Stromboli
Přímá cesta trajekt do Vulcano
Vulcano
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Stromboli do Vulcano ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Stromboli do Vulcano? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Stromboli do Vulcano je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Stromboli do Vulcano může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Stromboli do Vulcano co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Liberty Lines nebo Siremar. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Stromboli Vulcano, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Liberty Lines nebo Siremar nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Stromboli do Vulcano, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Stromboli do Vulcano

Přístav odjezdu
Stromboli
Itálie
Liparské ostrovy
Přístav příjezdu
Vulcano
Itálie
Liparské ostrovy
Vzdálenost
50 km
Trajektové společnosti
Liberty Lines, Siremar
Četnost přejezdů
4 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
1 hodin 10 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Stromboli Vulcano: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Stromboli do Vulcano se pohybují od 395 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 2937 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Stromboli - Vulcano, je 1234 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Stromboli do Vulcano je 3 hodin 20 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Vulcano 6 hodin 15 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Vulcano za 1 hodin 10 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Stromboli ve 06:15. Poslední loď do Vulcano vyplouvá z přístavu Stromboli ve 16:15.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Stromboli do Vulcano.
1234 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Stromboli do Vulcano (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
395 Kč - 2937 Kč
Průměrná doba přejezdu Stromboli Vulcano
3 hodin 20 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Vulcano
06:15
Čas odjezdu posledního trajektu do Vulcano
16:15
Čas příjezdu prvního trajektu do Vulcano
08:40
Čas příjezdu posledního trajektu do Vulcano
17:40

Proč jet trajektem z Stromboli do Vulcano?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Stromboli do Vulcano může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Vulcano. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Stromboli do Vulcano je ideální způsob cestování.

Přeprava kola není problém
Ve vlaku, autobusu nebo letadle je často velmi komplikované a někdy i nemožné cestovat s tímto těžkopádným společníkem: vaším kolem. Na trajektu tomu tak není. Stejně jako každé jiné vozidlo bude i vaše dvoukolka zaparkována v lodní garáži. Tam ho můžete nechat po celou dobu plavby Stromboli-Vulcano v naprostém bezpečí a bez obav z jeho poškození. V Vulcanou nasednete na své kolo a vystoupíte z lodi.
Abyste se na palubě nenudili... na rozdíl od letadla
Obecně platí, že k cestě do Vulcanou nebo kamkoli jinam je nejrychlejší letadlo. Jste však uvězněni na sedadle, připoutáni bezpečnostním pásem a nemáte téměř žádnou možnost cestovat. Naopak během plavby Stromboli-Vulcano na trajektu Siremar nebo Liberty Lines máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Úplně jiný zážitek než z letu!
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Obecně platí, že když jedeme na dovolenou k moři, vyhledáváme co nejvíce výhled na moře (v restauraci, v hotelu, na výletě...). Z přístavu Stromboli do Vulcanou budete mít 360stupňový výhled na oceán, ať už budete obědvat nebo odpočívat v některém z lodních salonků. Všude jsou velká okna, která vám poskytnou mimořádný výhled na azurově modré moře, abyste co nejlépe využili jeho uklidňující sílu.

Které společnosti provozují přepravu mezi Stromboli a Vulcano?

Pokud chcete cestovat mezi Stromboli a Vulcano trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Liberty Lines nebo Siremar, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Liberty Lines Stromboli Vulcano
Liberty Lines
Společnost Liberty Lines byla založena v roce 1992 a sídlí v italském Palermu. Společnost obsluhuje sicilské ostrovy a přístavy v jižní Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Stromboli-Vulcano a rezervovat si jízdenku Liberty Lines mezi Stromboli a Vulcano. Liberty Lines provozuje 4 přejezdů denně do Vulcano z Stromboli a doba jízdy je 1 hodin 10 min. Více informací o společnosti Liberty Lines
1 hodin 10 min
4 přejezdů denně
Siremar Stromboli Vulcano
Siremar
Společnost Siremar byla založena v roce 1960 a sídlí v italském Milazzu. Společnost obsluhuje Liparské ostrovy a sicilské přístavy. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Stromboli-Vulcano a rezervovat si jízdenku Siremar mezi Stromboli a Vulcano. Více informací o společnosti Siremar

Odkud vyplouvají trajekty v Stromboli? Kam připlouvají lodě v Vulcano?

Přístav odjezdu v Stromboli

Trajekty Liberty Lines nebo Siremar vyplouvají do Vulcano z následujících přístavů v Stromboli:

Stromboli
Mapa

Přístav příjezdu v Vulcano

Lodě společnosti Siremar nebo Liberty Lines připlouvají do Vulcano z následujících přístavů:

Vulcano
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Stromboli do Vulcano, bude vám cesta dlouhá 50 km mezi Stromboli a Vulcano trvat nejméně 1 hodin 10 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Stromboli a Vulcano méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Liberty Lines a Siremar). V současné době se mezi Stromboli a Vulcano uskuteční 4 přejezdů denně.

Mezi Stromboli a Vulcano jezdí 2 trajektových společností: Liberty Lines a Siremar.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Liberty Lines, Siremar.

Během cesty mezi Stromboli a Vulcano urazíte 50 km.

Ceny lodních lístků z Stromboli do Vulcano se pohybují od 395 Kč za nejnižší cenu až po 2937 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 1234 Kč.

První trajekt z Stromboli odjíždí ve 06:15 do Vulcano.

Poslední trajekt do Vulcano obvykle vyplouvá z Stromboli ve 16:15.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu