do Lipari (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
395 Kč - 2394 Kč
Průměrná doba přejezdu Stromboli Lipari
2 hodin 45 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Lipari
06:15
Čas odjezdu posledního trajektu do Lipari
16:15
Čas příjezdu prvního trajektu do Lipari
08:25
Čas příjezdu posledního trajektu do Lipari
17:10

Proč jet trajektem z Stromboli do Lipari?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Stromboli do Lipari může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Lipari. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Stromboli do Lipari je ideální způsob cestování.

Abyste se na palubě nenudili... na rozdíl od letadla
Pokud porovnáte rychlost, letadlo je určitě nejrychlejší způsob, jak se dostat z Stromboliu do Lipariu. Být dlouhé hodiny připoután k sedadlu však není vždy příjemné. Naopak během plavby Stromboli-Lipari na trajektu Siremar nebo Liberty Lines máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Nikdy nebudete mít během letu tolik svobody a zábavy!
Abyste se na rozdíl od auta neunavili.
Dlouhé cesty autem jsou únavné a vyžadují neustálou ostražitost při řízení. Cesta trajektem Stromboli Lipari je přesným opakem. Na palubě, v závislosti na provozované lodi Liberty Lines nebo Siremar, je vše navrženo tak, abyste měli čas na odpočinek v klidu pohodlných lehátek, na lenošení na venkovních palubách, na zábavu a na zábavu. Do Lipariu dorazíte bez stresu a naprosto uvolnění.
Nemusíte se tedy obávat množství zavazadel.
U jiných druhů dopravy jsme často omezeni na 1 zavazadlo a každé další zavazadlo je zpoplatněno. Pokud jsou všechna vaše zavazadla uložena ve vašem vozidle, není u přívozu z Stromboliu do Lipariu vyžadován žádný příplatek. Pokud cestujete jako pěší, mohou být podmínky přísnější, protože zavazadla budete muset mít u sebe až do příjezdu do Lipariu. Mnoho lodí však poskytuje pěším cestujícím úschovnu zavazadel. Informujte se u společností Liberty Lines nebo Siremar.

Které společnosti provozují přepravu mezi Stromboli a Lipari?

Pokud chcete cestovat mezi Stromboli a Lipari trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Liberty Lines nebo Siremar, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Liberty Lines Stromboli Lipari
Liberty Lines
Společnost Liberty Lines byla založena v roce 1992 a sídlí v italském Palermu. Společnost obsluhuje sicilské ostrovy a přístavy v jižní Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Stromboli-Lipari a rezervovat si jízdenku Liberty Lines mezi Stromboli a Lipari. Liberty Lines provozuje 5 přejezdů denně do Lipari z Stromboli a doba jízdy je 50 min. Více informací o společnosti Liberty Lines
50 min
5 přejezdů denně
Siremar Stromboli Lipari
Siremar
Společnost Siremar byla založena v roce 1960 a sídlí v italském Milazzu. Společnost obsluhuje Liparské ostrovy a sicilské přístavy. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Stromboli-Lipari a rezervovat si jízdenku Siremar mezi Stromboli a Lipari. Více informací o společnosti Siremar

Odkud vyplouvají trajekty v Stromboli? Kam připlouvají lodě v Lipari?

Přístav odjezdu v Stromboli

Trajekty Liberty Lines nebo Siremar vyplouvají do Lipari z následujících přístavů v Stromboli:

Stromboli
Mapa

Přístav příjezdu v Lipari

Lodě společnosti Siremar nebo Liberty Lines připlouvají do Lipari z následujících přístavů:

Lipari
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Stromboli do Lipari, bude vám cesta dlouhá 45 km mezi Stromboli a Lipari trvat nejméně 50 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Stromboli a Lipari méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Liberty Lines a Siremar). V současné době se mezi Stromboli a Lipari uskuteční 5 přejezdů denně.

Mezi Stromboli a Lipari jezdí 2 trajektových společností: Liberty Lines a Siremar.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Liberty Lines, Siremar.

Během cesty mezi Stromboli a Lipari urazíte 45 km.

Ceny lodních lístků z Stromboli do Lipari se pohybují od 395 Kč za nejnižší cenu až po 2394 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 1037 Kč.

První trajekt z Stromboli odjíždí ve 06:15 do Lipari.

Poslední trajekt do Lipari obvykle vyplouvá z Stromboli ve 16:15.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu