Doporučená trasa
Swinoujscie
Přímá cesta trajekt do Trelleborg
Trelleborg
Viz ceny
Alternativní trasy
Swinoujscie
Cesta trajekt do Malmö
Malmö
Cesta trajekt, autobus do Lubeck
Lubeck
Cesta trajekt do Trelleborg
Trelleborg
Viz ceny
Swinoujscie
Cesta trajekt do Malmö
Malmö
Cesta autobus do Rostock
Rostock
Cesta trajekt do Trelleborg
Trelleborg
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Swinoujscie do Trelleborg ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Swinoujscie do Trelleborg? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Swinoujscie do Trelleborg je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Swinoujscie do Trelleborg může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Swinoujscie do Trelleborg co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou TT-Line, Scandlines, Stena Line, Finnlines nebo Unity Line. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Swinoujscie Trelleborg, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Unity Line nebo TT-Line nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Swinoujscie do Trelleborg, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Swinoujscie do Trelleborg

Přístav odjezdu
Swinoujscie
Polsko
Přístav příjezdu
Trelleborg
Švédsko
Vzdálenost
177 km
Trajektové společnosti
TT-Line, Scandlines, Stena Line, Finnlines, Unity Line
Četnost přejezdů
9 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
5 hodin 55 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Swinoujscie Trelleborg: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Swinoujscie do Trelleborg se pohybují od 1185 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 3579 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Swinoujscie - Trelleborg, je 2271 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Swinoujscie do Trelleborg je 6 hodin 25 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Trelleborg 8 hodin, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Trelleborg za 6 hodin. První trajekt vyplouvá z přístavu Swinoujscie ve 01:00. Poslední loď do Trelleborg vyplouvá z přístavu Swinoujscie ve 18:15.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Swinoujscie do Trelleborg.
2271 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Swinoujscie do Trelleborg (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
1185 Kč - 3579 Kč
Průměrná doba přejezdu Swinoujscie Trelleborg
6 hodin 25 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Trelleborg
01:00
Čas odjezdu posledního trajektu do Trelleborg
18:15
Čas příjezdu prvního trajektu do Trelleborg
00:15
Čas příjezdu posledního trajektu do Trelleborg
23:00

Proč jet trajektem z Swinoujscie do Trelleborg?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Swinoujscie do Trelleborg může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Trelleborg. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Swinoujscie do Trelleborg je ideální způsob cestování.

Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Když jsme na pobřeží, často vyhledáváme místa, která nabízejí nejlepší výhled na moře. Během plavby přes Swinoujscie Trelleborg, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Unity Line nebo TT-Line, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Restaurace, bary, salonky, kajuty... nádherný výhled na moře je na lodi všudypřítomný.
Vychutnejte si čerstvý mořský vzduch
Příznivých účinků mořského vzduchu na zdraví je celá řada. V Swinoujscieu se hned po opuštění přístavu projděte po palubě lodi Unity Line nebo TT-Line a vychutnejte si mořskou sprchu a osvěžující mořský vzduch obohacený kyslíkem: skutečná thalasso kúra a velmi účinná ventilace plic! Pocit pohody se vás rychle zmocní. Díky tomu začnete svou dovolenou v Trelleborgu plni energie.
Nemusíte se bát cestovat s kolem
Ve vlaku, autobusu nebo letadle je často velmi komplikované a někdy i nemožné cestovat s tímto těžkopádným společníkem: vaším kolem. Na trajektu tomu tak není. Stejně jako každé jiné vozidlo bude i vaše dvoukolka zaparkována v lodní garáži. Tam ho můžete nechat po celou dobu plavby Swinoujscie-Trelleborg v naprostém bezpečí a bez obav z jeho poškození. V Trelleborgu nasednete na své kolo a vystoupíte z lodi.

Které společnosti provozují přepravu mezi Swinoujscie a Trelleborg?

Pokud chcete cestovat mezi Swinoujscie a Trelleborg trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Unity Line nebo TT-Line, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Unity Line Swinoujscie Trelleborg
Unity Line
Společnost Unity Line provozuje trajektovou dopravu do Švédsko a Polsko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Swinoujscie a Trelleborg. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Swinoujscie-Trelleborg a rezervovat si jízdenku Unity Line mezi Swinoujscie a Trelleborg. Více informací o společnosti Unity Line
TT-Line Swinoujscie Trelleborg
TT-Line
Společnost TT-Line provozuje trajektovou dopravu do Švédsko a Polsko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Swinoujscie a Trelleborg. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Swinoujscie-Trelleborg a rezervovat si jízdenku TT-Line mezi Swinoujscie a Trelleborg. TT-Line provozuje 9 přejezdů týdně do Trelleborg z Swinoujscie a doba jízdy je 5 hodin 55 min. Více informací o společnosti TT-Line
5 hodin 55 min
9 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Swinoujscie? Kam připlouvají lodě v Trelleborg?

Přístav odjezdu v Swinoujscie

Trajekty Unity Line nebo TT-Line vyplouvají do Trelleborg z následujících přístavů v Swinoujscie:

Swinoujscie
Mapa

Přístav příjezdu v Trelleborg

Lodě společnosti TT-Line nebo Unity Line připlouvají do Trelleborg z následujících přístavů:

Trelleborg
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Swinoujscie do Trelleborg, bude vám cesta dlouhá 177 km mezi Swinoujscie a Trelleborg trvat nejméně 5 hodin 55 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Swinoujscie a Trelleborg méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Unity Line a TT-Line). V současné době se mezi Swinoujscie a Trelleborg uskuteční 9 přejezdů týdně.

Mezi Swinoujscie a Trelleborg jezdí 2 trajektových společností: Unity Line a TT-Line.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí TT-Line, Scandlines, Stena Line, Finnlines, Unity Line.

Během cesty mezi Swinoujscie a Trelleborg urazíte 177 km.

Ceny lodních lístků z Swinoujscie do Trelleborg se pohybují od 1185 Kč za nejnižší cenu až po 3579 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 2271 Kč.

První trajekt z Swinoujscie odjíždí ve 01:00 do Trelleborg.

Poslední trajekt do Trelleborg obvykle vyplouvá z Swinoujscie ve 18:15.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu