Stromboli
Přímá cesta trajekt do Santa Maria Salina
Santa Maria Salina
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Stromboli do Santa Maria Salina ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Stromboli do Santa Maria Salina? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Stromboli do Santa Maria Salina je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Stromboli do Santa Maria Salina může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Stromboli do Santa Maria Salina co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Liberty Lines nebo Siremar. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Stromboli Santa Maria Salina, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Liberty Lines nebo Siremar nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Stromboli do Santa Maria Salina, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Stromboli do Santa Maria Salina

Přístav odjezdu
Stromboli
Itálie
Liparské ostrovy
Přístav příjezdu
Santa Maria Salina
Itálie
Liparské ostrovy
Vzdálenost
42 km
Trajektové společnosti
Liberty Lines, Siremar
Četnost přejezdů
7 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
1 hodin 50 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Stromboli Santa Maria Salina: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Stromboli do Santa Maria Salina se pohybují od 370 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 2345 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Stromboli - Santa Maria Salina, je 1037 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Stromboli do Santa Maria Salina je 1 hodin 56 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Santa Maria Salina 2 hodin 30 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Santa Maria Salina za 1 hodin. První trajekt vyplouvá z přístavu Stromboli ve 06:15. Poslední loď do Santa Maria Salina vyplouvá z přístavu Stromboli ve 17:15.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Stromboli do Santa Maria Salina.
1037 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Stromboli do Santa Maria Salina (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
370 Kč - 2345 Kč
Průměrná doba přejezdu Stromboli Santa Maria Salina
1 hodin 56 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Santa Maria Salina
06:15
Čas odjezdu posledního trajektu do Santa Maria Salina
17:15
Čas příjezdu prvního trajektu do Santa Maria Salina
08:40
Čas příjezdu posledního trajektu do Santa Maria Salina
18:30

Proč jet trajektem z Stromboli do Santa Maria Salina?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Stromboli do Santa Maria Salina může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Santa Maria Salina. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Stromboli do Santa Maria Salina je ideální způsob cestování.

Nemusíte se bát cestovat s kolem
Ve vlaku, autobusu nebo letadle je často velmi komplikované a někdy i nemožné cestovat s tímto těžkopádným společníkem: vaším kolem. Na trajektu však tento problém nemáte: vaše kolo je naloženo přímo do obrovské lodní garáže. Tam ho můžete nechat po celou dobu plavby Stromboli-Santa Maria Salina v naprostém bezpečí a bez obav z jeho poškození. V Santa Maria Salinau nasednete na své kolo a vystoupíte z lodi.
Vezměte si s sebou neomezené množství zavazadel
U jiných druhů dopravy jsme často omezeni na 1 zavazadlo a každé další zavazadlo je zpoplatněno. Na trajektu Stromboli Santa Maria Salina si můžete vzít libovolné množství zavazadel v rámci kapacity vašeho vozidla. Pokud cestujete jako pěší, mohou být podmínky přísnější, protože zavazadla budete muset mít u sebe až do příjezdu do Santa Maria Salinau. Doporučujeme však zeptat se posádky Liberty Lines nebo Siremar, protože cestujícím jsou často k dispozici skříňky na zavazadla, kam si mohou během plavby svá zavazadla uložit.
Odpočinete si mnohem více než v autě
Řízení dlouhých kilometrů není zrovna odpočinkové, zvláště když k tomu připočtete riziko dopravních zácp a nehod. Cesta trajektem Stromboli Santa Maria Salina je přesným opakem. Na palubě, v závislosti na provozované lodi Liberty Lines nebo Siremar, je vše navrženo tak, abyste měli čas na odpočinek v klidu pohodlných lehátek, na lenošení na venkovních palubách, na zábavu a na zábavu. Jistě začnete svou dovolenou v Santa Maria Salinau již odpočatí.

Které společnosti provozují přepravu mezi Stromboli a Santa Maria Salina?

Pokud chcete cestovat mezi Stromboli a Santa Maria Salina trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Liberty Lines nebo Siremar, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Liberty Lines Stromboli Santa Maria Salina
Liberty Lines
Společnost Liberty Lines byla založena v roce 1992 a sídlí v italském Palermu. Společnost obsluhuje sicilské ostrovy a přístavy v jižní Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Stromboli-Santa Maria Salina a rezervovat si jízdenku Liberty Lines mezi Stromboli a Santa Maria Salina. Liberty Lines provozuje 7 přejezdů týdně do Santa Maria Salina z Stromboli a doba jízdy je 1 hodin 50 min. Více informací o společnosti Liberty Lines
1 hodin 50 min
7 přejezdů týdně
Siremar Stromboli Santa Maria Salina
Siremar
Společnost Siremar byla založena v roce 1960 a sídlí v italském Milazzu. Společnost obsluhuje Liparské ostrovy a sicilské přístavy. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Stromboli-Santa Maria Salina a rezervovat si jízdenku Siremar mezi Stromboli a Santa Maria Salina. Více informací o společnosti Siremar

Odkud vyplouvají trajekty v Stromboli? Kam připlouvají lodě v Santa Maria Salina?

Přístav odjezdu v Stromboli

Trajekty Liberty Lines nebo Siremar vyplouvají do Santa Maria Salina z následujících přístavů v Stromboli:

Stromboli
Mapa

Přístav příjezdu v Santa Maria Salina

Lodě společnosti Siremar nebo Liberty Lines připlouvají do Santa Maria Salina z následujících přístavů:

Salina
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Stromboli do Santa Maria Salina, bude vám cesta dlouhá 42 km mezi Stromboli a Santa Maria Salina trvat nejméně 1 hodin 50 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Stromboli a Santa Maria Salina méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Liberty Lines a Siremar). V současné době se mezi Stromboli a Santa Maria Salina uskuteční 7 přejezdů týdně.

Mezi Stromboli a Santa Maria Salina jezdí 2 trajektových společností: Liberty Lines a Siremar.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Liberty Lines, Siremar.

Během cesty mezi Stromboli a Santa Maria Salina urazíte 42 km.

Ceny lodních lístků z Stromboli do Santa Maria Salina se pohybují od 370 Kč za nejnižší cenu až po 2345 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 1037 Kč.

První trajekt z Stromboli odjíždí ve 06:15 do Santa Maria Salina.

Poslední trajekt do Santa Maria Salina obvykle vyplouvá z Stromboli ve 17:15.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu