Stromboli
Přímá cesta trajekt do Rinella
Rinella
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Stromboli do Rinella ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Stromboli do Rinella? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Stromboli do Rinella je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Stromboli do Rinella může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Stromboli do Rinella co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Liberty Lines nebo Siremar. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Stromboli Rinella, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Liberty Lines nebo Siremar nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Stromboli do Rinella, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Stromboli do Rinella

Přístav odjezdu
Stromboli
Itálie
Liparské ostrovy
Přístav příjezdu
Rinella
Itálie
Liparské ostrovy
Vzdálenost
45 km
Trajektové společnosti
Liberty Lines, Siremar
Četnost přejezdů
7 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
1 hodin 30 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Stromboli Rinella: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Stromboli do Rinella se pohybují od 370 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 2863 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Stromboli - Rinella, je 1431 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Stromboli do Rinella je 3 hodin 40 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Rinella 4 hodin 20 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Rinella za 1 hodin 15 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Stromboli ve 06:15. Poslední loď do Rinella vyplouvá z přístavu Stromboli ve 08:45.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Stromboli do Rinella.
1431 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Stromboli do Rinella (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
370 Kč - 2863 Kč
Průměrná doba přejezdu Stromboli Rinella
3 hodin 40 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Rinella
06:15
Čas odjezdu posledního trajektu do Rinella
08:45
Čas příjezdu prvního trajektu do Rinella
08:50
Čas příjezdu posledního trajektu do Rinella
10:35

Proč jet trajektem z Stromboli do Rinella?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Stromboli do Rinella může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Rinella. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Stromboli do Rinella je ideální způsob cestování.

Konečně si udělat čas na cestování
Je známo, že žijeme ve společnosti, kde všechno musí jít rychle, rychleji a rychleji. Plavba rychlostí nižší než 40 km/h na palubě trajektu Liberty Lines nebo Siremar na trase dlouhé 45 km mezi Stromboliem a Rinellaem bude pohodovou zastávkou. Všechny lodě jsou vybaveny množstvím služeb (bar, restaurace, salonky, zábava atd...). Není vyloučeno, že budete mít pocit, že jste do Rinellau dorazili příliš rychle, protože zážitek je to tak příjemný!
Abyste se na rozdíl od auta neunavili.
Dlouhé cesty autem jsou únavné a vyžadují neustálou ostražitost při řízení. Naopak, cesta lodí Stromboli Rinella je mimořádně relaxační. Na palubě, v závislosti na provozované lodi Liberty Lines nebo Siremar, je vše navrženo tak, abyste měli čas na odpočinek v klidu pohodlných lehátek, na lenošení na venkovních palubách, na zábavu a na zábavu. Jistě začnete svou dovolenou v Rinellau již odpočatí.
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Pokaždé, když jedeme na dovolenou na pobřeží, hledáme nejlepší výhled na moře. Během plavby přes Stromboli Rinella, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Liberty Lines nebo Siremar, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Restaurace, bary, salonky, kajuty... nádherný výhled na moře je na lodi všudypřítomný.

Které společnosti provozují přepravu mezi Stromboli a Rinella?

Pokud chcete cestovat mezi Stromboli a Rinella trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Liberty Lines nebo Siremar, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Liberty Lines Stromboli Rinella
Liberty Lines
Společnost Liberty Lines byla založena v roce 1992 a sídlí v italském Palermu. Společnost obsluhuje sicilské ostrovy a přístavy v jižní Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Stromboli-Rinella a rezervovat si jízdenku Liberty Lines mezi Stromboli a Rinella. Liberty Lines provozuje 7 přejezdů týdně do Rinella z Stromboli a doba jízdy je 1 hodin 30 min. Více informací o společnosti Liberty Lines
1 hodin 30 min
7 přejezdů týdně
Siremar Stromboli Rinella
Siremar
Společnost Siremar byla založena v roce 1960 a sídlí v italském Milazzu. Společnost obsluhuje Liparské ostrovy a sicilské přístavy. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Stromboli-Rinella a rezervovat si jízdenku Siremar mezi Stromboli a Rinella. Více informací o společnosti Siremar

Odkud vyplouvají trajekty v Stromboli? Kam připlouvají lodě v Rinella?

Přístav odjezdu v Stromboli

Trajekty Liberty Lines nebo Siremar vyplouvají do Rinella z následujících přístavů v Stromboli:

Stromboli
Mapa

Přístav příjezdu v Rinella

Lodě společnosti Siremar nebo Liberty Lines připlouvají do Rinella z následujících přístavů:

Rinella
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Stromboli do Rinella, bude vám cesta dlouhá 45 km mezi Stromboli a Rinella trvat nejméně 1 hodin 30 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Stromboli a Rinella méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Liberty Lines a Siremar). V současné době se mezi Stromboli a Rinella uskuteční 7 přejezdů týdně.

Mezi Stromboli a Rinella jezdí 2 trajektových společností: Liberty Lines a Siremar.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Liberty Lines, Siremar.

Během cesty mezi Stromboli a Rinella urazíte 45 km.

Ceny lodních lístků z Stromboli do Rinella se pohybují od 370 Kč za nejnižší cenu až po 2863 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 1431 Kč.

První trajekt z Stromboli odjíždí ve 06:15 do Rinella.

Poslední trajekt do Rinella obvykle vyplouvá z Stromboli ve 08:45.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu