Doporučená trasa
Swinoujscie
Přímá cesta trajekt do Ystad
Ystad
Viz ceny
Alternativní trasy
Swinoujscie
Cesta trajekt do Malmö
Malmö
Cesta vlak do Ystad
Ystad
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Swinoujscie do Ystad ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Swinoujscie do Ystad? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Swinoujscie do Ystad je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Swinoujscie do Ystad může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Swinoujscie do Ystad co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Finnlines, Polferries nebo Unity Line. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Swinoujscie Ystad, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Polferries nebo Unity Line nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Swinoujscie do Ystad, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Swinoujscie do Ystad

Přístav odjezdu
Swinoujscie
Polsko
Přístav příjezdu
Ystad
Švédsko
Vzdálenost
171 km
Trajektové společnosti
Finnlines, Polferries, Unity Line
Četnost přejezdů
5 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
6 hodin 30 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Swinoujscie Ystad: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Swinoujscie do Ystad se pohybují od 987 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 3702 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Swinoujscie - Ystad, je 2221 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Swinoujscie do Ystad je 7 hodin 17 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Ystad 10 hodin, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Ystad za 6 hodin 30 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Swinoujscie ve 01:15. Poslední loď do Ystad vyplouvá z přístavu Swinoujscie ve 23:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Swinoujscie do Ystad.
2221 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Swinoujscie do Ystad (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
987 Kč - 3702 Kč
Průměrná doba přejezdu Swinoujscie Ystad
7 hodin 17 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Ystad
01:15
Čas odjezdu posledního trajektu do Ystad
23:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Ystad
05:00
Čas příjezdu posledního trajektu do Ystad
20:15

Proč jet trajektem z Swinoujscie do Ystad?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Swinoujscie do Ystad může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Ystad. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Swinoujscie do Ystad je ideální způsob cestování.

Protože je to ideální způsob cestování s rodinou!
Pokud máte děti, neexistuje lepší způsob, jak cestovat z Swinoujscieu do Ystadu s rodinou, než trajektem. Všechno je jednodušší. Jakmile opustíte Swinoujscie, představte si, jak vaše děti prozkoumávají loď, tráví dlouhé chvíle hraním v dětských koutcích nebo ve videohrách a hernách (pro teenagery), sledují nejnovější filmy v kině, sdílejí rodinné jídlo v restauraci nebo obdivují kouzelnické představení či další nesčetné aktivity. Tato plavba lodí mezi Swinoujscieem a Ystadem zůstane pro vaše děti nezapomenutelným zážitkem.
Abyste se na palubě nenudili... na rozdíl od letadla
Obecně platí, že k cestě do Ystadu nebo kamkoli jinam je nejrychlejší letadlo. Být dlouhé hodiny připoután k sedadlu však není vždy příjemné. Naopak během plavby Swinoujscie-Ystad na trajektu Unity Line nebo Polferries máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Letadlo vám nikdy neposkytne tolik služeb během cesty.
Nespěchat se stává potěšením
Je známo, že žijeme ve společnosti, kde všechno musí jít rychle, rychleji a rychleji. Plavba rychlostí nižší než 40 km/h na palubě trajektu Polferries nebo Unity Line na trase dlouhé 171 km mezi Swinoujscieem a Ystadem bude pohodovou zastávkou. Všechny lodě jsou vybaveny salonky, restauracemi, promenádními palubami a někdy i mnohem více... Možná budete dokonce litovat, že jste do Ystadu dorazili tak rychle!

Které společnosti provozují přepravu mezi Swinoujscie a Ystad?

Pokud chcete cestovat mezi Swinoujscie a Ystad trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Polferries nebo Unity Line, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Polferries Swinoujscie Ystad
Polferries
Společnost Polferries provozuje trajektovou dopravu do Švédsko a Polsko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Swinoujscie a Ystad. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Swinoujscie-Ystad a rezervovat si jízdenku Polferries mezi Swinoujscie a Ystad. Polferries provozuje 3 přejezdů denně do Ystad z Swinoujscie a doba jízdy je 6 hodin 30 min. Více informací o společnosti Polferries
6 hodin 30 min
3 přejezdů denně
Unity Line Swinoujscie Ystad
Unity Line
Společnost Unity Line provozuje trajektovou dopravu do Švédsko a Polsko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Swinoujscie a Ystad. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Swinoujscie-Ystad a rezervovat si jízdenku Unity Line mezi Swinoujscie a Ystad. Unity Line provozuje 14 přejezdů týdně do Ystad z Swinoujscie a doba jízdy je 7 hodin 20 min. Více informací o společnosti Unity Line
7 hodin 20 min
14 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Swinoujscie? Kam připlouvají lodě v Ystad?

Přístav odjezdu v Swinoujscie

Trajekty Polferries nebo Unity Line vyplouvají do Ystad z následujících přístavů v Swinoujscie:

Swinoujscie
Mapa

Přístav příjezdu v Ystad

Lodě společnosti Unity Line nebo Polferries připlouvají do Ystad z následujících přístavů:

Ystad
Mapa
Další alternativní plavby z Swinoujscie do Ystad
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Swinoujscie do Ystad, bude vám cesta dlouhá 171 km mezi Swinoujscie a Ystad trvat nejméně 6 hodin 30 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Swinoujscie a Ystad méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Polferries a Unity Line). V současné době se mezi Swinoujscie a Ystad uskuteční 5 přejezdů denně.

Mezi Swinoujscie a Ystad jezdí 2 trajektových společností: Polferries a Unity Line.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Finnlines, Polferries, Unity Line.

Během cesty mezi Swinoujscie a Ystad urazíte 171 km.

Ceny lodních lístků z Swinoujscie do Ystad se pohybují od 987 Kč za nejnižší cenu až po 3702 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 2221 Kč.

První trajekt z Swinoujscie odjíždí ve 01:15 do Ystad.

Poslední trajekt do Ystad obvykle vyplouvá z Swinoujscie ve 23:00.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu